Impresii dupa licenta

care ne mananca zilele
Wizzy
senior
senior

Impresii dupa licenta

Postby Wizzy » Fri Sep 17, 2004 12:02 pm

Ei, cum a fost?
A man is only as big as the dreams he dares to live!

Pisica_den_Cheshire
senior
senior

Postby Pisica_den_Cheshire » Fri Sep 17, 2004 2:57 pm

lejer. si grilele au fost ushoare. :D
Cats kick ass. Says so on the t-shirt.
ImageThis is my sig. Worship my sig.Image

Madi
elder
elder

Postby Madi » Fri Sep 17, 2004 3:01 pm

YEP!!!
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

rocsa
senior
senior

Postby rocsa » Fri Sep 17, 2004 3:02 pm

S-au dat grilele pe care le aveati sau au fost la prima vedere?

Madi
elder
elder

Postby Madi » Fri Sep 17, 2004 3:03 pm

Alea de pe MF, dar au skimbat raspunsurile intre ele.
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

Pisica_den_Cheshire
senior
senior

Postby Pisica_den_Cheshire » Fri Sep 17, 2004 3:05 pm

au fost si unele noi. mie asha mi s-a parut.

Hawkeye
senior
senior

Postby Hawkeye » Fri Sep 17, 2004 4:57 pm

Nu au fost noi, dar au fost din alea care au fost contestate, mie asa mi s-a parut.
My lifestyle determines my deathstyle ! :usa

eris
junior
junior

Postby eris » Fri Sep 17, 2004 6:17 pm

Cea cu asocierea dintre anemia pernicioasa si eritroleucemia acuta Di Guglielmo a fost contestata, dar nu se regaseste in lista finala a grilelor gresite.

The Real Smart Ass
newbie
newbie

Postby The Real Smart Ass » Fri Sep 17, 2004 7:17 pm

Pana la urma nu s-au dat spagi. Cred ca e primul an?
Niciodata nu m-am simtit mai destept ca acum.

shotcky1
junior
junior

rezultate?!?!

Postby shotcky1 » Fri Sep 17, 2004 7:21 pm

Stie cineva daca s-au afisat? sau cand se afiseaza? cineva din comisia noastra mi-a zis ca dupa examen se apuca de corectat...deci ar trebui sa fie gata in seara asta?!? :?: ...stie cineva mai mult :?:
Knowledge is power...and it's never too late to learn

elfstone
senior
senior

Postby elfstone » Fri Sep 17, 2004 7:28 pm

NU au fost intrebari noi, NU au fost din cele eliminate, DAR au fost cateva (nu le mai stiu care acum ca sunt un pic prea vesel) care au suferit mici / mari modificari. In fine, daca le stiai pe exclusiv dinafara luai cateva tzepe (maxim 5, zic eu). Nu ca ar fi contat prea tare... chiar sper sa nu se gaseasca vreunu` sa conteste...
AM TERMINAAAAT MEEEEEEY! Ultimul examen! Istem liberi! I-am invins! Sa ne traim si fuck'em all!:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
"I'd much rather be happy than right, any day" (name not important)

Get firefox

eris
junior
junior

Postby eris » Fri Sep 17, 2004 8:42 pm

The Real Smart Ass wrote:Pana la urma nu s-au dat spagi. Cred ca e primul an?

SIGUR-SIGUR???

And
senior
senior

Postby And » Fri Sep 17, 2004 8:50 pm

elfstone wrote:AM TERMINAAAAT MEEEEEEY! Ultimul examen! Istem liberi! I-am invins! Sa ne traim si fuck'em all!:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

Stai ca nu s-a terminat serialul.Si iti promit ca urmatoarele episoade sunt muuuuuult mai palpitante 8)
Oricum felicitari la toata lumea si sa dati si voi o bere.

deko
newbie
newbie

Salut!!!

Postby deko » Fri Sep 17, 2004 9:09 pm

Felicitari pentru toti.Am o rugaminte daca poate cineva sa zica cand se afiseaza rezultatele.Mersi anticipat.Eu beu putzin cate putzin, pan-capul meu pe umeri nu mai pot sa-l tzin. :drinking: :drinking: :drinking: :!:

Gongul
senior
senior

s-au afisat!

Postby Gongul » Fri Sep 17, 2004 10:11 pm

S-au afisat in seara asta!
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Fri Sep 17, 2004 10:38 pm

S-au afisat si am inteles ca notele au fost mari. Au fost 16 de 10 si eu am auzit de o multime in jur de 9,90-9.80.
Grilele au fost din cele de mf dar usor modificate. Au fost usoare si unele mie mi s-au parut ca sunt de pe medicala, dar poate ca mi s-a parut :oops:
Oricum a fost super lejer! :crazy:
Be careful what you want, it may happen to you!

