*laurici,io zic sa dai in cluj,e cea mai tare facultate din ro(avand in ved rezult. de la rezi,dotare,zvonuri,conditii de admitere),am fost acolo vara asta,iar dc vrei sa stii m multe,vbim pe messenger.
*dr adrian,am facut sem trecut anato cu dr Maftei,anul acesta facem cu dr Cristea;LP-urile de anato se tin cu dr: Debita,Cristea,Gogulescu jr.,fam Stefanescu(din buc) si cred ca astia-s toti.
Cursul de fiziologie se tine cu dr. Nechita,LP-urile cu dr Mihai Camelia.
bioizica cu dna Alexandrina Nat ,biochimia cu dna Segal.
Biocelul l-am facut cu dl si dna Cotrutz din Iasi,LP-urile...parte cu dl Ionescu,parte c-o tipa careia imi scapa numele momentan.
cred ca astea-s mai importante...
*kooksee,nu stiu de unde stii tu asta,dar ai dreptate

nu e ceva de laudat,insa din cei 68-70 medicinisti galateni,numai 7 sunt integralisti in momentul de fata,situatie ce se poate constata pe site-ul universitatii noastre.oricum,la biocel au luat 20,la chimie 12,iar ca fapt divers,dintre integralisti,cu o singura exceptie,toti ceilalti 6 au facut deja colegiul medical,iar majoritatea lucreaza in blocul operator(din cate m-am documentat eu).Nu spun ca la acest colegiu s-a facut cine stie ce carte sau dc lucrezi deja in spital ai succesul garantat,insa faptul ca ai o idee de ansamblu despre ce se face(in plus fata de materia de4 admitere)este un avantaj;si este un avantaj destul de mare(cel putin pe partea de anato).Nu vreau sa arat cat de tari sunt integralistii din gl,nu stiu care e statutul cadrelor medicale la UMF Buc,vbesc strict din sistemul meu de referinta,asa k,dc aveti comentarii,le putetzi expoza fara sa bagati artileria de ironii pe mine

...Asta apropo de trecutul pe toceala.
Nu-mi explic nr atat de mic al integralistilor,nu cred sa fi venit cineva la ex fara cursurile invatate,sau macar citite...insa ce stiu precis este ca profii n-au mers pe premisa ca,fiind o facultate noua,si avand nevoie de afirmare,trebuie promovabilitate mare cu orice pret...bine,n-au fost prea incantati de rezultate,dar...se spera la mai bine pe viitor.
#si,da,stiu ca UMF Gl nu se compara cu UMFurile "grele",si nu-mi amintesc sa fi negat vreodata asta...
@@asa,si dc aveti vreun dubiu legat de datele pe care le-am scris,cercetati site-ul cu pricina(dc va intereseaza,vi-l dau),n-am exagerat/colorat/modificat nimic.
numai bine la toti si Doamne-ajuta.
asha,shi?...