SMURD 2005 - inscrieri

care ne mananca zilele
x-file
newbie
newbie

SMURD 2005 - inscrieri

Postby x-file » Sun Mar 27, 2005 3:13 pm

Am lansat acest topic pt a ne gasi,a ne aduna si a ne informa cei care vrem sa facem vara aceasta cursul de urgenta de la SMURD.Ii rog si pe cei care au trait experienta asta anii trecuti,precum si pe cei care stiu mai multe sa ne informeze despre ce/unde/cum trebuie sa procedam pt a face cursul...orice alte detalii sunt bine venite.Multumiri!

---

edit by moderator:
outlaw_klax187 wrote:URGENT
acest topic are menire de a aduna studenti ce vor sa particepe la cursurile de vara pe care SMURD tg mures le organizeaza anual.
anul acesta exista o sesiune in perioada 5-18 septembrie, ce cuprinde cursuri teoretice si practica.
toti cei dornici de a participa pot trimite un mail la OUTLAW_KLAX187@YAHOO.COM, SAU TEL LA 0722646291.
la fiecare sesiune pot participa maximum 15 studenti (conditie impusa SMURD), IN CAZUL IN CARE EXISTA MAI MULTI DORITORI ACESTIA SE VOR REPATIZA IN GRUPE CE VOR PARTICIPA LA SESIUNILE DIN PERIOADELE CE VOR URMA .
in aceasta prima sesiune au prioritate in participare studentii din minim anul 2( frecventat).
odata stabilita componenta primului grup de participanti se va stabili de comun acord metoda de cazare in tg mures.

any.m
newbie
newbie

Postby any.m » Tue Mar 29, 2005 11:01 am

Vezi si pe http://imed.ro/forum/viewtopic.php?t=1267 ,mai vechi ce-i drept dar e bun pt. inceput

aurora
junior
junior

Postby aurora » Sun Apr 03, 2005 3:37 pm

Buna, ma intereseaza si pe mine sa fac cursul Smurd in vara asta,din pacate nici eu nu stiu prea multe,speram sa imi spui tu ce ai mai aflat si daca mai sunt doritori.

fstoian

Hai, mai, oameni buni, nu stie nimeni?????????????

Postby fstoian » Fri Apr 15, 2005 2:58 pm

Nici macar perioada nimic? Dati un semn de viata!!

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu May 12, 2005 1:02 am

andreea03 wrote:Hello!!
...stie cineva cu cine trebuie sa vorbeshti si cam care sunt conditiile care trebuie sa le indeplineshti ca sa mergi cu un grup de studenti (colegi)...la cursurile de 3 sapt pe care le tin cei de la SMURD-tg. mures...in fiecare vara...
am auzit ceva ca tb. sa vb cu cei din liga studentilor de la tg. mures.....e adevarat?...atunci are cineva un nr de tel?...cu cazarea cum se face?...cat de mare tb sa fie grupul?

in fine dc. cineva a facut cursul asta...pote sa-mi spuna pe scurt ce trebuie sa fac sa ajung acolo???
MULTUMESC!!!!
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu May 12, 2005 12:25 pm

bai nu va incurcati cu aia din liga studentilor din tg mures.

sunati direct la smurd, vorbiti cu asistenta sefa.
cazare gasiti pe la un internat de liceu ca o sa fie vara si nu e nici dracu.
trebuie sa fie cineva cu initiativa.

kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Bodean
junior
junior

Postby Bodean » Sat May 14, 2005 9:28 pm

Trebuie sa fii intr-un anumit an sau poti merge si din primii?

Bodean
junior
junior

Postby Bodean » Thu May 19, 2005 2:39 pm

Mercy de raspuns... :lol:

Bodean
junior
junior

Postby Bodean » Fri May 20, 2005 5:05 pm

Si totusi... chiar nu intra nimeni pe topikul asta?

