Page 1 of 1

Cum sa ma pregatesc mai bine pentru admitere

Posted: Sun Nov 11, 2018 1:05 pm
by Necrox
Salut!Am terminat-o cu liceul,am ramas acasa deoarece nu stiam ce sa fac mai departe :|.Am reusit sa iau si bacul cu o nota bunicica,7.81 (mai exact 7 la romana,8.30 la mate si 8.15 la biologie) si ma simt foarte determinat sa dau la medicina :peace:.
Chestia este ca eu am fost la un liceu de tot rahatul,un liceu tehnologic mai exact,pe specializarea tehnician electrotehnist.Am intrat aici deoarece nu aveam o medie prea stralucita la admitere (6.70).Pe profa de chimie o cam durea in cot de noi.Ne punea doar sa scriem o lectie din manual si ne dadea nota pe asta,rareori ne dicta,ca na,asa sta treaba la un liceu de prosti.
Intrebarile mele sunt:
-Oare o sa am destul timp sa ma pregatesc in perioada asta de timp?Sa recuperez toata materia la biologie si la chimie pentru admitere.Meditatii nu as vrea sa fac deoarece situatia financiara a familiei mele nu este tocmai roz...
-Unde as putea gasi materiale pentru admitere si la biologie si la chimie?(Site-uri,culegeri etc.)
-Este chiar atat de grea admiterea(La UMF Carol Davila din Bucuresti,la MG ma refer)
Vreau neaparat sa intru si,normal,sa termin facultatea deoarece meseria de doctor,pentru mine,este cea mai frumoasa dintre toate.Iar daca nu iau din prima,voi incerca din nou si din nou pana intru!
Pace!

Re: Cum sa ma pregatesc mai bine pentru admitere

Posted: Mon Nov 12, 2018 12:08 pm
by Chingachgook
pace.
ai timp sa inveti daca iti faci un plan si te tii de el.
din ce oras esti?