Gongul
senior
senior

ole

Postby Gongul » Fri Sep 17, 2004 10:46 pm

am luat 9,91!
Voi?
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Fri Sep 17, 2004 10:53 pm

9.92
:bis:
Be careful what you want, it may happen to you!

Pisica_den_Cheshire
senior
senior

Postby Pisica_den_Cheshire » Fri Sep 17, 2004 11:08 pm

banuiesc ca nu-i nici o shansa sa apara rezultatele astea pe net si tre' sa mergem la fac., nu? unde-s puse, la avizier?

doctorpieleanu
senior
senior

petrece lumea, petrece !

Postby doctorpieleanu » Fri Sep 17, 2004 11:43 pm

salutare ! si e bine ca toata lumea e ok

Atmosfera inainte de examen a fost incordata, tensionata , in saptamanile anteriare multi am fost apasati din cauza lipsei informatiilor oficiale, la un moment dat stresul ajunsese la limite maxime, cele mai mici reprosuri starneau schimburi dure de replici .

Ca sa folosesc un titlu dintr-un ziar de azi : " a fost senzational pana unde s-a ajuns cu incredibilul " in legatura cu acest examen, comparativ cu anii trecuti.

Din aceasta cauza unii se bucura asa de tare dupa un succes la un examen aparent catalogat fara miza . Este o reactie umana, normala , normala atunci cand se trece pe langa un hop.

CE ESTE MAI IMPORTANT DUPA MINE :

ADEVARATUL TEST ESTE IN TOAMNA ! ACOLO MIZA ESTE FOARTE MARE , si pe langa asta , cu ajutorul inspiratiei unor oameni de bine, se va mai adauga si gerul si zapada lui Decembrie .

Dar iarasi ma repet " CARACTERELE TARI IES LA IVEALA IN MOMENTELE GRELE"

UN prieten la auzul acestor vorbe a replicat , citez: " intradevar , caracterele tari si SPAGILE MARI ies la iveala , cum zici tu , in momentele grele"

Sper din tot sufletul sa nu existe decat un singur criteriu : VALOAREA

Inca o data va urez mult succes la adevaratul examenul din toamna- iarna !

Si ca sa raman sentimental succes si bafta seriei 11 ! Sunt cativa oameni acolo pe care ii vad in fata pe liste atat la medicale cat si la chirurgie !

Si inca ce va cred ca unitatea de grup(renuntarea la orgolii ) , e singura care ne poate face sa schimbam ceva , dar pe tema sata voi mai deschide ceva topicuri.

Prea lung am fost , dar aveam prea multe ganduri , si am incercat sa nu omit ceva .

E.T.
newbie
newbie

Postby E.T. » Sat Sep 18, 2004 12:10 am

:lol:
Au fost afisate rezultatele la 8h.

Berilah
junior
junior

Postby Berilah » Sat Sep 18, 2004 2:17 am

Un examen demn de facultatea pe care am facut-o...sau viceversa...nu mai stiu. Am luat 9,44 si sunt super fericit...situatie la care contribuie hotarator si cele aproximativ 3 beri baute recent.

Inca putin si am terminat de tot.
Take it or leave it...

NeMeSis
junior
junior

Postby NeMeSis » Sat Sep 18, 2004 4:13 am

EU inca mai petrec si acum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Cine vrea cauta metode, cine nu vrea cauta motive...

shotcky1
junior
junior

Postby shotcky1 » Sat Sep 18, 2004 10:42 am

felicitari tuturor!! :lol: :allright:
Stie cineva daca se mai organizeaza festivitatea de depunere a Juramantului?!? :?: ...sa-mi fac si eu o poza cu chipiu :wink: :D :bis:
Knowledge is power...and it's never too late to learn

kitty kat
junior
junior

Postby kitty kat » Sat Sep 18, 2004 11:31 am

Mie licenta mi-a lasat un gust amar. Am avut nenorocul sa dau in amfiteatrul mare si am avut o comisie de cacao, care nu ne-a lasat sa vorbim deloc. Daca miscai un pic sau nu te uitai la tine in foaie imediat comentau. De altfel se si vede avand in vedere ca notele cele mai mici la licenta au fost luate in seria 10. Asta este......am avut ghinion. MA BUCUR CA AM TERMINAT FACULTATEA, INSA IMI PARE RAU CA S-AU FACUT DISCRIMINARII (CUM DE ALTFEL S-A INTAMPLAT PE TOTO PARCURSUL FACULTATII).
:cry:

Wizzy
senior
senior

Postby Wizzy » Sat Sep 18, 2004 1:32 pm

kitty kat, de curiozitate, din cine era alcatuita comisia care a supravegheat seria X in Amf. Mare?
A man is only as big as the dreams he dares to live!

