Feedback cursuri
- outlaw_klax187
- junior
Feedback cursuri
Pareri despre cursuri/Sugestii pentru imbunatatirea lor/Atitudini pertinente
- outlaw_klax187
- junior
SPECIFIC
SE VREA A FI UN CANAL PT DISCUTII SERIOASE SI PERTINENTE DESPRE SISTEMUL DE PREDARE SI EVALUARE DIN UMF CAROL DAVILA-MEDICINA GENERALA.
POATE CU OKAZIA ACEASTA SE VOR FORMA SI GRUPURI DE ATITUDINE CARE SPRIJINITI DE SSMB SA INCERCE RIDICARE STANDARDULUI ACESTEI FACULTATI (MG).
POATE CU OKAZIA ACEASTA SE VOR FORMA SI GRUPURI DE ATITUDINE CARE SPRIJINITI DE SSMB SA INCERCE RIDICARE STANDARDULUI ACESTEI FACULTATI (MG).
-
- junior
- nyco3000ro
- senior
...
mai nu fiti rai...!lasa-ti baiatul(sau fata)in pace!
si daca tot a propus acest topic...sa inceapa EL cu o propunere!noi suntem numai ochi
si urechi!

doctor de suflete!:)
-
- elder
- nyco3000ro
- senior
...
din pacate cei din S.S.M.B..isi vad doar de propriile interese...asa ca nu stiu ce am rezolva daca ne-am adresa lor cu eventualele doleante!
...

- outlaw_klax187
- junior
mai nu am o autoritate anume in toate treaba asta, sunt un simplu student ca si voi , dar asta nu inseamna ca nu putem lua atitudine.....in vremuri trecute studentii faceau revolutii si schimbau regimuri politice aparandu si interesele.... oare noi nu putem macar sa ne aparam viitorul care nu prea se vede roz de aici din anul 1.....
cat despre ssmb poate ca ai dreptate .... din cat am auzit s a vrut un mic proiect al psd ului de politizare a facultatilor prin implementarea in conducerea asociatiilor studentesti a unor oameni care ar putea aduce unele realizari partidului.....mie unul nu prea imi vine sa cred dar nu poti sti niciodata cu adevarat...
daca nu luam atitudine vom fi calcati in picioare ba chiar mai mult poate nu vom ajunge sa facem ceeaa ce vrem.....
cat despre ssmb poate ca ai dreptate .... din cat am auzit s a vrut un mic proiect al psd ului de politizare a facultatilor prin implementarea in conducerea asociatiilor studentesti a unor oameni care ar putea aduce unele realizari partidului.....mie unul nu prea imi vine sa cred dar nu poti sti niciodata cu adevarat...
daca nu luam atitudine vom fi calcati in picioare ba chiar mai mult poate nu vom ajunge sa facem ceeaa ce vrem.....
- nyco3000ro
- senior
pacat ca nu ai venit joi la intalnirea despre rezidentiat...cand profu coculescu...nu raspundea decat pe dinafara cam la toate intrebarile...!si sa stiii ca studentii au foarte "'tintiti"in intrebari...dar degeaba!asa ca nu rezolvam nimic...oricate proteste am face..atat timp cat cei care ar trebui sa ne auda...SUNT SURZI...SI AUD DOAR CEEA CE LE CONVINE...!STII CE CONCLUZIE AM TRAS EU DUPA JOI...SA MA DUC ACASA...SI SA-NVAT CA "TAMPITA"CA ORICUM DEGEABA M-A DEPLASEZ LA ASTFEL DE INTRUNIRI...NIMENI NU VA FACE NIMIC PENTRU VIITORUL MEU..CI DOAR PENTRU AL LOR...AL COPIILOR LOR...AL NEPOTILOR..SI ASA MAI DEPARTE!SEE YA!

- outlaw_klax187
- junior
e d rau
din pacate asta cam asa e.....
dar nu vreau sa trec prin FUCKultatea asta....sa fiu calcat de astia in picioare ...si eu ca un bun crestin sa intorc si celalalt obraz...
parca ma simt aiurea sa stau cu mainile in san...
....nu stiu ce sa zic ... OARE NU EXISTA NICI O REZOLVARE LA PROBLEMA ASTA.....
