rezidentiat 2006

care ne mananca zilele
cristianlica
senior
senior

rezidentiat 2006

Postby cristianlica » Wed Nov 09, 2005 1:33 pm

noi dupa ce invatam?dupa schwartz nu-i asa?ancarul de gineco ramne?sau e gineco in schwartz?si cele 8 sub din medicala raman la fel?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Wed Nov 09, 2005 2:24 pm

da
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Wizzy
senior
senior

Postby Wizzy » Wed Nov 09, 2005 2:25 pm

Nu-ti poate raspunde nimeni in acest moment (si probabil nici in urmatoarele 2-3 luni cel putin) la aceste intrebari.
Asa ca stai linistit si pregateste-te de sarbatori (sau apuca-te de facut demersuri, petitii si pichetat Ministerul Sanatatii pentru a-i convinge sa dea programa, bibliografia si metodologia pentru 2006 cat mai repede; sau si mai bine fa apel la cei din SSMB sau ce organizatie studenteasca crezi ca te reprezinta pentru a face aceste demersuri - in fond ar trebui sa fie si responsabilitatea lor :twisted: ).
A man is only as big as the dreams he dares to live!

Gogu
senior
senior

Postby Gogu » Wed Nov 09, 2005 2:38 pm

Eventual sa te pregatesti nervos, lectii de yoga, eventual un psihiatru.....ca va iesi un mare *** ca de-obicei...
PS-oare ce ar trebui sa se intample sa-i determine sa organizez un rezi ca lumea?

grasshopper
elder
elder

Postby grasshopper » Wed Nov 09, 2005 3:56 pm

cred ca trebuie sa se schimbe un pic generatziile....
da las ca o sa ne facem si noi oameni mari!!! :D

bogdanescu
senior
senior

Postby bogdanescu » Thu Nov 10, 2005 12:11 am

grasshopper wrote:cred ca trebuie sa se schimbe un pic generatziile....
da las ca o sa ne facem si noi oameni mari!!! :D

sa vezi atunci ce-i rupem pe astia mai mici... :lol: :lol: :lol: glumesc!

iar voi incercati sa faceti ceva pt rezidentiatul vostru din timp, sau veti afla de eventualele schimbari prin mai...

kuky_nic
junior
junior

rezidentiat 2006

Postby kuky_nic » Mon Nov 21, 2005 10:17 am

Cine imi poate spune si mie,va rog de unde sa fac rost de grile medicala-modele si variantele care s-au dat 2005? si pana la urma au fost la prima vedere grilele date anul asta?multam fain :)

newfrix
senior
senior

Re: rezidentiat 2006

Postby newfrix » Mon Nov 21, 2005 11:43 am

kuky_nic wrote:Cine imi poate spune si mie,va rog de unde sa fac rost de grile medicala-modele si variantele care s-au dat 2005? si pana la urma au fost la prima vedere grilele date anul asta?multam fain :)

s-au dat la prima vedere toate. o sa le scanez candva cand o sa am timp si daca ma mai cauti o sa ti le trimit.

costy
newbie
newbie

Postby costy » Mon Nov 21, 2005 12:01 pm

Nu este foarte sigur ca vor schimba Angelescu!Sunt prea multe nume sonore autori la acest tratat!Si in afara de asta e o carte f bine facuta!apucati-va si invatati din Angelescu e cel mai bun sfat!Pana in APRILIE nu se va sti nimic oficial!Daca totusi ne unim se poate organiza un mars in care sa cerem ca bibliografia sa fie afisata in luna DECEMBRIE a fiecarui an in asa fel incat candidatul sa aiba la dispozitie 12 luni!Ministu NICOLAESCU e f deschis.

costy
newbie
newbie

Postby costy » Mon Nov 21, 2005 12:02 pm

Nu este foarte sigur ca vor schimba Angelescu!Sunt prea multe nume sonore autori la acest tratat!Si in afara de asta e o carte f bine facuta!apucati-va si invatati din Angelescu e cel mai bun sfat!Pana in APRILIE nu se va sti nimic oficial!Daca totusi ne unim se poate organiza un mars in care sa cerem ca bibliografia sa fie afisata in luna DECEMBRIE a fiecarui an in asa fel incat candidatul sa aiba la dispozitie 12 luni!Ministu NICOLAESCU e f deschis.

claudya
senior
senior

rez 2006

Postby claudya » Mon Nov 21, 2005 2:29 pm

informatiile tale (costy) despre angelescu sunt cat de cat sigure sau sunt doar speculatii asa cum e si cu schwartz? ideea cu schwartz-ul se vehiculeaza totusi de anul trecut si cartea este scoasa de ceva timp asa ca...parca mai mult as miza pe el.
ar fi bine daca s-ar publica programa din decembrie; chiar ideal as putea spune.
vom trai si vom vedea :lol:

gine
junior
junior

Postby gine » Mon Nov 21, 2005 4:21 pm

haide-ti mai sa facem ceva ca sa ne dea si noua astia bibliografia macar in ianuarie.Cei din bucuresti ar trebui sa se mobilizeze mai bine ca ei sunt mai aproape si mai influenti.Noi cei din tara ii vom sprijini

Doll
elder
elder

Re: rezidentiat 2006

Postby Doll » Mon Nov 21, 2005 4:43 pm

newfrix wrote:s-au dat la prima vedere toate. o sa le scanez candva cand o sa am timp si daca ma mai cauti o sa ti le trimit.

pe medicale nu au fost chiar la prima vedere toate de ex grila "care este cel mai obisnuit mecanism al stopului cardio respirator". si au mai fost si altele

Redrose
junior
junior

Postby Redrose » Mon Nov 21, 2005 8:43 pm

eu vreau o schimbare...Benefica. :D

Return to “Facultatea”