Ceremonia de depunere a Juramantului hipocratic - Bucuresti

care ne mananca zilele
Khaos
senior
senior

Ceremonia de depunere a Juramantului hipocratic - Bucuresti

Postby Khaos » Thu Sep 23, 2004 6:29 pm

Ceremonia va avea loc la Sala Palatului, 2 octombrie. Robele se vor imparti in 30 sept si 1 oct.
Invitatia costa 300.000 lei/absolvent=pretul inchirierii robei si a pergamentului cu juramintul. Ceremonia va include si bufet.Pt sala s-au obtinut sponsorizari
De organizare se ocupa Cristian Mateescu si Lucian Lesu impreuna cu reprezentantii studentilor greci.
Tel 0723642223 Cristi
0724469793 Lucian
0742953343 Lucian
0723163959 Dimitris
כי העולם הוא רק תחנה של זמן
את מחפשת סודותיו בכל פינה
ומתפללת שתגלי אותם
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.

Hawkeye
senior
senior

Postby Hawkeye » Thu Sep 23, 2004 8:30 pm

Si banii cui se dau?
My lifestyle determines my deathstyle ! :usa

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Thu Sep 23, 2004 10:02 pm

Pana cand trebuie dati banii si cui? Ramane valabil numarul de invitati: 4?
Be careful what you want, it may happen to you!

mirela
senior
senior

Postby mirela » Thu Sep 23, 2004 10:31 pm

Pentru cei care au fost anii trecuti sau care stiu: cum se desfasoara? Cum se depune juramantul, ce altceva se mai intampla? Banuiesc ca nu putem fi strigati toti pe rand, din motive de timp... Are cineva mai multe detalii?
La beauté est partout, mais elle ne se rélève qu'à l'amour...

mihaiion2
junior
junior

Postby mihaiion2 » Thu Sep 23, 2004 11:35 pm

Pentru cei din seria 8 care vor sa participe va rog contactati-ma cel mai tarziu Luni - 0740821240 sau pe Lucian (sambata si duminica) - numerele de mai sus.
Exista posibilitatea sa nu fiu in Bucuresti in week-end si de aceea luati legatura cu Lucian sau asteptati pana Luni cand ma intorc.
Important este sa participati cu sau fara robe (300.000 lei)

dezertoarea
junior
junior

Postby dezertoarea » Fri Sep 24, 2004 10:02 am

am si eu o intrebare: pe 2 octombrie la ce ora este marele eveniment?
multumesc

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Fri Sep 24, 2004 2:33 pm

Eu stiu, de la niste prieteni care au terminat in 2002 , ca nu a fost ceva deosebit: a venit decanu'/rectoru' si le-a vorbit, apoi seful de promotie le-a citit juramantul si toti in cor l-au repetat dupa el. Strainii au depus juramantul separat. Nu te striga nimeni (asta e in filmele americane :) ) E greu sa te apuci sa strigi 600 de absolventi. Nici macar nu au stat separat: absolventii de familii; toata lumea a fost la gramada. Si gata, au plecat cu totii fericiti acasa.The end...

teo77
junior
junior

Postby teo77 » Fri Sep 24, 2004 3:19 pm

in 2002 cand am depus noi juramantul a fost penibil pentru noi,romanii.
intr-adevar,seful de promotie(sau sefa,nu imi mai aduc aminte) a citit juramantul,iar ceilalti au repetat intr-un mod jalnic.
a urmat seful de promotie grec care a inceput sa spuna juramantul in greaca alaturi de compatriotii lui,dar rasuna sala palatului.ei stiu sa fie uniti.a fost o lectie data romanilor care,in majoritatea lor, au refuzat sa se prezinte la acest "eveniment".
nu te striga nimeni pe nume,e prea greu pentru atatia absolventi.
cat priveste asezatul in sala,cat de cat s-a respectat o ordine:absolventii au stat in jumatatea din fata a salii,parintii in spate.cine a considerat ca nu poate sta departe de rude,a ales sa stea in partea din spate.
depinde doar de voi daca va veti aminti peste ani sau nu de acest juramant.

Madi
elder
elder

Postby Madi » Fri Sep 24, 2004 3:26 pm

Cum ramane cu invitatii?