SPER SA APARA PE AICI SI ALTI MINTOSI CARE SA OFERE PARERI SI D C NU POATE SI REZOLVARI.....APROPOS STIE CINEVA VREUN FORUM -IST CARE E MEMBRU SSMB (IN CONDUCEREA SSMB ULUI) ....
dar nu vreau sa trec prin FUCKultatea asta....sa fiu calcat de astia in picioare ...si eu ca un bun crestin sa intorc si celalalt obraz...
parca ma simt aiurea sa stau cu mainile in san...
....nu stiu ce sa zic ... OARE NU EXISTA NICI O REZOLVARE LA PROBLEMA ASTA.....
SPER SA APARA PE AICI SI ALTI MINTOSI CARE SA OFERE PARERI SI D C NU POATE SI REZOLVARI.....APROPOS STIE CINEVA VREUN FORUM -IST CARE E MEMBRU SSMB (IN CONDUCEREA SSMB ULUI) ....
...linia dintre viatza si moarte se trage pe nas...
- Chingachgook
- addicted
bre inainte sa fii asa recalcitrant informeaza-te.
te mai dumiresti tu pana in anul 6
te mai dumiresti tu pana in anul 6
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- bogdanescu
- senior
outlaw_klax187 wrote:in vremuri trecute studentii faceau revolutii si schimbau regimuri politice aparandu si interesele....
asa e, insa niciodata cei de la medicina...
outlaw_klax187 wrote:oare noi nu putem macar sa ne aparam viitorul care nu prea se vede roz de aici din anul 1...
NU putem. insa tu macar mai ai o sansa: sa renunti! cit nu e inca prea tirziu~[/b]
- b3
- elite
Cateva rugaminti: daca nu aveti ceva de spus ON topic nu mai faceti mizerie pe aici, NU MAI SCRIETI CU CAPS CA NU E NIMENI SURD si incercati sa nu mai fiti asa negativisti. Din cate am vazut eu forumul este citit de unii profesori/asistenti din facultate, asa ca un topic cu feedback pentru ei ar putea avea succes.
Faceti-va parerile auzite.
Incep eu: cursul de microbiologie al lui Mircea Popa de la Cantacuzino mi s-a parut foarte bun. Cursuri bine facute, LPuri la fel, cu multe discutii asistent-student (daca vrei), cerc de microbiologie pentru cei interesati de mai mult, carte foarte bine facuta de catedra si structurata exact pe ce-ti cere la examen, examen bine gandit si ok ca notare (5 subiecte scris), subiectele, bibliografia anuntate inca de la primul curs, contact permanent al profesorului cu studentii pe e-mail, anuntand urmatorul curs, titlul si cine il tine.. feedback cerut la sfarsitul fiecarui semestru.
Faceti-va parerile auzite.
Incep eu: cursul de microbiologie al lui Mircea Popa de la Cantacuzino mi s-a parut foarte bun. Cursuri bine facute, LPuri la fel, cu multe discutii asistent-student (daca vrei), cerc de microbiologie pentru cei interesati de mai mult, carte foarte bine facuta de catedra si structurata exact pe ce-ti cere la examen, examen bine gandit si ok ca notare (5 subiecte scris), subiectele, bibliografia anuntate inca de la primul curs, contact permanent al profesorului cu studentii pe e-mail, anuntand urmatorul curs, titlul si cine il tine.. feedback cerut la sfarsitul fiecarui semestru.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- Chingachgook
- addicted
da, saracu Mircea Popa, e singur.
Daca mai gasesti un exemplu ca asta iti dau un premiu.
Daca mai gasesti un exemplu ca asta iti dau un premiu.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- outlaw_klax187
- junior
HMM uite ca a venit si inceputul.....credeam ca nimeni nu are curaj...
cat despre faptul ca si asistentii citesc acest forum nu ar trebui sa fie o problema caci de la ei s ar putea schimba cate ceva mai intai si plus de asta nu vad ce i ar putea deranja daca parerile siopiniile noastre sunt reale veridice si spuse cu bun simt...
dat fiind ca s doar anul 1...eu nu pot sa zic decat ca la info suntem pur si simplu batjocoriti....la evaluarea de anul asta s a si picat la info si credema ca s a picat la greu....lucru cam dubios ....o alta problema la anul 1 este anatomia...eu saracu am avut ghinionul sa pic la domnul chirculescu...si avem niste cursuri bramburite rau de tot...