C.M
senior
senior

Postby C.M » Fri May 20, 2005 7:21 pm

Vara trecuta,am participat la cursul de BLS si ALS -SMURD,Tg.Mures(dar am primit diploma doar pt cel de BLS...cel din urma,fiind doar pt absolventi.)
Cursul a durat doar o sapt.,pt ca erau foarte multi doritori si s-a scurtat perioada de la 3 sapt (cat era in anii trecuti) la doar o sapt.(dar daca aveai chef sa mai ramai,puteai sa stai acolo toata vara...daca iti gaseai unde sa stai...nimeni nu te dadea afara de-acolo.)
Am stat destul de mult pe forumul asta anul trecut,incercand sa mai conving persoane doritoare,pt a face un grup...dar stiti si voi cum se aduna studentii la medicina....mai greu. :lol:
Pana la urma,tot prin liga stud.medicinisti din Tg.Mures am ajuns acolo si nu-mi pare rau deloc (cu toate ca se mai putea lucra un pic la cazare si la masa).Taxa a fost de 50 E.
Chiar daca a durat prea putin,pot spune ca am ramas cu destul de multe informatii (mai ales practice),pt ca saptamana aia a fost exploatata la maximum-dimineata:8-12:curs,15-19:practic (fiecare participant lucra in parte,nu ca la stagiile noastre...cand doar cativa din studenti pun mana pe defibrilator),iar seara:se mergea in garda (la baraca)si chiar ti se arata si ti se explica ce ai de facut (lucru f diferit de ce se petrece pe la noi prin C-ta cand toata lumea si mai ales asistentele zbiara...)...chiar ni s-a dat voie sa facem masajul cardiac extern la un stop.
Asa ca ,va sfatuiesc sa mergeti ca n-aveti ce pierde...Iar despre cei din liga....acolo cat i-am cunoscut eu,mi-au placut.
Va dau adresele de mail a doi dintre organizatori:
areurean@yahoo.com
adinacontiu@yahoo.com
Succes!
Last edited by C.M on Fri May 20, 2005 7:31 pm, edited 1 time in total.
Acolo unde ignoranta e fericire,e o nebunie sa fii destept!

C.M
senior
senior

Postby C.M » Fri May 20, 2005 7:28 pm

Erau studenti din toti anii in aceeasi serie...nu e nici-o problema....

C.M
senior
senior

Postby C.M » Fri May 20, 2005 7:29 pm

Bodean wrote:Trebuie sa fii intr-un anumit an sau poti merge si din primii?

Erau studenti din toti anii in aceeasi serie...nu e nici-o problema....

adamaria
senior
senior

Postby adamaria » Fri May 20, 2005 7:38 pm

dar in bucuresti nu se organizeaza un asemenea curs????
auzisem ceva de pantelimon..... :?: :?:

nyco3000ro
senior
senior

smurd!

Postby nyco3000ro » Sat May 21, 2005 12:04 am

am inteles ca daca vrem sa facem aceste cursuri trebuie sa ne formam un grup...cam 20...apoi sunam acolo...si ei ne fixeaza perioada...ideea e ca trebuie sa formam grupul....daca e cineva interesat atunci sa ia initiativa...avem nevoie de un sef!se baga careva?...eu vreau sa merg...deci?astept...si mai vb!

Bodean
junior
junior

Postby Bodean » Thu May 26, 2005 1:55 am

Si eu sunt interesat si chiar as dori sa merg... poate reusim sa ne strangem mai multi aici pe topik.Eu incerc sa dau vestea la mine in serie.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu May 26, 2005 4:50 am

adamaria wrote:dar in bucuresti nu se organizeaza un asemenea curs????

ba da, eu am facut anul tercut asha ceva si la pantelimon. cam aceeasi chestie ca si la SMURD, dar mai pe scurt si fara parte de Emergency Room. de fapt la pantelimon se face foarte pe scurt, parca 5 cursuri este toata urgenta, cu ceva practic dupa. fara manechin pt perfuzii, fara multe chestii dragutze de la smurd. defibrilarile se faceau in ambele parti, de asemenea IOT available, da tot mai calumea la SMURD, e mai pe larg, materiale la discretia studentului, poa sa faca intubatii pe manechin toata noaptea daca vrea.