A. Intra buluc
B. se dau invitatii separate, ca in alti ani
C. Platesc si ei 300 000
D. Fara invitati, sa stea acasa!
E. Nici o varianta nu este corecta

Hm? Stie cineva ceva sigur? :?
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

ilsa
junior
junior

Postby ilsa » Fri Sep 24, 2004 4:46 pm

La ce ora este ca sa stim si noi cand venim poate avem invitati din provincie sa stie oamenii .

elfstone
senior
senior

Postby elfstone » Fri Sep 24, 2004 4:53 pm

Eu tot nu inteleg... chestia asta nu e organizata de facultate?! Credeam ca sunt eu pe dinafara, dar aflu incet-incet ca nimeni nu stia ce si cum mai dinainte. Mi se pare de *****! Nu inteleg ce treaba au grecii cu asta, nu inteleg de ce naibii mai avem staff de conducere si organizare in facultate (si a mai fost si atata zarva cand s-au inscaunat astia noi...). Ce dracu' e cu UMF-ul asta? Cum de i s-a dat acreditare? :twisted: :twisted: :twisted:
"I'd much rather be happy than right, any day" (name not important)

Get firefox

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Fri Sep 24, 2004 5:09 pm

Dupa cum vezi, conducerea facultatii nu e in stare de nimic, nici sa organizeze o ceremonie de absolvire. Tot studentii trebuie sa faca asta. Din cate stiu, si anii trecuti tot strainii s-au ocupat, ca vor sa termine o data sa-si ia diplomele si sa-si vada de ale lor.

Oricum, ar trebui sa apara unul din organizatori si sa spuna clar:
-cati invitati maxim
- pentru ce sunt banii aia ( sunt doar pentru robe pentru cei care vor robe sau se cer obligatoriu de la toti absolventii care vor sa participe? asta nu mi-e deloc clar) si pana cand se dau (mi se pare aiurea ca asta sa fie ultima zi de strangere a banilor , cand multi nici nu stiu)
-cum o sa se desfasoare ceremonia , ce-o sa se intample si cat o sa dureze
-daca s-au gasit sponsori pentru sala
Din cate am vorbit eu azi , unii habar nu aveau, altii au dat bani dar nu stiau pentru ce, altii nu vor participa, oricum nimeni nu stia prea multe. Cand o sa aflam? Si de ce nu s-au informat sefii de serie ca sa spuna si ei mai departe, ca doar putini dintre noi au net, restul cum sa se informeze?Doar din vesnicele zvonuri?

elfstone
senior
senior

Postby elfstone » Fri Sep 24, 2004 5:54 pm

Asa e, ndsimona. Mai ales aca povestile din anii trecuti sunt adevarate si, deci, nu suntem strigati pe rand, nu primim diplomele acolo (ha! cum ar fi sa fim chemati pe scena si sa NU ni se dea diploma ca n-avem foaia aia cu `jde stampile!), in fine, doar pentru "photo op" nu cred ca merita sa inchiriezi toga respectiva...

Get firefox

madutza
newbie
newbie

ceremonia de absolvire

Postby madutza » Fri Sep 24, 2004 9:43 pm

am aflat ca la aceasta ceremonie ,care va avea loc la sala Palatului pe 2 oct ,in aceasta suma de 300 mii intra o cupa de sampanie,cornulete si nu mai stiu ce ,vor fi invitati sefii de catedre,ministrul sanatatii ,Patriarhul Teoctist si avem dreptul la 2-3 invitati , poate si mai multi(asa mi s-a zis).Altceva nu mai stiu.Daca mai aflu ceva o sa scriu pe forum.Cei din seria 5 vor da banii Mariei din u3 camera 502.

Pisica_den_Cheshire
senior
senior

Postby Pisica_den_Cheshire » Fri Sep 24, 2004 9:49 pm

vine Teoctist? purcua?
Cats kick ass. Says so on the t-shirt.
ImageThis is my sig. Worship my sig.Image

elfstone
senior
senior

Postby elfstone » Fri Sep 24, 2004 9:51 pm

mai... sigur e Maria din u2?... eu stiam ca doamna Geta se ocupa...

Get firefox

NeMeSis
junior
junior

Postby NeMeSis » Sat Sep 25, 2004 8:19 am

Pai juramantul e juramant ....e o kestie unde trebuie sa fii intolit si pieptanat ...dar chef nu facem si noi??? :multi: :crazy: :crazy: :guitar: :priest:
Cine vrea cauta metode, cine nu vrea cauta motive...

ani
newbie
newbie

Postby ani » Sat Sep 25, 2004 9:22 am

Si robele de unde le luam ? Stie cineva ?
Merci.