din ce am vazut pana acum ...tot respectul pentru catedra de psihosomatica unde treburile mi au parut a fi corecte...apropos pe mine ma cam bate gandul sa ma mut din anul 2.. in mare parte din pricina anatomiei...imi poate recomanda cineva un prof klumea si interesat....va rog..
cat despre faptul ca si asistentii citesc acest forum nu ar trebui sa fie o problema caci de la ei s ar putea schimba cate ceva mai intai si plus de asta nu vad ce i ar putea deranja daca parerile siopiniile noastre sunt reale veridice si spuse cu bun simt...
dat fiind ca s doar anul 1...eu nu pot sa zic decat ca la info suntem pur si simplu batjocoriti....la evaluarea de anul asta s a si picat la info si credema ca s a picat la greu....lucru cam dubios ....o alta problema la anul 1 este anatomia...eu saracu am avut ghinionul sa pic la domnul chirculescu...si avem niste cursuri bramburite rau de tot...
din ce am vazut pana acum ...tot respectul pentru catedra de psihosomatica unde treburile mi au parut a fi corecte...apropos pe mine ma cam bate gandul sa ma mut din anul 2.. in mare parte din pricina anatomiei...imi poate recomanda cineva un prof klumea si interesat....va rog..
-
- elder
- outlaw_klax187
- junior
- nyco3000ro
- senior
...
dr filipoiu....eu una am facut cu el..si tipul e super pregatit...desi nu prea se ocupa de studenti!asa ca eu una nu as alege varianta..asta...tipul e destul de comod!

- b3
- elite
kooksee: Psihologia Medicala cu Iamandescu in anul 1. Poate nu e cea mai fericita prezentare a cursurilor, proful face mult prea multe glume dar daca stii sa citesti printre randuri intelegi ce vrea sa spuna si este un curs chiar placut, eu cel putin plecam vesela si odihnita de acolo. Cartea este excelenta, cel putin pentru un student de anul 1. In anii mai mari probabil ca tot ce scrie acolo devine de la sine inteles. LPurile bine facute, multe discutii asistent-student. Examenul bine gandit, grile + 2 "cazuri clinice", se verifica exact ce-ai inteles. Si aici pentru cei interesati de mai mult exista posibilitatea colaborarii cu proful pentru concursul de la Ascona si poate si cercul de muzicoterapie. Se cere feedback la sfarsitul semestrului. Site cu bibliografie, datele examenelor, notele de la examen, foarte util si in ton cu secolul in care ne aflam..
In anul 2 din pacate n-am fost la fel de multumita, cred ca nu e foarte sigura catedra de ceea ce vor sa predea si cursurile cel putin au fost foarte aiuristice, n-am reusit sa inteleg nimic, iar aducerea unor profesori de la alte specialitati pentru partea de "bazele anatomice ale comportamentului" iar n-a fost o idee foarte fericita. LPurile au fost ok, ideea cu articolele pe diverse teme bagate in bibliografie din nou foarte buna, e prima ocazie chiar si pentru cineva total neinteresat sa vada cum arata un articol medical, chiar daca era in engleza. LPul final cu vizita la Parhon si contactul cu pacientii a fost o idee buna insa. Sa vad cum o sa fie examenul, dar e bine ca am din ce invata, cartea, aceeasi din primul an, fiind foarte buna.
Ar fi o idee buna sa descrieti mai pe larg ce v-a placut si ce nu, cum fac eu
, daca fiecare isi da cu parerea mai mult sau mai putin monosilabic raspunzand la ce-au zis altii nu rezolvam nimic... Enemy, de exemplu, spune de ce nu ti se par tie bine facute cursurile de micro.
In anul 2 din pacate n-am fost la fel de multumita, cred ca nu e foarte sigura catedra de ceea ce vor sa predea si cursurile cel putin au fost foarte aiuristice, n-am reusit sa inteleg nimic, iar aducerea unor profesori de la alte specialitati pentru partea de "bazele anatomice ale comportamentului" iar n-a fost o idee foarte fericita. LPurile au fost ok, ideea cu articolele pe diverse teme bagate in bibliografie din nou foarte buna, e prima ocazie chiar si pentru cineva total neinteresat sa vada cum arata un articol medical, chiar daca era in engleza. LPul final cu vizita la Parhon si contactul cu pacientii a fost o idee buna insa. Sa vad cum o sa fie examenul, dar e bine ca am din ce invata, cartea, aceeasi din primul an, fiind foarte buna.
