Impresii dupa licenta
- Wizzy
- senior
- Pisica_den_Cheshire
- senior
- Madi
- elder
- rocsa
- senior
- Madi
- elder
- Pisica_den_Cheshire
- senior
- Hawkeye
- senior
- The Real Smart Ass
- newbie
- shotcky1
- junior
rezultate?!?!
Stie cineva daca s-au afisat? sau cand se afiseaza? cineva din comisia noastra mi-a zis ca dupa examen se apuca de corectat...deci ar trebui sa fie gata in seara asta?!?
...stie cineva mai mult 

Knowledge is power...and it's never too late to learn
- elfstone
- senior
NU au fost intrebari noi, NU au fost din cele eliminate, DAR au fost cateva (nu le mai stiu care acum ca sunt un pic prea vesel) care au suferit mici / mari modificari. In fine, daca le stiai pe exclusiv dinafara luai cateva tzepe (maxim 5, zic eu). Nu ca ar fi contat prea tare... chiar sper sa nu se gaseasca vreunu` sa conteste...
AM TERMINAAAAT MEEEEEEY! Ultimul examen! Istem liberi! I-am invins! Sa ne traim si fuck'em all!:peace:

AM TERMINAAAAT MEEEEEEY! Ultimul examen! Istem liberi! I-am invins! Sa ne traim si fuck'em all!:peace:

-
- senior
- Gongul
- senior
- alcorsimona
- senior
S-au afisat si am inteles ca notele au fost mari. Au fost 16 de 10 si eu am auzit de o multime in jur de 9,90-9.80.
Grilele au fost din cele de mf dar usor modificate. Au fost usoare si unele mie mi s-au parut ca sunt de pe medicala, dar poate ca mi s-a parut
Oricum a fost super lejer!
Grilele au fost din cele de mf dar usor modificate. Au fost usoare si unele mie mi s-au parut ca sunt de pe medicala, dar poate ca mi s-a parut

Oricum a fost super lejer!