ma-di

Postby ma-di » Sat Sep 25, 2004 2:36 pm

Am inteles ca cei 300.000 Lei sunt pentru robe si papirus; asta daca nu se fac 500 pt ca asa se vehicula.
Am o colega care a vorbit la un moment dat cu cei de la NET Marketing, firma care inchiriaza robe pentru toate "festivitatile" astea si i-au propus ceva de genul: 150.000 Lei roba/ persoana, daca mai vrea la vreo 30.000 Lei/persoana un papirus si eventual 100.000 Lei/persoana sa-si opreasca pentru "organizare"! :lol:
Din moment ce e vorba de 300.000 (dupa calculele de mai sus ar fi fost 280.000 incluzand roba, papirusul si 100.000 spaga pt organizator) ma gandesc ca se pastreaza cu aproximatie aceleasi calcule.
Cica ar costa si sala ceva si ar fi si un bufet dar se pare ca exista deja sponsorizari pentru asta.
Si chiar ne citeste seful de promotie juramantul? La noi cred ca este Alexandru Ciudin care desi invata de obicei a avut nevoie de multe ori de "extra sfortari" ca sa nu ia mai putin de 10 sau chiar ca sa-si "corecteze" notele ce-i patau reputatia :roll:
Asta nu m-ar deranja foarte tare dar pana la urma nu vad farmecul acestei ceremonii, si cred ca sunt multi care nu-l vad. De fapt are un rol: "sa ma vada mamica, taticu, bunicu ce bun sunt eu ca am terminat medicina". Eu as vrea sa ma vada luand rezidentiatul si incadrata pe post dar cred ca e o chestiune de optiuni.

Eu m-am cam hotarat sa renunt la aceasta ceremonie desi initial vroiam sa merg.

ma-di

elfstone
senior
senior

Postby elfstone » Sat Sep 25, 2004 3:20 pm

Same here... Pe de-o parte mi se pare cea mai neplacuta chestie posibila: ce poate sa fie mai jalnic decat un absolvent de Medicina care nu a depus Juramantul?? Pe de alta parte, chiar nu vreau sa am in amintire vreo intamplare urata legata de ceva ce ar trebui sa fie atat de solemn... Sunt eu mai ciudat, poate, dar am ramas cu cateva reziduuri de "simtiri" din astea patetice de pe vremea cand dadeam la facultatea asta din motive ce nu aveau legatura cu realitatea...

Get firefox

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Sat Sep 25, 2004 3:41 pm

Sunt multi care au hotarat asta, Ma-di!

Cum ai spus multi o fac de dragul parintilor, care vorba aia ne-au tinut 6 ani in facultate si macar sa participe la o ceremonie care sa dea sens eforturilor lor financiare.
Pentru noi...hm, nu stiu cat de incarcat de semnificatie va fi momentul, mai ales cand viitorul este tulbure , unii vor fi someri de lux.. Dar oricum , cei mai multi dintre noi am visat de la admitere momentul asta, este totusi o incununare a eforturilor depuse in aceasta facultate, care nu este deloc usoara. Eu una am muncit si vreau sa pot sa-mi depun juramantul. Nu stiu daca scrie undeva, dar orice absolvent de medicina are dreptul la acest moment .
Cat despre suma de bani, nu ma incanta deloc. Pentru unii este mare! Nu inteleg, n-au decat cei care vor robe, sa poarte robe, eu una nu vreau! Sunt la fel de absolventa si cu roba si fara! Mi se pare absurd ca sa nu zic altfel, sa se ceara bani ca altfel nu poti participa!
Este ceremonia tuturor, nu numai a acelora care vor da bani!
Este dreptul meu de absolventa sa pot depune un juramant! Domnilor organizatori nu cumva conditionati participarea ? Nu ar trebui sa poata participa toti? Sau cu cat mai restrans , cu atat mai intim?
De ce este nevoie de catering? Credeti ca nu o sa bea oricum toata lumea acasa sau cu prietenii? Oricum , parca vad cum o sa se imbulzeasca la tratatie 600 de absolventi (probabil, mai putini in conditiile astea) impreuna cu famillile lor . Am inteles ca se vrea ceva mai deosebit fata de ceilalti ani, dar pierdeti din vedere un lucru :important este sa fie toti , sa facem poze , sa fim toti pentru ultima oara, ca nu stiu cu cati o sa pastram legatura in viata asta. Nu cred ca peste ani o sa ne amintim ce fursec minunat am mancat noi la juramant !!!
Cat despre participarea lui Teoctist si a ministrului, parca vad ca nu o sa vina , si in alti ani au promis diversi ca vin, dar....au avut oricum treburi mai importante. Si chiar daca ar veni, probabil ca ministrul o sa ne abureasca cu discursuri sforaitoare despre importanta meseriei si minunatia ei, despre ce tineri luminati suntem si ce viitor "frumos" ne asteapta....chestii de care eu una ma cam lipsesc. Nu mai am 3 ani sa mi se para minunat nici ce spun si nici ca ne "onoreaza " cu prezenta. Mai ales , avand in vedere cum se cam joaca cu noi si problemele noastre.
Deci...petrecere frumoasa!

Spagasinul
newbie
newbie

Postby Spagasinul » Sat Sep 25, 2004 7:52 pm

Putem sa nu purtam nimic pe sub robe????