kitty kat
junior
junior

Postby kitty kat » Sat Sep 18, 2004 1:40 pm

Nu ii cunosc dupa nume, stiu doar ca seful de comisie era de pe la Ortopedie. Oricum erau toti tineri si au stat ca vulturii. De fapt ne-au atentionat de la inceput ca ei nu sunt la fel ca la celelalte comisii si ca sa facem lucrarile singuri. Niste idioti care probabil au uitat ca au dat si ei candva licenta. :cry:

elfstone
senior
senior

Postby elfstone » Sat Sep 18, 2004 2:01 pm

Nu stiu, dragilor, dar... pe bune... nu v-a izbit ridicolul masurilor de siguranta? Mai precis, contrastul dintre statutul real al examenului asta de licenta si hartie securizata cu scame colorate. In plus, cel mai amuzant lucru (se uitau supraveghetorii ciudat la mine ca nu ma puteam opri din ras) a fost ca desi erau colturile alea innegrite pentru secretizarea numelui, numarul lucrarii era la vedere, iar si pe usa si pe catedra si peste tot existau tabele care asociau numele cu numarul lucrarii cu numele!!! Eu nu zic altceva (fraude, discriminari, prostii) ci doar atat: bani dati in punga! Chiar nu cred ca "maestrul" care "nu repeta nimic" a avut tarife terestre :))

Get firefox

Khaos
senior
senior

Postby Khaos » Sat Sep 18, 2004 4:59 pm

Am luat 9.XX .... nu ma simt nicicum, nu m-am stresat cu acest examen. Am copiat vreo 10 grile (direct din cartea de grile!!!) in rest au fost raspunsurile mele deci sint multumit de mine. Un examen in care toata lumea vorbea, abia ma putea concentra.
כי העולם הוא רק תחנה של זמן
את מחפשת סודותיו בכל פינה
ומתפללת שתגלי אותם
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.

lady galadriel
senior
senior

Postby lady galadriel » Sat Sep 18, 2004 5:43 pm

9,98...nici licenta n-a iesit din tiparul examenelor obisnuite...
Nu apar si pe net toate rezultatele?

The Real Smart Ass
newbie
newbie

Postby The Real Smart Ass » Sat Sep 18, 2004 6:26 pm

The Real Smart Ass wrote:Pana la urma nu s-au dat spagi. Cred ca e primul an?

retrag cele spuse. Cine a vrut neaparat sa dea spagi, a dat.
Niciodata nu m-am simtit mai destept ca acum.

lolek

Re: ole

Postby lolek » Sat Sep 18, 2004 6:38 pm

Gongul wrote:am luat 9,91!
Voi?

Mai las-o dracu' cu semnele de exclamare ...Toata lumea stie ca dai pe chirurgie.De ce te porti ca si cum ai merita nota respectiva??Sunt sigur ca exista in seria X (unde nu s-a vorbit) multi , I said MULTI care ar fi meritat o nota mai mare decit tine.
Tu chiar nu poti face diferenta intre lucrurile pe care poti sa le faci si lucrurile pe care crezi ca le faci?
Cit din nota aia meriti? 2? 3puncte?Am auzit ca ai fost ajutat si la colorat raspunsurile pe borderou.Eadevarat? :married:

kitty kat
junior
junior

Postby kitty kat » Sat Sep 18, 2004 7:18 pm

Mi se face greata cand vad atatea laude si umflari in pene: ca am luat nota mare la licenta, ca am copiat, ca am vorbit. asa cum a spus si Lolek sunt multi din seria 10 care sunt mai destepti decat o parte din voi. Asa ca mai scutiti-ma cu atatea aere de desteptaciune. Sincer cred ca dintre toti cei care au luat note peste 9.50 sunt multi care sunt straini de materie.
:tears:

Dan
Master of Disaster

Postby Dan » Sat Sep 18, 2004 8:39 pm

Eu unul am datt licentza acum doi ani, asa ca urmaresc detasat evenimentul. Ii inteleg pe cei care se bucura de notele mari( e unul dintre putinele momente cand te bucuri, alaturi de momentul cand iei rezidentiatul..ca dupa aia...), ii inteleg pe cei care n-au avut norocul sa poata "misca" la examen. Adaug, ca aceasta nota la licenta nu te ajuta cu absolut nimic. Si asta inteleg. Dar nu inteleg chestii ca astea
:
sunt multi din seria 10 care sunt mai destepti decat o parte din voi.
. Invidia si bagatul in borshul altuia vad ca raman constante in medicina....Bleah :evil:
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum

kitty kat
junior
junior

Postby kitty kat » Sat Sep 18, 2004 8:47 pm

Pentru Dan:
Ai dreptate, imi pare rau dar sunt intr-o stare de depresie ingrozitoare. Ceea ce am scris am scris intr-un moment de furie. Oricum tin sa ii felicit pe cei care au luat intr-adevar nota pe merit.