Ar fi o idee buna sa descrieti mai pe larg ce v-a placut si ce nu, cum fac eu

Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
-
- elder
faza cea mai stresanta: Cand pune mana pe retroproiector sa nu ne notam si noi ce este pe acolo.
Cursul ar trebuie sa fie o oferta de informatii nu o recapitulare cum pare sa faca el, o poveste nemuritoare sa-i zic asa...
Parerea nu este a mea personala, este a unei serii intregi.
el incearca sa schimbe metodologia cursurilor din fac asta, adica studentul sa nu se mai duca la cursuri si ca copie ca dementu' ce scrie pe un panou sau tabla. daca tot face asta, sa schimbe si modul de examinare, caci la examen ne cere tocmai detaliile pe care el "nu le considera atat de importante".
Omul e ok, mentalitatea pe care el vrea sa o implementeze este nasola, si de ce? pt ca ar trebui sa se schimbe toata facultatea, inclusiv sistemul de verificare... ceea ce n-ai sa vezi niciodata..
Cursul ar trebuie sa fie o oferta de informatii nu o recapitulare cum pare sa faca el, o poveste nemuritoare sa-i zic asa...
Parerea nu este a mea personala, este a unei serii intregi.
el incearca sa schimbe metodologia cursurilor din fac asta, adica studentul sa nu se mai duca la cursuri si ca copie ca dementu' ce scrie pe un panou sau tabla. daca tot face asta, sa schimbe si modul de examinare, caci la examen ne cere tocmai detaliile pe care el "nu le considera atat de importante".
Omul e ok, mentalitatea pe care el vrea sa o implementeze este nasola, si de ce? pt ca ar trebui sa se schimbe toata facultatea, inclusiv sistemul de verificare... ceea ce n-ai sa vezi niciodata..
-
- Chingachgook
- addicted
-
seria este a doctorului LUPU, si la grupa iti dai seama ca nu pot sa scriu pe cine am, ca sunt 5 asistenti cu totul....ma intrebam ce stiti despre examen, ca nu m-am omorat cu dusu la anatomie, desi acum imi cam pare rau....
practicul cu cine am sa il dau?cu dr.Lupu, sau cu vreunul din asistenti?
imi cer scuze si pt off topic, da din cauza agitatiei am apucat sa postez aizi
practicul cu cine am sa il dau?cu dr.Lupu, sau cu vreunul din asistenti?
imi cer scuze si pt off topic, da din cauza agitatiei am apucat sa postez aizi

-
- elder
embrio dai cu profa de lp cu care ai vazut lamele, radio la fel, cadavru dai cu asistentul de grupa (in caz ca nu vine tha big boss sa vada ce stiu studentii lui), si oralul il dai cu insusi maria sa.
la embrio si radio nu-ti fa griji, la cadavru ai putea sa-ti dai seama daca sa iti faci griji sau nu dupa ce fire are asistentul tau.
ps: cum de n-ai dat practic sem I ? poate nu dai nici acum, mai stii... n-am mai auzit..
la embrio si radio nu-ti fa griji, la cadavru ai putea sa-ti dai seama daca sa iti faci griji sau nu dupa ce fire are asistentul tau.
ps: cum de n-ai dat practic sem I ? poate nu dai nici acum, mai stii... n-am mai auzit..
- stefan_georgescu
- senior
- b3
- elite
Mai baieti, era greu sa trimiteti si voi pe maestrul yoda aici sau aici ?