Be careful what you want, it may happen to you!
- Gongul
- senior
- alcorsimona
- senior
- Pisica_den_Cheshire
- senior
- doctorpieleanu
- senior
petrece lumea, petrece !
salutare ! si e bine ca toata lumea e ok
Atmosfera inainte de examen a fost incordata, tensionata , in saptamanile anteriare multi am fost apasati din cauza lipsei informatiilor oficiale, la un moment dat stresul ajunsese la limite maxime, cele mai mici reprosuri starneau schimburi dure de replici .
Ca sa folosesc un titlu dintr-un ziar de azi : " a fost senzational pana unde s-a ajuns cu incredibilul " in legatura cu acest examen, comparativ cu anii trecuti.
Din aceasta cauza unii se bucura asa de tare dupa un succes la un examen aparent catalogat fara miza . Este o reactie umana, normala , normala atunci cand se trece pe langa un hop.
CE ESTE MAI IMPORTANT DUPA MINE :
ADEVARATUL TEST ESTE IN TOAMNA ! ACOLO MIZA ESTE FOARTE MARE , si pe langa asta , cu ajutorul inspiratiei unor oameni de bine, se va mai adauga si gerul si zapada lui Decembrie .
Dar iarasi ma repet " CARACTERELE TARI IES LA IVEALA IN MOMENTELE GRELE"
UN prieten la auzul acestor vorbe a replicat , citez: " intradevar , caracterele tari si SPAGILE MARI ies la iveala , cum zici tu , in momentele grele"
Sper din tot sufletul sa nu existe decat un singur criteriu : VALOAREA
Inca o data va urez mult succes la adevaratul examenul din toamna- iarna !
Si ca sa raman sentimental succes si bafta seriei 11 ! Sunt cativa oameni acolo pe care ii vad in fata pe liste atat la medicale cat si la chirurgie !
Si inca ce va cred ca unitatea de grup(renuntarea la orgolii ) , e singura care ne poate face sa schimbam ceva , dar pe tema sata voi mai deschide ceva topicuri.
Prea lung am fost , dar aveam prea multe ganduri , si am incercat sa nu omit ceva .
Atmosfera inainte de examen a fost incordata, tensionata , in saptamanile anteriare multi am fost apasati din cauza lipsei informatiilor oficiale, la un moment dat stresul ajunsese la limite maxime, cele mai mici reprosuri starneau schimburi dure de replici .
Ca sa folosesc un titlu dintr-un ziar de azi : " a fost senzational pana unde s-a ajuns cu incredibilul " in legatura cu acest examen, comparativ cu anii trecuti.
Din aceasta cauza unii se bucura asa de tare dupa un succes la un examen aparent catalogat fara miza . Este o reactie umana, normala , normala atunci cand se trece pe langa un hop.
CE ESTE MAI IMPORTANT DUPA MINE :
ADEVARATUL TEST ESTE IN TOAMNA ! ACOLO MIZA ESTE FOARTE MARE , si pe langa asta , cu ajutorul inspiratiei unor oameni de bine, se va mai adauga si gerul si zapada lui Decembrie .
Dar iarasi ma repet " CARACTERELE TARI IES LA IVEALA IN MOMENTELE GRELE"
UN prieten la auzul acestor vorbe a replicat , citez: " intradevar , caracterele tari si SPAGILE MARI ies la iveala , cum zici tu , in momentele grele"
Sper din tot sufletul sa nu existe decat un singur criteriu : VALOAREA
Inca o data va urez mult succes la adevaratul examenul din toamna- iarna !
Si ca sa raman sentimental succes si bafta seriei 11 ! Sunt cativa oameni acolo pe care ii vad in fata pe liste atat la medicale cat si la chirurgie !
Si inca ce va cred ca unitatea de grup(renuntarea la orgolii ) , e singura care ne poate face sa schimbam ceva , dar pe tema sata voi mai deschide ceva topicuri.
Prea lung am fost , dar aveam prea multe ganduri , si am incercat sa nu omit ceva .
- Berilah
- junior
- NeMeSis
- junior
- kitty kat
- junior
Mie licenta mi-a lasat un gust amar. Am avut nenorocul sa dau in amfiteatrul mare si am avut o comisie de cacao, care nu ne-a lasat sa vorbim deloc. Daca miscai un pic sau nu te uitai la tine in foaie imediat comentau. De altfel se si vede avand in vedere ca notele cele mai mici la licenta au fost luate in seria 10. Asta este......am avut ghinion. MA BUCUR CA AM TERMINAT FACULTATEA, INSA IMI PARE RAU CA S-AU FACUT DISCRIMINARII (CUM DE ALTFEL S-A INTAMPLAT PE TOTO PARCURSUL FACULTATII).

- kitty kat
- junior
Nu ii cunosc dupa nume, stiu doar ca seful de comisie era de pe la Ortopedie. Oricum erau toti tineri si au stat ca vulturii. De fapt ne-au atentionat de la inceput ca ei nu sunt la fel ca la celelalte comisii si ca sa facem lucrarile singuri. Niste idioti care probabil au uitat ca au dat si ei candva licenta. 

- elfstone
- senior
Nu stiu, dragilor, dar... pe bune... nu v-a izbit ridicolul masurilor de siguranta? Mai precis, contrastul dintre statutul real al examenului asta de licenta si hartie securizata cu scame colorate. In plus, cel mai amuzant lucru (se uitau supraveghetorii ciudat la mine ca nu ma puteam opri din ras) a fost ca desi erau colturile alea innegrite pentru secretizarea numelui, numarul lucrarii era la vedere, iar si pe usa si pe catedra si peste tot existau tabele care asociau numele cu numarul lucrarii cu numele!!! Eu nu zic altceva (fraude, discriminari, prostii) ci doar atat: bani dati in punga! Chiar nu cred ca "maestrul" care "nu repeta nimic" a avut tarife terestre
)