Dan
Master of Disaster

Postby Dan » Sat Sep 18, 2004 8:53 pm

kitty kat wrote: Oricum tin sa ii felicit pe cei care au luat intr-adevar nota pe merit.

Sunt mai putini decat crezi... :lol:
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum

Reaktor
elder
elder

Postby Reaktor » Sat Sep 18, 2004 9:00 pm

De ce va balacariti pt o nota care nu o sa va foloseasca la nimic?doah!
"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."

serbard

Da

Postby serbard » Sat Sep 18, 2004 10:04 pm

[/b]
Mi-a placut o kestie citita aici: Si nu uitati sa fiti fericiti!
Asa e. Si sa nu uitam nici de Iubire, cea "care misca sori si stele.." Restul nu mai conteaza...............

chaseur
junior
junior

note licenta

Postby chaseur » Sat Sep 18, 2004 11:44 pm

cei care se lauda cu notele luate la licenta sa nu uite ca toti am fost in sala si stim nivelul acestui examen.si stim mai ales nivelul colegilor nostri.si ii stim si pe cei care au copiat si pe cei care au muncit pentru licenta. examenul acesta reflecta mult mai mult capacitatea de memorare sau de copiere decat stiinta "fiecaruia".
nu cred ca forum este locul in care sa spui " eu am luat 9.99, eu am luat 9,90 eu am luat 10". sa ne bucuram ca a trecut si ca mai avem putin si scapam de facultatea asta care nu se mai termina...( cel putin asa ma simt acum)
si cum spunea cineva inainte... fuck them all :kissmyass:

elfstone
senior
senior

Postby elfstone » Sun Sep 19, 2004 12:35 am

Ha-ha! Am fost citat! :allright: N-am avut ce lucra si am petrecut cateva momente de relaxare in fata listelor. Parerea mea e asa: daca as fi avut ocazia sa pun mana pe grile dinainte le-as fi luat fara sa clipesc; daca mi s-ar fi spus sa nu soptesc o vorba, desi sigur le-as fi impartit cu doi-trei, in rest as fi facut-o pe niznaiu` si aici si aiurea cel putin doua-trei luni :) Sunt atat de sigur ca majoritatea dintre voi ar fi facut la fel incat mi se pare inutila orice discutie pe tema asta :P

Pe de alta parte, eu, maretul, ma gandeam inca dinainte de licenta ca nu o sa copiez nimic pentru "ca nu se face". Dar da-o dracu`, cand pe la jumatate nu ma mai puteam auzi gandind de harmalaie si cand am inceput sa citesc cu voce tare intrebarile fiindca numai asa ma mai puteam concentra si nimeni nu a bagat in vreun fel de seama... Pe urma, la naiba, am gresit cel putin patru buline din alea din cauza galagiei. A fost penibil, jalnic, de ra-hat! Nu se poate, mai, nu se poate sa ne dam rotunzi ca suntem studentimea lu` peste si ca avem drepturi si ca aia de sus sunt rai si incompetenti si sa ne purtam in HALUL asta. Bun, inteleg ca examenul n-are cine stie ce miza, inteleg ca e nasol si aiurea sa faca cineva politie, dar... macar sa fi vorbit in soapta colegii mei, macar atat!... In jumatatea a doua, evident, m-am apucat si eu sa colaborez cu dreapta, si stanga, am copiat la multe examene in facultate, nu sunt lupul moralist acum. Problema mea era cu lipsa totala de.. jena elementara, nu stiu... sigur exagerez.

Pe inca o parte stiu cativa oameni care au luat 9.90+ si care sigur nu au avut grilele inainte. Pe altii ii banuiesc cumplit, dar, repet, ma doare-n cot. Problema e, dragilor, ca desi e evident ca nu puteti sa spuneti ca le-ati avut (si n-o faceti, va rog, Doamne fere se anuleaza examenul si abia atunci o sa vreau sa bat pe cineva :P), mi-ar placea sa nu va mai purtati de parca nu le-ati avut! Noi, ceilalti, nu suntem cu totii oi. Si, naiba stie, daca eu, caruia chiar nu ii pasa de voi si de preparatioriatele voastre si de relatiile si spagile voastre, daca eu ma simt un pic deranjat de chestia asta... ganditi-va cum se simt cei carora chiar le pasa. Un pic de empatie, ce mama dracu`, sunteti absolventi de medicina deja... .

Bafta in continuare.... party on :onfire:

Get firefox

Return to “Facultatea”