Revenind, Enemy, trebuie sa inceapa cineva cu schimbarea mentalitatii, de ce nu chiar Mircea Popa ? Uite acum cineva ii lauda cursul aici, un asistent de la alta materie vede, poate i se aprinde un beculetz, se schimba si alt curs.. Pe mine nu ma deranjeaza ca nu se poate scrie la cursul lui, ba chiar mi se pare geniala metoda de a trimite cursul pe mail. Eu una prefer sa ascult decat sa-mi rup mainile scriind si sa mai scriu si prostii. Asa asigura acuratetea notitelor
Oricum, s-ar simti mult mai bine efectul schimbarii de la micro daca lumea ar si citi "lectia" din carte inainte de a veni la curs/lp, ar avea totul mai mult sens. Din pacate nici eu n-am facut asta, desi mi-am dat seama de la primele cursuri ca ar fi bine.
Mi-ai amintit insa de un alt curs pe care-l consider perfect chiar, cel de Parazitologie, al lui Dan Steriu. Combinatie mai buna de prezentare cu retroproiector, continut al cursului si dictare n-am vazut pana acum. Dictarea se face la viteza ideala ca sa scrii si sa treci si prin filtrul gandirii, sa nu fie mecanic. Pe retroproiector nu sunt decat imagini cu paraziti/bube date de paraziti
si titlurile capitolelor atinse, nimic text in plus (ceea ce e f bine, pentru ca atunci cand ai text pe ecran de obicei te apuci sa copiezi si nu-l mai asculta nimeni pe cel de la catedra). Umorul profului este de nota 10, nu credeam sa vad o materie atat de neplacuta predata atat de dragutz. De examen nu stiu inca, dar daca lucrarea e asemanatoare, mi se pare foarte bine facut, grila. Si, pentru prima oara, grile inteligente. Verifica si cunostintele si gandirea, nu doar sa reproduci pasajele din carte. De LP nu sunt in totalitate multumita, parca se repeta prea mult din ce-a fost la curs, as prefera mai mult accent pe metodele de diagnostic (aceeasi problema si la microbiologie de altfel).
Revenind, Enemy, trebuie sa inceapa cineva cu schimbarea mentalitatii, de ce nu chiar Mircea Popa ? Uite acum cineva ii lauda cursul aici, un asistent de la alta materie vede, poate i se aprinde un beculetz, se schimba si alt curs.. Pe mine nu ma deranjeaza ca nu se poate scrie la cursul lui, ba chiar mi se pare geniala metoda de a trimite cursul pe mail. Eu una prefer sa ascult decat sa-mi rup mainile scriind si sa mai scriu si prostii. Asa asigura acuratetea notitelor

Mi-ai amintit insa de un alt curs pe care-l consider perfect chiar, cel de Parazitologie, al lui Dan Steriu. Combinatie mai buna de prezentare cu retroproiector, continut al cursului si dictare n-am vazut pana acum. Dictarea se face la viteza ideala ca sa scrii si sa treci si prin filtrul gandirii, sa nu fie mecanic. Pe retroproiector nu sunt decat imagini cu paraziti/bube date de paraziti

- Reaktor
- elder
- b3
- elite
Sa inteleg ca ai fost si tu la Coculescu la conferinta ?
Nu stiu cum sa-ti explic, it's a feeling.
Simti ca cel care a facut grilele alea nu-si bate joc de cit ai studiat si de capacitatea ta de a gandi. Cred ca sunt grile care nu cauta acul in carul cu fan, cam asa ar merge caracterizate.

-
- elder
b3 wrote:.. Pe mine nu ma deranjeaza ca nu se poate scrie la cursul lui, ba chiar mi se pare geniala metoda de a trimite cursul pe mail.
eu ma indoiesc ca tu ai vreun curs pe mail, daca ai, inseamna ca de seria noastra nu ii place si nu ne trimite cursurile. Ne trimite total alte chestii, nicidecum cursuri.
- nyco3000ro
- senior
- Chingachgook
- addicted
ba ma lashi cu cernescu?
ala avea probleme serioase. Ati vazut ca nu se uita niciodata in ochii studentilor. A fost o data o faza jenanta: audiam frumos ce macanea ala (era perioada cand mai mergeam pe la cate un curs) si la vreo 4 metri in spatele meu, schimba unii 3 cuvinte. Mos cernescu se opreste din dictare, se uita la mine si urla "iesi afara". eu, saracu, nevinovat. Normal ca daca el se uita pe tavan nu intercepta corect. In fine, nu poti sa te certi cu el, ies.