lol, a nu se confunda cu materiile de medicina de urgenta din curricula, din anul 6 sau ce an s-or mai face acum, care sunt pure aberatii, asa ca daca vreti sa faceti macar un pic de urgentza la viatza voastra, SMURD sau Pantelimon, alta sansa in faculta asta nu e.
plus ca e un fel de :)) tabara cu colegi, pt cine duce dor de asha ceva.
hint!: se fac garzi obligatorii, parca 2 am facut (bine, obligatorii e un fel de a spune :twisted: ) si iti poti face farmacie acasa din cate medicamente gasesti pe acolo la discretie. a, si garda se face (si) pe noapte, spitalul are o curte interioara dragutza, noaptea e chiar spooky dar poti bea o cafea in liniste, din cand in cand, cand te saturi de a fi luat drept "impinge targa" de diferiti care oricum nu prea inteleg daca le spui ca nu e treaba ta, ca multi pe-acolo nu vorbesc romana. poate doar la angajare, dupa aia se fac ca au uitat.
asta ar fi micul dezavantaj, in rest beneficiile sunt imense consider eu, si Tg Mrs e un oras misto, cu flori.. viatza de noapte cam putina, dar intre timp s-o mai fi imbunatatit si asta.

sa nu uit: cursul din pantelimon avea ca intermediar pe una Sandra Putere (jur, asa o cheama pe numele ei real) de pe la ssmb. intrebati de ea pe la ssm.

hai bafta

remi
senior
senior

Postby remi » Thu May 26, 2005 10:48 am

Am terminat in tg-mures si va asigur ca un curs SMURD face mai mult decat un an de facultate. Lucruri practice si de ultima ora, condimentate cu o atitudine cu adevarat profi din partea medicilor si a lui Arafat, in special.

Apoi vine si vara si aveti ce vedea in oras si in Week-end! Cred cu toata convingerea ca merita sa il faceti!

Si apoi (pt baieti), unguroaicele sunt super!!!!!!!! Ioi!! :lol:

luminita
newbie
newbie

Postby luminita » Thu May 26, 2005 10:51 am

trident wrote:
adamaria wrote:dar in bucuresti nu se organizeaza un asemenea curs????

ba da, eu am facut anul tercut asha ceva si la pantelimon. cam aceeasi chestie ca si la SMURD, dar mai pe scurt si fara parte de Emergency Room. de fapt la pantelimon se face foarte pe scurt, parca 5 cursuri este toata urgenta, cu ceva practic dupa. fara manechin pt perfuzii, fara multe chestii dragutze de la smurd. defibrilarile se faceau in ambele parti, de asemenea IOT available, da tot mai calumea la SMURD, e mai pe larg, materiale la discretia studentului, poa sa faca intubatii pe manechin toata noaptea daca vrea.

lol, a nu se confunda cu materiile de medicina de urgenta din curricula, din anul 6 sau ce an s-or mai face acum, care sunt pure aberatii, asa ca daca vreti sa faceti macar un pic de urgentza la viatza voastra, SMURD sau Pantelimon, alta sansa in faculta asta nu e.
plus ca e un fel de :)) tabara cu colegi, pt cine duce dor de asha ceva.
hint!: se fac garzi obligatorii, parca 2 am facut (bine, obligatorii e un fel de a spune :twisted: ) si iti poti face farmacie acasa din cate medicamente gasesti pe acolo la discretie. a, si garda se face (si) pe noapte, spitalul are o curte interioara dragutza, noaptea e chiar spooky dar poti bea o cafea in liniste, din cand in cand, cand te saturi de a fi luat drept "impinge targa" de diferiti care oricum nu prea inteleg daca le spui ca nu e treaba ta, ca multi pe-acolo nu vorbesc romana. poate doar la angajare, dupa aia se fac ca au uitat.
asta ar fi micul dezavantaj, in rest beneficiile sunt imense consider eu, si Tg Mrs e un oras misto, cu flori.. viatza de noapte cam putina, dar intre timp s-o mai fi imbunatatit si asta.

sa nu uit: cursul din pantelimon avea ca intermediar pe una Sandra Putere (jur, asa o cheama pe numele ei real) de pe la ssmb. intrebati de ea pe la ssm.

hai bafta
ai uitat sa spui ca in pantelimon in afara de cativa oameni care stiu ce fac cu adevarat sunt foarte multi care freaca menta (scuzati expresia)am avut o prietena care a ajuns acolo cu o apendicita acuta si a astat aproape 3 ore pe hol pana am reusit eu sa ajung.nu va spun ca circ a iesit...in rest spitalul e ok mai ales ca l-au renovat+aparatura noua...faza e ca la cate relicve sunt in spitalul ala(medici/asisitente mai ales)raman foarte multe nefolosite. Asa ca daca va riscati sa fiti luati drept brancardieri.....treaba voastra :twisted:

nyco3000ro
senior
senior

smurd!

