adamaria wrote:dar in bucuresti nu se organizeaza un asemenea curs????
auzisem ceva de pantelimon.....

ba da, eu am facut anul tercut asha ceva si la pantelimon. cam aceeasi chestie ca si la SMURD, dar mai pe scurt si fara parte de Emergency Room. de fapt la pantelimon se face
foarte pe scurt, parca 5 cursuri este toata urgenta, cu ceva practic dupa. fara manechin pt perfuzii, fara multe chestii dragutze de la smurd. defibrilarile se faceau in ambele parti, de asemenea IOT available, da tot mai calumea la SMURD, e mai pe larg, materiale la discretia studentului, poa sa faca intubatii pe manechin toata noaptea daca vrea.
lol, a nu se confunda cu materiile de medicina de urgenta din curricula, din anul 6 sau ce an s-or mai face acum, care sunt pure aberatii, asa ca daca vreti sa faceti macar un pic de urgentza la viatza voastra, SMURD sau Pantelimon, alta sansa in faculta asta nu e.
plus ca e un fel de

) tabara cu colegi, pt cine duce dor de asha ceva.
hint!: se fac garzi obligatorii, parca 2 am facut (bine, obligatorii e un fel de a spune

) si iti poti face farmacie acasa din cate medicamente gasesti pe acolo la discretie. a, si garda se face (si) pe noapte, spitalul are o curte interioara dragutza, noaptea e chiar spooky dar poti bea o cafea in liniste, din cand in cand, cand te saturi de a fi luat drept "impinge targa" de diferiti care oricum nu prea inteleg daca le spui ca nu e treaba ta, ca multi pe-acolo nu vorbesc romana. poate doar la angajare, dupa aia se fac ca au uitat.
asta ar fi micul dezavantaj, in rest beneficiile sunt imense consider eu, si Tg Mrs e un oras misto, cu flori.. viatza de noapte cam putina, dar intre timp s-o mai fi imbunatatit si asta.
sa nu uit: cursul din pantelimon avea ca intermediar pe una Sandra Putere (jur, asa o cheama pe numele ei real) de pe la ssmb. intrebati de ea pe la ssm.
hai bafta