Alta faza auzita de la Catalin Popescu de la anato (cei care ati fost la Niculescu stiti despre cine vorbesc....). Asta, catalin popescu, avut o singura restanta toata viata lui la virusi, desi invata intr-o disperare. A fost atat de marcat incat si-a propus sa il calce cu masina. numai ca si-a schimbat ala traseul si a scapat.
kooks
ala avea probleme serioase. Ati vazut ca nu se uita niciodata in ochii studentilor. A fost o data o faza jenanta: audiam frumos ce macanea ala (era perioada cand mai mergeam pe la cate un curs) si la vreo 4 metri in spatele meu, schimba unii 3 cuvinte. Mos cernescu se opreste din dictare, se uita la mine si urla "iesi afara". eu, saracu, nevinovat. Normal ca daca el se uita pe tavan nu intercepta corect. In fine, nu poti sa te certi cu el, ies.
Alta faza auzita de la Catalin Popescu de la anato (cei care ati fost la Niculescu stiti despre cine vorbesc....). Asta, catalin popescu, avut o singura restanta toata viata lui la virusi, desi invata intr-o disperare. A fost atat de marcat incat si-a propus sa il calce cu masina. numai ca si-a schimbat ala traseul si a scapat.
kooks
- nyco3000ro
- senior
- b3
- elite
Enemy wrote:b3 wrote:.. Pe mine nu ma deranjeaza ca nu se poate scrie la cursul lui, ba chiar mi se pare geniala metoda de a trimite cursul pe mail.
eu ma indoiesc ca tu ai vreun curs pe mail, daca ai, inseamna ca de seria noastra nu ii place si nu ne trimite cursurile. Ne trimite total alte chestii, nicidecum cursuri.
I le-ati cerut vreodata ? Noi am cerut, ne-a zis sa-i trecem adresele de mail pe o lista, cine le vrea, le-am trecut pe lista de prezentza si a doua zi am avut cursul. Ne-a trimis toate cursurile pe care le tine el, dar de fiecare data le-am cerut. Din ce zici tu vad ca si adresele seriei tale le are, mai ramane sa cereti

Virusologie, da, mi-a placut. Cu Simona Ruta. Se aplica tot ce-am zis la parazitologie, cu rezerva ca uneori dicta cam repede si nu puteai sa scrii sau intra in prea multe detalii si te pierdea pe drum. LPurile excelente ! Cu Dr Sultana cel putin dar nici restul colegilor nu s-au plans. Explica foarte bine, sta mult la discutii ca sa fie sigura ca intelegi cum se citesc testele ELISA etc. Cartea 'Note de curs' a lui Cernescu mi s-a parut buna, destul de concisa, se putea si mai bine insa. Cartea cealalta am inteles de la colegi ca avea mult prea multe informatii. Grilele au fost ok dar si aici se putea si mai bine, la un moment dat imi cerea valori

- nyco3000ro
- senior
da mai b3 asa e cerea si valori..dar mai trebuie sa ne testeze si memoria...chiar ea si de scurta durata nu?!
mie mi-a placut si fiziopatul cu serban...super de treaba,asistentii destul de exigenti!pt examen destul de invatat..pacat insa ca se putea inspira lumea intr-o nesimtire!
mie mi-a placut si fiziopatul cu serban...super de treaba,asistentii destul de exigenti!pt examen destul de invatat..pacat insa ca se putea inspira lumea intr-o nesimtire!

-
- elder
konfirm ca cernesku e un neatent. foarte ciudat, materia oricum se preda de ***** iar la examen am avut chestii de LP care nu s-au predat( nu-sh ce cakat de aglutinare cu hematii de gasca sau inoculare la dihor, asta in era PCR-ului- extrem de penibil)
kaditza e meserias, pakat ca are neste kolegi de tot cakatul, care isi dau coate si fac misto de el de cate ori au ocazia. asa obrazuri groase ca la catedra de anato numai la histo am mai vazut.
agree ca steriu e deosebit, nu prea inteleg ce cauta in fuckultatea asta. rara avis.
alt om deosebit e Tanaseanu, de la colentina( reumatolog, eu am facut respiratorul cu el). tot respektul.
kaditza e meserias, pakat ca are neste kolegi de tot cakatul, care isi dau coate si fac misto de el de cate ori au ocazia. asa obrazuri groase ca la catedra de anato numai la histo am mai vazut.
agree ca steriu e deosebit, nu prea inteleg ce cauta in fuckultatea asta. rara avis.
alt om deosebit e Tanaseanu, de la colentina( reumatolog, eu am facut respiratorul cu el). tot respektul.