Postby nyco3000ro » Thu May 26, 2005 3:10 pm

am vazut ca sunt destui interesati de acest proiect de vara...si ar fi pacat sa-l ratam!asa este cum au spus toti aici...DACA VREI CU ADEVARAT PREGATIRE IN MATERIE DE URGENTA MEDICALA ...SMURDUL E CEL MAI TARE!deci ...se ofera cineva sa formam grupul?eu tin legatura cu un student de la mures care s-a oferit sa ma ajute in aceasta pb...si cum aflu ultimele detalii va informez...cand se organizeaza..cat costa cazarea...cat costa cursurile(in caz ca se platesc)si multe alte detalii...vi le comunic imediat ce le aflu.sper ca pana luni sa le stiu.oricum..ar trebui sa luam legatura intre noi cei doritori.!astept un semn de la voi...cum sa luam legatura!ar trebui de acum sa ne organizam...ca sa fim siguri ca avem loc in vara...!ideal ar fi sa ne stabilim de pe acum...ca totusi sa mai facem ceva in timpul ce ne ramane...un munte...o mare ...ceva....! 8)

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri May 27, 2005 3:10 am

luminita wrote:ai uitat sa spui ca in pantelimon in afara de cativa oameni care stiu ce fac cu adevarat sunt foarte multi care freaca menta (scuzati expresia)am avut o prietena care a ajuns acolo cu o apendicita acuta si a astat aproape 3 ore pe hol pana am reusit eu sa ajung.nu va spun ca circ a iesit...:

n-am uitat, nici nu mi-a trecut prin cap sa spun asa ceva :P
dar daca vrei, sunt absolut de acord: pantelimonul ar terbui DARAMAT.
totusi cursul ala ramane valabil.
remi are dreptate, SMURD rules. e superocazie, e moca (more or less), don't miss!!

nyco3000ro
senior
senior

smurd!

Postby nyco3000ro » Fri May 27, 2005 12:31 pm

in atentia urmatorilor:BODEAN,B3,Fstoian,AURORA,X-FILE....ADICA A CELOR CE SI-AU EXPRIMAT DORINTA SA MEARGA LA SMURD!EU UNA O SA OBTIN IN CURAND MAI MULTE INFORMATIII LEGATE DE ACEST SUBIECT!DAR DIN PACATE VAD CA INCA NU ATI LUAT O DECIZIE...CI DOAR OPINII....MERGETI SAU NU?DACA DA...LASATI-VA UN NR DE TELEFON,O IDENTIFICARE CEVA...CA SA NE ADUAM ODATA.CE AN SUNTETI,SERIE SI ASA MAI DEPARTE.CA SA STIM CUM SA LUAM LEGATURA INTRE NOI.DUPA CE NE STRANGEM...O SA DAU TELEFON ACOLO...SA NE ARANJAM SI CU CAZAREA...SI CU INSCRIEREA LA CURSURI.DAR PANA NU VA DECIDETI...TOTI SPUNETI CA VRETI SA MERGETI DAR NU FACETI NIMIC PENTRU ASTA...ASA CA VA ROG MAI MULTA INITIATIVA!ASTEPT...UN RASPUNS DE LA CEI DORITORI! :x

remi
senior
senior

Postby remi » Fri May 27, 2005 4:28 pm

SUGETIE!

daca vreti sa faceti cursul( care merita din toate punctele de vedere) este cel mai bine sa il; faceti in vara! cazarea v-o asigurati in camin! daca puteti, alegeti caminele 1 sau 5 pt ca sunt faine! nici preturile nu sunt mari si merita!
cel mai bine este sa luati legatura cu seful ligii si cu arafat!
restul este foarte simplu! se fixeaza data si incepeti!

simona budui
newbie
newbie

mai sunt si alti doritori!