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Sep 25, 2004 8:45 pm

io as zice sa porti ca la anul robele alea le va inchiria si generatia mea. Si poate draq ai cam 1,7 m si roba ta o sa ajunga la mine. Si parca nu as vrea....

kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Khaos
senior
senior

Postby Khaos » Sat Sep 25, 2004 11:08 pm

Raspuns oficial de la organizatori:

Ne scuzam ca raspunde intrebarilor voastre asa de greu, noi nu avem acces non stop la internet dar telefoanele noastre va stau la dispozitie nonstop.

Cheltuielile estimate ale organizarii evenimentului stau cam asa:
- inchirierea Salii Palatului + foaier = 2000 euro
- bufet, cocktail, sampanie = 1000 euro
- inchiriat robe+ papirus+ sal festiv personalizat(scrie pe el promotia si anul si ramine la absolvent) = 300.000/pers

Pentru primii 2 itemi cheltuielile se acopera din sponsorizare (GSK). In ceea ce privete punctul 3 va trebui sa fie acoperit de catre fiecare absolvent(300.000/absolvent) pt ca deja am atins nivelul maxim al sponsorizarii (3000euro).
Fiecare absolvent poate veni cu citi insotitori doreste, fara a plati suplimentar pt acestia.
Banii se string pina maxim marti seara prin sefii de serie sau reprezentantii studentilor din fiecare serie (in cazul in care seful de serie nu poate sa se ocupe sau nu doreste sa se ocupe de acest aspect).
In situatii exceptionale banii pot fi adusi la U3/306(Dimitris) sau B2/704(Lucian).
In momentul primirii robei va trebui lasat un act de identitate care va fi inapoiat la inapoierea robei (este pt siguranta pt ca altfel va trebuie sa platim robele ratacite din buzunarul nostru).
Programul ceremoniei (inca o data: 2.10.2004) este dupa cum urmeaza:
10.00 - intrarea in sala a invitatilor si a absolventilor
10.55 - intrare prezidiu
11.00 - deschidere, MC prezinta invitatii, prezidiu..etc
11.15 - discursuri invitati
11.45 - inminarea papirusurilor de absolvire cu juramintul
12.45 - depunerea juramintului
13.00 - incheierea festivitatii
13.30 - cocktail, sampanie...etc...felicitari, sintem doctori, ne pupam cu totii.
Am invitat toti profesorii de la toate catedrele si conducerea universitatii, Preafericitul Teoctist si ministrul sanatatii; confirmarile si reconfirmarile sint in curs.
Repetam ca nu avem internet la dispozitie. Dan XX care se ocupa de netul din B2 este de negasit si nu am putut rezolva sa avem net macar in astea 4 zile in care ne ocupam de asta.....Rusinica!!
Pt lamuriri suplimentare va raspundem telefonic:
Lucian 0724469793 sau 0742953343
Cristian 0723642223
Dimitris 0723163959
ומתפללת שתגלי אותם
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.

Khaos
senior
senior

Postby Khaos » Sat Sep 25, 2004 11:17 pm

ndsimona wrote:- pentru ce sunt banii aia ( sunt doar pentru robe pentru cei care vor robe sau se cer obligatoriu de la toti absolventii care vor sa participe? asta nu mi-e deloc clar) si pana cand se dau (mi se pare aiurea ca asta sa fie ultima zi de strangere a banilor , cand multi nici nu stiu)

Suma de 300.000 se stringe de la fiecare absolvent care vrea sa depuna juramintul in cadrul ceremoniei. Fiecare absolvent, echipat in roba va fi strigat pe scena, va da mina cu membrii prezidiului si va primi papirusul festiv. Apoi toti vom depune juramintul.
Joi si vineri (30 si 1) se vor distribui robele in incinta facultatii, de dimineata pina seara. Vor fi invitati sa participe la ceremonie numai absolventii imbracati in roba.
ומתפללת שתגלי אותם
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.

andrewbc
junior
junior

Postby andrewbc » Sun Sep 26, 2004 12:57 pm

Am si eu o intrebare
Astia macar au spalat robele alea??

Spagasinul
newbie
newbie

Sanatate si virtute,sa avem ce bea si....

Postby Spagasinul » Sun Sep 26, 2004 3:25 pm

Auziti bai,dar o chestie daia cu toti colegii din an...album cu poze ,ma rog..nu exista?Ca as vrea si eu unul ca amintire...sa ma joc darts cu el ...