-
- junior
Despre Steriu de la paraziti...intr-adevar-cursuri impecabile si evaluare corecta.
Daca ar trebui totusi sa fac un top al profilor ,cred ca pe primul loc l-as pune pe prof . Carmaciu (fiziologie).Chiar nu si-l mai aminteste nimeni?!Cursurile au fost cele mai bune din toata fac, chiar daca nu erau pe retropr si alte smecherii.Era un curs "povestit", din care puteai nota lucrurile esentiale,dupa ce le intelegeai.Nu dicta niciodata si explica toate notiunile.Din pacate ,n-a mai apucat sa dea si exam cu noi...
In afara de el, mi-a mai placut Tanasescu de la colentina-gastro, Bara-imuno, Prof Apetrei de la cardio-Fundeni si...cam atat.
Despre Cernescu...amintiri neplacute.Ce poti sa spui despre un om care tine cursul pt statuia din stanga sa si nu pt studenti?
A! Era sa-i uit pe prof Dobrescu Iuliana(psihiatrie infantila) si dr. Grigorie Daniel (endocrine Parhon)
Ca o concluzie, pot spune ca profesorii pe care i-am apreciat pot fi numarati pe degete, lucru extrem de trist pt un parcurs de 6 ani.
Daca ar trebui totusi sa fac un top al profilor ,cred ca pe primul loc l-as pune pe prof . Carmaciu (fiziologie).Chiar nu si-l mai aminteste nimeni?!Cursurile au fost cele mai bune din toata fac, chiar daca nu erau pe retropr si alte smecherii.Era un curs "povestit", din care puteai nota lucrurile esentiale,dupa ce le intelegeai.Nu dicta niciodata si explica toate notiunile.Din pacate ,n-a mai apucat sa dea si exam cu noi...
In afara de el, mi-a mai placut Tanasescu de la colentina-gastro, Bara-imuno, Prof Apetrei de la cardio-Fundeni si...cam atat.
Despre Cernescu...amintiri neplacute.Ce poti sa spui despre un om care tine cursul pt statuia din stanga sa si nu pt studenti?
A! Era sa-i uit pe prof Dobrescu Iuliana(psihiatrie infantila) si dr. Grigorie Daniel (endocrine Parhon)
Ca o concluzie, pot spune ca profesorii pe care i-am apreciat pot fi numarati pe degete, lucru extrem de trist pt un parcurs de 6 ani.
- nyco3000ro
- senior
da am invatat si eu dupa niste cursuri de regretatul profesor....CARMACIU....!erau interesante ca informatie..si persoana care le luase era cineva f bine structurat incat am inteles tot!
la fizio..asista noastra ne-a spus o vorba care era a profului....si o spunea frecvent pe la cursuri...."munceste ca si cum ai trai vesnic....si traieste ca si cum ai muri maine"maxima nu-i apartine...dar el o spunea mai mereu...dandu-se exemplu si pe el...ca isi traieste viata din plin si la acea varsta...mergand ca un tanar si jucand tenis(de unde i s-a tras si moartea prematura)!
la fizio..asista noastra ne-a spus o vorba care era a profului....si o spunea frecvent pe la cursuri...."munceste ca si cum ai trai vesnic....si traieste ca si cum ai muri maine"maxima nu-i apartine...dar el o spunea mai mereu...dandu-se exemplu si pe el...ca isi traieste viata din plin si la acea varsta...mergand ca un tanar si jucand tenis(de unde i s-a tras si moartea prematura)!
- outlaw_klax187
- junior
may nyko interesanta maxima....dar mai uite inca una zisa de un medic (am uitat care) dar zice cam asa " e mai bine sa nu sti nimik de cat ceea ce sti sa nu fie adevarat" dar ca sa raman si yo in istorie am modifocat o pt profi de la medicina carora le-o servesc subtil cam asa " e mai bine sa nu sti nimik de cat ceea ce sti sa nu poti aplica", asa ca domnilor profesori dorim mai multa practica alocata teoriei predate