- Khaos
- senior
Am luat 9.XX .... nu ma simt nicicum, nu m-am stresat cu acest examen. Am copiat vreo 10 grile (direct din cartea de grile!!!) in rest au fost raspunsurile mele deci sint multumit de mine. Un examen in care toata lumea vorbea, abia ma putea concentra.
×›×™ ×”×¢×•×œ× ×”×•× ×¨×§ ×ª×—× ×” של זמן
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
- lady galadriel
- senior
- The Real Smart Ass
- newbie
- lolek
Re: ole
Gongul wrote:am luat 9,91!
Voi?
Mai las-o dracu' cu semnele de exclamare ...Toata lumea stie ca dai pe chirurgie.De ce te porti ca si cum ai merita nota respectiva??Sunt sigur ca exista in seria X (unde nu s-a vorbit) multi , I said MULTI care ar fi meritat o nota mai mare decit tine.
Tu chiar nu poti face diferenta intre lucrurile pe care poti sa le faci si lucrurile pe care crezi ca le faci?
Cit din nota aia meriti? 2? 3puncte?Am auzit ca ai fost ajutat si la colorat raspunsurile pe borderou.Eadevarat?

- kitty kat
- junior
Mi se face greata cand vad atatea laude si umflari in pene: ca am luat nota mare la licenta, ca am copiat, ca am vorbit. asa cum a spus si Lolek sunt multi din seria 10 care sunt mai destepti decat o parte din voi. Asa ca mai scutiti-ma cu atatea aere de desteptaciune. Sincer cred ca dintre toti cei care au luat note peste 9.50 sunt multi care sunt straini de materie.

- Dan
- Master of Disaster
Eu unul am datt licentza acum doi ani, asa ca urmaresc detasat evenimentul. Ii inteleg pe cei care se bucura de notele mari( e unul dintre putinele momente cand te bucuri, alaturi de momentul cand iei rezidentiatul..ca dupa aia...), ii inteleg pe cei care n-au avut norocul sa poata "misca" la examen. Adaug, ca aceasta nota la licenta nu te ajuta cu absolut nimic. Si asta inteleg. Dar nu inteleg chestii ca astea
:
:
. Invidia si bagatul in borshul altuia vad ca raman constante in medicina....Bleahsunt multi din seria 10 care sunt mai destepti decat o parte din voi.

Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum
- kitty kat
- junior
- Dan
- Master of Disaster
kitty kat wrote: Oricum tin sa ii felicit pe cei care au luat intr-adevar nota pe merit.
Sunt mai putini decat crezi...

Eu din muntii mei...
- Reaktor
- elder
-
- junior
note licenta
cei care se lauda cu notele luate la licenta sa nu uite ca toti am fost in sala si stim nivelul acestui examen.si stim mai ales nivelul colegilor nostri.si ii stim si pe cei care au copiat si pe cei care au muncit pentru licenta. examenul acesta reflecta mult mai mult capacitatea de memorare sau de copiere decat stiinta "fiecaruia".
nu cred ca forum este locul in care sa spui " eu am luat 9.99, eu am luat 9,90 eu am luat 10". sa ne bucuram ca a trecut si ca mai avem putin si scapam de facultatea asta care nu se mai termina...( cel putin asa ma simt acum)
si cum spunea cineva inainte... fuck them all
nu cred ca forum este locul in care sa spui " eu am luat 9.99, eu am luat 9,90 eu am luat 10". sa ne bucuram ca a trecut si ca mai avem putin si scapam de facultatea asta care nu se mai termina...( cel putin asa ma simt acum)
si cum spunea cineva inainte... fuck them all