Mony
newbie
newbie

Postby Mony » Sun Sep 26, 2004 9:15 pm

Cind am terminat eu, in 2003, se pare ca nimic nu se schimbase fata de 2002! Ba chiar se pare ca a fost mai rau! Nu stiu cum avem noi talentul asta sa nu invatam nimic din greselile trecutului, sa le repetam intocmai, ba chiar sa le aducem si „imbunatatiri”!
In primul rind ca nu s-a stiut pina in ultima clipa daca va avea loc sau nu depunerea juramintului. S-a aflat cu siguranta abia cu vreo 3-4 zile inainte, timp in care s-au platit si „cotizatiile” (parca tot 300000 si noi), s-au luat robele (daca aveai norocul sa gasesti un numar apropiat de numarul pe care-l porti, erai fericit!), s-au aflat ultimele detalii tip „telefonul fara fir”; am avut „voie” sa avem si noi, tot 4 invitati; nu va faceti probleme, unii au invitat tot cartierul, am avut colegi care au venit cu cite 18-20 de oameni! Abia pe la sfirsitul inscrierii, cind se depasise numarul de locuri si invitatii valabile s-a limitat la 4 persoane numarul de invitati! Au fost si persoane care au avut invitatii falsificate, scanate si scoase la imprimanta color pe carton!
In ziua cu pricina a fost mare imbulzeala la intrare pentru ca treceai prin filtre ca la Casa alba, sa nu cumva sa introduci bombe in Palatul parlamentului! Imbulzeala tipic romaneasca!
La depunerea propriu zisa, jale mare! Decanul si rectorul nu erau prezenti (explicatia data a fost ca au fost anuntati in ultimul moment si deja veau alte planuri!!). Au fost 4 profesori in prezidiu, dintre care pe 2 nu ii cunosteam (eu personal). Masa aia mare de prezidiu arata jalnic asa, „goala”!. A, da, era si marele Oprescu in sala si zimbea superior, lasindu-se fotografiat si filmat: termina fisu facultatea!
A tinut Coculescu un discurs, acceptabil, apoi si Dorobantu, un discurs in ducea limba de lemn, mentionind medicii romani care fac cinste medicinii romanesti peste hotare, dar facindu-se ca nu stie ca n-au plecat de bine ce le era in Romania! Au plecat fortati de situatia dezastruoasa din sistem si din tara, in general! Si ne-a mai promis Dorobantu ca o sa ne recunoasca diplomele aia din UE. Cind? Cind om iesi noi la pensie, probabil!
Apoi sefu’ nostru de promotie a tinut un discurs mai lemnos decit Dorobantu, un discurs in care multumea pentru minunatele conditii de munca si viata pe care le-am avut in facultate, un discurs de papagal comunist!
Si, apoteotic, juramintul! Adica, sefu’ de promotie a citit absolut tot juramintul, cap-coada, iar noi am zis doar jur, la sfirsit! Penibil!
Colegii greci, in schimb, impecabili, din punctul asta de vedere: i s-a dat fiecaruia dintre ei o hirtiuta cu juramintul, in greaca, seful lor de promotie rostea un rind iar ei repetau dupa el, tare, clar, solemn, mindrii ca termina Medicina!
NU S-A CINTAT GAUDEAMUS! De ce? Pentru ca cei care s-au ocupat cu organizarea au uitat, pur si simplu! Penibil din nou!
Apoi, sampanie si fursecuri, in holul mare pe unde am intrat! Daca plecai mai tirziu din sala unde s-a tinut juramintul (cum am facut eu), nu mai prindeai nici sampanie, nici fursecuri! Cred ca ati fost pe la prezentari de medicamente si ati vazut cum se repezeau participantii, lacomi, la sfirsitul prezentarii asupra meselor cu mincare! Asa „flaminzi” si „nemincati” au fost si acum!
Tot in hol erau reprezentantii organizatorilor. Care dadeau medalii pt absolventi, medalii insotite de o hirtie pe care era tiparit Juramintul! Hirtie care anul trecut a avut imprimata sigla UMF Victor Babes din Timisoara! Daca va puteti inchipui!
Ah, si atentie, daca treceti de filtre, spre iesire, nu va mai dau voie sa va intoarceti in hol!
Lucruri bune: ca s-a tinut, totusi, ca ne-am intilnit cu colegii si am facut poze si ca a fost o zi absolut superba de toamna bucuresteana! Ceea ce va doresc si voua! Cu conditia sa nu repetati greselile noastre!

p.s. Intrebati-i pe cei de la Tirgu Mures, de anul trecut, ce ceremonie frumoasa au avut! E drept ca ei sint mai putini decit noi, dar cred ca este o chestie de vointa, organizare, respect pt valori si traditie si bun-simt pina la urma!

NeMeSis
junior
junior

Postby NeMeSis » Mon Sep 27, 2004 4:20 am

Daca patim asa si noi...:) oricum mai stam si noi de vorba cu organizatorii, eu cred ca daca te apuci de un lucru trebuie sa-l duci pana la sfarsit!
Daca nu .... fiecare raspunde pentru faptele sale. Eu personal nu am nici o problema in privinta banilor (fiecare castiga de unde poate) dar sa fie o organizare pe cinste sau macar de bun simt....ca nu am de gand sa mai fac odata facultatea sa mai depun un juramant ...
Sa vedem cum s-au descurcat organizatorii si pe urma mai discutam...intre noi si cu ei. :wink:

victor
elder
elder

Postby victor » Mon Sep 27, 2004 10:13 am

poate sunt un pic agresiv, dar am niste intrebari - si pana acum lipsa raspunsurilor la asta ma cam face sa nici nu ma gandesc sa vin la aceasta ceremonie, dat fiind haosul de anul trecut, cand tot netmarketing s-a "ocupat" , tot grecii "au platit", si atunci nu exista gsk sa sponsoriseze.