Postby simona budui » Wed Jun 01, 2005 12:14 pm

Cel putin inca 2.... :) Adica eu si inca o prietena de-a mea....asa ca daca se organizeaza totusi un grup.....am vrea sa facem parte si noi! :P Deci?Ce se mai aude???

firstaidkit
senior
senior

Postby firstaidkit » Wed Jun 01, 2005 2:19 pm

inca 3 aici!

andreea03
newbie
newbie

Postby andreea03 » Mon Jun 06, 2005 7:14 pm

am vb cu cei de la SMURD chiar azi!..defapt ii bat la cap de vreo luna..asa ca s-au saturat de mine..banuiesc. In fine mi s-a oferit perioada 18-29 iulie sa me merg acolo cu cei cativa oameni din seria mea...pt ca ne adunaseram vreo 15. Acum problema e ca eu in acea perioada nu sunt in tara, prin urmare varaianta asta pica, pt mine.
Am inteles insa,tot de la ei ca Liga studentilor de la Tg Mures au rezervat pt ei, d p d v organizatoric, toata luna august (adica 2 serii...a cate 2 saptamani fiecare...cat e cursul anul acesta).
Eu personal as fi interesata de jumatatea a 2-a a lunii August...dar am nevoie de cateva detalii cum ar fi : se mai poate??cat costa (prin ei)?, mai sunt locuri?, cate?, a vorbit cineva dintre voi cu ei???
...

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jun 07, 2005 8:09 am

daca e cineva doritor si nu tine musai sa mearga in turma, poate pica in orice perioada, cu conditia sa se faca curs (ma rog si sa afle cand incepe o serie). unu-n plus sau in minus nu-i deranjeaza, sunt super ok aia de acolo.
pe scurt, se poate si individual pe cont propriu.
bahtalo!

simona budui
newbie
newbie

hello

Postby simona budui » Tue Jun 07, 2005 1:32 pm

Amdreea03...eu as fi interesata sa merg in perioada aia la tg mures!Am niste colegi care merg in primele 2 sapt din septembrie..inca nu e sigur cati or sa fie....dar oricum vreo 10!eu nu pot sa merg in septembrie...Oricum daca esti interesata poti sa-mi spui si te anuntz ce se mai decide.... :lol: Dar cam cate "locuri" mai sunt in grupul vostru?
merci...

nyco3000ro
senior
senior

Postby nyco3000ro » Tue Jun 07, 2005 3:21 pm

buna la toata lumea....o sa afisez aici ce informatii am optinut de la un coleg din mures!mi-a dat un nr de telefon...0265210110 la care eu una am incercat sa sun...dar din pacate l-am gasit ocupat!e de la smurd!trebuie sa sunam ca sa ne fixam perioada ...sau mai precis cand au fixat ei cursurile(care tin anul asta doua saptamani).apoi legat de cazare...caminele lor sunt in regim hotelier pe timp de vara...200.000 pe noapte o camera...!acum nu stiu cati incapem in aceste camere...urmeaza sa-mi spuna....E bine ca se plateste camera...si nu de persoana!daca cineva reuseste sa sune acolo(eu una oricum incerc)sa ne spuna si noua care sunt perioadele...de cate doua saptamani...in care se fac cursurile!pe curand!

Bodean
junior
junior

Postby Bodean » Fri Jun 17, 2005 4:42 pm

Eu renunt, poate anul viitor, vara asta sunt prea multe..

outlaw_klax187
junior
junior

SMURD

Postby outlaw_klax187 » Fri Jun 17, 2005 8:40 pm

OK... AM CITIT TOATE ACESTE DISCUTII SI AM AJUNS LA CONCLUZIA CA STUDENTII LA MED SUFERA DE LIPSA DFE SERIOZOTATE.
EU UNUL MERG SIGUR DACA SE ORGANIZEAZA CEVA.SOOOO NYCO3000 PASTREAZA MI UN LOC. AR FI FAIN SA LASI SI TU UN NR DE TEL SAU MAIL PT CONTACT......AL MEU E 0722646291.....DACA MAI SUNT DORITORI HAI SA NE FACEM UN GRUP...ASTEPT CONTACTE SI PE MAIL LA OUTLAW_KLAX187@YAHOO.COM..

nyco3000ro
senior
senior

...