- elfstone
- senior
Ha-ha! Am fost citat!
N-am avut ce lucra si am petrecut cateva momente de relaxare in fata listelor. Parerea mea e asa: daca as fi avut ocazia sa pun mana pe grile dinainte le-as fi luat fara sa clipesc; daca mi s-ar fi spus sa nu soptesc o vorba, desi sigur le-as fi impartit cu doi-trei, in rest as fi facut-o pe niznaiu` si aici si aiurea cel putin doua-trei luni
Sunt atat de sigur ca majoritatea dintre voi ar fi facut la fel incat mi se pare inutila orice discutie pe tema asta
Pe de alta parte, eu, maretul, ma gandeam inca dinainte de licenta ca nu o sa copiez nimic pentru "ca nu se face". Dar da-o dracu`, cand pe la jumatate nu ma mai puteam auzi gandind de harmalaie si cand am inceput sa citesc cu voce tare intrebarile fiindca numai asa ma mai puteam concentra si nimeni nu a bagat in vreun fel de seama... Pe urma, la naiba, am gresit cel putin patru buline din alea din cauza galagiei. A fost penibil, jalnic, de ra-hat! Nu se poate, mai, nu se poate sa ne dam rotunzi ca suntem studentimea lu` peste si ca avem drepturi si ca aia de sus sunt rai si incompetenti si sa ne purtam in HALUL asta. Bun, inteleg ca examenul n-are cine stie ce miza, inteleg ca e nasol si aiurea sa faca cineva politie, dar... macar sa fi vorbit in soapta colegii mei, macar atat!... In jumatatea a doua, evident, m-am apucat si eu sa colaborez cu dreapta, si stanga, am copiat la multe examene in facultate, nu sunt lupul moralist acum. Problema mea era cu lipsa totala de.. jena elementara, nu stiu... sigur exagerez.
Pe inca o parte stiu cativa oameni care au luat 9.90+ si care sigur nu au avut grilele inainte. Pe altii ii banuiesc cumplit, dar, repet, ma doare-n cot. Problema e, dragilor, ca desi e evident ca nu puteti sa spuneti ca le-ati avut (si n-o faceti, va rog, Doamne fere se anuleaza examenul si abia atunci o sa vreau sa bat pe cineva
), mi-ar placea sa nu va mai purtati de parca nu le-ati avut! Noi, ceilalti, nu suntem cu totii oi. Si, naiba stie, daca eu, caruia chiar nu ii pasa de voi si de preparatioriatele voastre si de relatiile si spagile voastre, daca eu ma simt un pic deranjat de chestia asta... ganditi-va cum se simt cei carora chiar le pasa. Un pic de empatie, ce mama dracu`, sunteti absolventi de medicina deja... .
Bafta in continuare.... party on

Pe de alta parte, eu, maretul, ma gandeam inca dinainte de licenta ca nu o sa copiez nimic pentru "ca nu se face". Dar da-o dracu`, cand pe la jumatate nu ma mai puteam auzi gandind de harmalaie si cand am inceput sa citesc cu voce tare intrebarile fiindca numai asa ma mai puteam concentra si nimeni nu a bagat in vreun fel de seama... Pe urma, la naiba, am gresit cel putin patru buline din alea din cauza galagiei. A fost penibil, jalnic, de ra-hat! Nu se poate, mai, nu se poate sa ne dam rotunzi ca suntem studentimea lu` peste si ca avem drepturi si ca aia de sus sunt rai si incompetenti si sa ne purtam in HALUL asta. Bun, inteleg ca examenul n-are cine stie ce miza, inteleg ca e nasol si aiurea sa faca cineva politie, dar... macar sa fi vorbit in soapta colegii mei, macar atat!... In jumatatea a doua, evident, m-am apucat si eu sa colaborez cu dreapta, si stanga, am copiat la multe examene in facultate, nu sunt lupul moralist acum. Problema mea era cu lipsa totala de.. jena elementara, nu stiu... sigur exagerez.
Pe inca o parte stiu cativa oameni care au luat 9.90+ si care sigur nu au avut grilele inainte. Pe altii ii banuiesc cumplit, dar, repet, ma doare-n cot. Problema e, dragilor, ca desi e evident ca nu puteti sa spuneti ca le-ati avut (si n-o faceti, va rog, Doamne fere se anuleaza examenul si abia atunci o sa vreau sa bat pe cineva

Bafta in continuare.... party on