1. cine ruleaza sponsorizarea de 3000 de euro de la gsk (si ce prevede contractul)? sala stiu ca ar costa 1660e, nu 2000. Bufet de 1000e? Pentru cine? Pana la urma plata pentru sala o fac grecii sau gsk? Atunci programul cine in face? grecii? gsk? va fi ceremonia gsk? ;)

2. intrucat sala e ceva separat de robe si de netmarketing, si cu atat mai mult sponsorizarea anterioara gsk de netmarketing si de sala, de ce nu se poate veni cu robe din alta parte si de ce se conditioneaza participarea la ceremonie prin achitarea sumei de 300.000 catre netmarketing? (conditia a fost dat deja facuta cunoscuta unui coleg de catre unul din organizatori - respectiv "Vor fi invitati sa participe la ceremonie numai absolventii imbracati in roba" se citeste "imbracati in roba de la netmarketing"). Netmarketing sunt niste excroci (dupa experienta de anul trecut si presiunea pe care au facut-o pe toti pe care i-au prins in preajma cu comisioane si altele pentru "co-organizare"), iar pretul de 300.000 pt inchiriat robe, indiferent de papirus, medalie etc - mi se pare exorbitant. In conditiile in care se pot obtine robe din alta parte, la alte preturi (ase, drept) sau mai mult- nu se pot face rost de robe, si se doreste participarea fara robe, de ce nu se perminte intrarea in sala? cine este cel care decide ca nu se permite intrarea cu roba din alta parte, fara roba? un absolvent care doreste sa participe la ceremonie si nu vrea sa plateasca 300.000 de ce este mai prejos decat cel de-al 18-lea invitat al unui participant? programul (centrat pe gaudeamus in greceste, sau in romana) - cine il face? invitatiile cine le face si ce sponsori sunt trecuti pe ele? ;) Apropos - netmarketing factureaza sau e intermediere clasica la negru? :lol:

3. slujba cu Teoctist si/sau Daniel - este legata de PUR cumva si unde va avea loc? au fost incercari de politizare anterioara, din cate stiu - d-asta intreb. Din cate stiu s-a renuntat la ea, mai e valida treaba?

4. a confirmat cineva din conducere sau invitati participarea? din cate stiu nici macar nu au auzit de asa ceva, cu atat mai mult "Fiecare absolvent, echipat in roba va fi strigat pe scena, va da mina cu membrii prezidiului si va primi papirusul festiv".

In conditiile in care nu se va forta singura alternativa pentru robe si obligatorie Netmarketing (adica cei 300.000 obligatoriu pentru participarea absolventilor), felicitari si succes organizatorilor.

cat despre
Repetam ca nu avem internet la dispozitie. Dan XX care se ocupa de netul din B2 este de negasit si nu am putut rezolva sa avem net macar in astea 4 zile in care ne ocupam de asta.....Rusinica!!

nu repeta, caci gresesti. Nu se fac conectari si nu s-au facut niciodata pentru cateva zile la cerere, daca asta doriti. Pentru detalii de conectari aveti telefoanele retelei. V-as ruga sa nu dati vina pentru fuga de comunicare pe lipsa de internet sau pe lipsa de timp sau pe lipsa de conectare la internet de catre rsm, daca doriti sunt sigur ca puteti sa va faceti timp de net.

alex-n
junior
junior

Postby alex-n » Mon Sep 27, 2004 11:25 am

Victor are dreptate! Din discutiile cu unul dintre organizatori si mie mi s-a spus acelasi lucru: daca nu platesti 300.000 nu poti participa. Mi se pare culmea absurditatii sa incerci sa limitezi dreptul de a participa la ceremonia de absolvire pe criterii financiare!

Si inca o intrebare: pt ce se face bufetul si cockteilul de la final, cand oricum nu va fi suficient pt toti absolventii si toti invitatii prezenti? Daca fiecare absolvent ar avea max 4 invitati, asta inseamna pe putin 2000 persoane, adica 0,2 euro/persoana. Deci, cam ce contine bufetul asta, o scobitoare, o maslina si un pahar cu apa de Dambovita?