Postby nyco3000ro » Sat Jun 18, 2005 1:07 am

tocmai pentru ca nu am fost asa de rapizi se pare ca un grup deja s-a format din bucuresti...sincer insa nu stiu cine e in el...eu nu...din pacate...!si-au facut anuntata prezenta deja acolo...sunt cam 15!ei se duc de pe 18 iulie.. pana pe .1sau 2 august..!se mai tin cursuri si in luna august...dar din pacate sunt ocupate de liga...asa ca se pare ca am ramas pe dinafara! :(
doctor de suflete!:)

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Jun 19, 2005 4:00 am

nyco3000ro, eu nu eram interesata, sunt moderator pe forum si mutasem mesajul cuiva aici. Am sters si mesajul tau postat de mai multe ori.

In alta ordine de idei: voi n-aveti prieteni/colegi prin facultate cu care sa mergeti ? Cam greu sa gasiti lume pe forum care sa mearga intr-un grup asa, pe ne-ve..
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Jul 01, 2005 12:57 am

outlaw_klax187 wrote:URGENT
acest topic are menire de a aduna studenti ce vor sa particepe la cursurile de vara pe care SMURD tg mures le organizeaza anual.
anul acesta exista o sesiune in perioada 5-18 septembrie, ce cuprinde cursuri teoretice si practica.
toti cei dornici de a participa pot trimite un mail la OUTLAW_KLAX187@YAHOO.COM, SAU TEL LA 0722646291.
la fiecare sesiune pot participa maximum 15 studenti (conditie impusa SMURD), IN CAZUL IN CARE EXISTA MAI MULTI DORITORI ACESTIA SE VOR REPATIZA IN GRUPE CE VOR PARTICIPA LA SESIUNILE DIN PERIOADELE CE VOR URMA .
in aceasta prima sesiune au prioritate in participare studentii din minim anul 2( frecventat).
odata stabilita componenta primului grup de participanti se va stabili de comun acord metoda de cazare in tg mures.

nyco3000ro
senior
senior

Postby nyco3000ro » Fri Jul 01, 2005 2:38 pm

da eu una vreau sa merg...!
doctor de suflete!:)

tulip
senior
senior

Postby tulip » Fri Jul 01, 2005 2:46 pm

inca unul

outlaw_klax187
junior
junior

Postby outlaw_klax187 » Fri Jul 01, 2005 2:53 pm

rog ca toti cei care doresc sa se incrie la aceste cursuri sa trrmita un mail la outlaw_klax187@yahoo.com, in care sa specifice acest lucru, alaturi de numele complet, adresa din buletin, un nr de tel pt contact si anul in care sunt,
VA ROG SCRIETI DATE CORECT CARE SA SE VERIFICE

acest lucru rezida din conditia pusa de smurd
...linia dintre viatza si moarte se trage pe nas...

outlaw_klax187
junior
junior

Postby outlaw_klax187 » Fri Jul 01, 2005 3:33 pm

si inca ceva

ACESTE CURSURI NU SE PLATESC

tot ce ii cost pe participanti sunt cazarea si masa.eu voi incerca sa scot cazare cat mai ieftna cu niste conditii decente, cat despre masa voi incerca sa rezolv ceva cu cantina spitalului judetean sau cu cantina studentilor .

outlaw_klax187
junior
junior

Postby outlaw_klax187 » Tue Jul 05, 2005 12:56 pm

CURSURILE SMURD S-AU REPROGRAMAT PENTRU PERIOADA 19/30SEPTEMBRIE 2005.

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue Jul 05, 2005 2:35 pm

In perioada de restante :)

outlaw_klax187
junior
junior

Postby outlaw_klax187 » Fri Jul 08, 2005 4:01 pm

da din pacate, dar eu tostusi sper sa mai gasesc persoane. : :?
din pacate asta e perioada pe care ei ne au acordat-o.

Return to “Facultatea”