Este bine ca organizatorii sa incerce sa raspunda la aceste intrebari, avand in vedere antecedentele din anii trecuti si de anul acesta cu balul de absolvire!
"Sunt masochist! Traiesc in Romania"

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Mon Sep 27, 2004 11:57 am

2 lucruri:

1. Nu inteleg ce legatura are Teoctist cu PUR. Nu ca sa ma dau mare, eu l-am cunoscut pe Preafericit si, dincolo de toate legendele, este un domn chiar simpatic, fara nici un fel de aere de VIP, cu care poti sa vorbesti, iti va raspunde mereu amabil. In plus, este reprezentantul Bisericii Ortodoxe Române, si, indiferent de optiunile fiecaruia, va da o greutate suplimentara Juramântului. Prezenta lui mi se pare fireasca si chiar necesara.

2. A propos de interzicerea accesului celor care nu au roba. Sunt chiar foarte curios cum vor face asta. Va pune "netmarketingul", sau cum ii cheama, bodyguarzi la intrare? Chiar daca va pune, din 500 de studenti, se vor gasi cel putin 10 care sa-i convinga sa ii lase pe colegii nostri sa intre, si va promit ca eu insumi voi fi dintre ei. Macar de atâta solidaritate om fi si noi in stare sa dam dovada, acum la sfârsit. Cine mai e cu mine?
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

HornySkunk
senior
senior

Postby HornySkunk » Mon Sep 27, 2004 12:38 pm

Ai dreptate cu Teoctist, e un domn chiar simpatic, modest cand vb cu el, am avut si eu privilegiul.:D
Are el niste pacate insa; nu pot sa nu imi aduc aminte de calendarele crestine de pe vremea impuscatului unde, intre lunile martie-aprilie era un tabel cu sarbatori importante, a doua sau a treia (26 ianuarie?) era trecuta nasterea Domnului Nicolae Ceausescu, asta mi se pare un pacat chiar mai mare decat demolarea de biserici.Nu cred ca cineva i-a obligat pe prelati sa puna asa ceva pe calendare...au facut-o doar din servilism...whatever...
Una peste alta, eu ma asteptam sa fiti entuziasmati ca vine la ceremonie. La noi in loc de Teoctist au fost bodyguarzi.

Mony
newbie
newbie

Postby Mony » Mon Sep 27, 2004 1:19 pm

Nu va faceti iluzii ca cei „fara robe” vor putea intra la ceremonie doar pentru ca se aduna 10 colegi care pun o vorba buna pentru ei! Accesul, anul trecut, s-a facut nu pe baza de robe ci de invitatii (bucatelele alea mici de carton pe care ni le-au dat!).
Iar de trecut se trece prin filtre cu detector de metale, iar cei insarcinati cu securitatea nici nu discuta daca nu ai invitatia! Orice incercare de negociere duce la scandal si nu rezolva nimic. Oamenii o stiu pe a lor si altceva nimic. Nu m-ar mira sa fie de la SPP.
Daca vrei sa iesi afara, in timpul ceremoniei sau dupa aceea, si apoi vrei sa intri inapoi, nu ti se mai da voie! Ai iesit definitiv din incinta!
Asa ca vedeti cum va descurcati!

Cit despre Toectist...nu am cuvinte!
Este din aceeasi categorie cu Iliescu (tot sarac, cinstit, blind, fara aere de VIP, asa, ca o „Bunicuta”!), Aurelian Bondrea (mare rector de universitate, daca-l vezi in poza e un tataie blajin, cu parul alb) si toti ceilalti COMUNISTI NENOROCITI care nu au avut bunul-simt, onoarea si alte calitati asa-zis umane, de a se retrage din viata publica macar, daca nu sa-si recunoasca public vina si sa-si faca mea culpa. Nu, ei stau inca la putere, sa nenoroceasca in continuare tara asta, si politic, si religios, si social si, de fapt, din toate punctele de vedere!
Teoctis a fost un om slab, in sensul biblic al cuvintului, a "preacurvit" cu comunismul si ar fi trebuit inlaturat din fruntea unei institutii asa de importante pentru spiritul si moralitea unui popor, precum este BOR! Ce repede uita unii si cum se lasa inselati de aparente!

Spagasinul
newbie
newbie

Postby Spagasinul » Mon Sep 27, 2004 1:40 pm

Eu vreau sa stiu cu cati invitati avem voie sa venim,ca vrea tot neamu meu sa vina sa ma vada facut doftor,mai am si prieteni care vor sa filmeze si sa faca poze (unii vor chiar sa agatze mediciniste), si cu catel cu purcel,cu toate rudele sclerozate ... sa tot fie vreo 20 oameni! Io i-as pune sa piteasca niscaica sticle prin boarfele lor...si aici vine intrebarea numarul 2.Avem cum sa aducem si noi ceva apa plata cu noi..nu de alta dar sigur "bufetul" ala indestulator care se promite nu va ajunge la toata lumea...si vreau si eu sa ciocnesc niste sampanie cu bunii si iubitii mei colegi ...ca sa nu mai vorbesc ca pot sa fac si ceva specula cand s-or uita toti unii la altii ca viteii la poarta noua cu paharele goale in mana...

Vai,ce frumos o sa fie cu toata lumea in robe asa,o atmosfera minunata pe care nu o sa o pot uita! Cat despre Teoctist...eu zic ca o sa se aghiazmuiasca bine de tot..daca nu inainte,dupa sigur!!![/b]

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Mon Sep 27, 2004 4:42 pm

Ma rog,daca ziceti voi ca Teoctist colabora cu comunistii,n-o sa ma introduc intr-o disputa cu 'dati Cezarului ce-i al Cezarului'. Mony, tu cati ani aveai pe vremea comunistilor?10?Vad ca stii multe.
Oricum,n-are nici o legatura.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Wizzy
senior
senior

Postby Wizzy » Mon Sep 27, 2004 5:18 pm

Khaos wrote:Raspuns oficial de la organizatori:
[...]
Cheltuielile estimate ale organizarii evenimentului stau cam asa:
- inchirierea Salii Palatului + foaier = 2000 euro
- bufet, cocktail, sampanie = 1000 euro
- inchiriat robe+ papirus+ sal festiv personalizat(scrie pe el promotia si anul si ramine la absolvent) = 300.000/pers

Pentru primii 2 itemi cheltuielile se acopera din sponsorizare (GSK). In ceea ce privete punctul 3 va trebui sa fie acoperit de catre fiecare absolvent(300.000/absolvent) pt ca deja am atins nivelul maxim al sponsorizarii (3000euro).
Fiecare absolvent poate veni cu citi insotitori doreste, fara a plati suplimentar pt acestia.

Khaos wrote:Vor fi invitati sa participe la ceremonie numai absolventii imbracati in roba.

Pai inteleg ca din sponsorizare se asigura inchiriere, bufet, cocktail, sampanie. Atunci de ce sa nu poata participa si cei care nu vor sa inchirieze robe? Sau poate vor sa inchirieze din alta parte unde au gasit mai ieftin...
Si cocktail/bufet/sampanie nu-si prea are rostul daca va fi multa lume pentru ca e foarte probabil sa nu ajunga. Mai bine cu 1000euro se asigurau invitatii/papirusuri/medalii si eventual o tratatie pentru profi si "membrii presidiului" (cred ca erau mai mult decat suficienti).

Normal ar fi ca orice absolvent sa primeasca invitatia si sa poata depune juramantul, indiferent daca a platit sau nu cei 300.000, indiferent daca vine sau nu imbracat in roba sau cu roba de la nu stiu care firma.

Khaos wrote:Repetam ca nu avem internet la dispozitie.

Gasiti la orice colt de strada un Internet-Cafe...

PS: Acum e adevarat totusi ca frumos ar fi ca toti absolventii sa fie imbracati in robe, si in acelasi tip de roba (culoare, design etc). Dar nu musai.
A man is only as big as the dreams he dares to live!

NeMeSis
junior
junior

Postby NeMeSis » Mon Sep 27, 2004 5:25 pm

Desi trebuie sa mai privesc lucrurile ca un absolvent care vrea sa arate bine in poze o spun ca un barbat ca o sa trec peste portile alea indiferent cine sta acolo mai aduc si niste prieteni eventual... :wink: cine ii cunoaste sa aprobe....si daca nu iese cum trebuie mai discutam noi si pe alte teme cu ei..........

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Mon Sep 27, 2004 5:26 pm

vlad stroescu wrote:Ma rog,daca ziceti voi ca Teoctist colabora cu comunistii,n-o sa ma introduc intr-o disputa cu 'dati Cezarului ce-i al Cezarului'. Mony, tu cati ani aveai pe vremea comunistilor?10?Vad ca stii multe.
Oricum,n-are nici o legatura.

Nu cred ca nu mai iti aduci nimic aminte de pe vremea comunismului, chiar daca la revolutie aveai si tu 10 ani. Eu tin minte o multime de lucruri. La mine in casa se asculta Europa libera asa ca am amintiri foarte vechi despre ororile comunismului si stiu si ce au facut multi preoti, in frunte cu "preafericitul". Cand te gandesti ca el a dus-o bine si alti preoti au facut inchisoare sau au fost deportati in Baragan, incepi sa te gandesti ce obraz are "pastorul sufletelor noastre" :x Daca vrea sa vina nu are decat, dar eu nu o sa ma simt mandra! Este o moda postrevolutionara, ca la orice eveniment festiv sa apara un sobor de preoti!
Be careful what you want, it may happen to you!

NeMeSis
junior
junior

Postby NeMeSis » Mon Sep 27, 2004 5:28 pm

Victore imi cunosti nr de tel daca cineva comenteaza? :wink:

Return to “Facultatea”