Medicina la cu taxa

care ne mananca zilele
b3
elite
elite

Medicina la cu taxa

Postby b3 » Fri Jul 25, 2003 2:26 pm

Cum e la cu taxa ? Se poate trece din anul I cu taxa in anul II fara taxa doar daca dai iar admiterea si iei ? Altfel nu, gen note mari in sesiune, bursa, chestii ? Sint tratati altfel studentii de la cu taxa ?
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

damonik
senior
senior

Postby damonik » Sat Jul 26, 2003 10:17 pm

anul asta este valabila chestia cu luat admiterea doar. la anul cine stie ce le-o mai trece prin cap :roll:
Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!

damonik
senior
senior

Postby damonik » Sat Jul 26, 2003 10:21 pm

"Avea un profesor de la Medicina o vorba: "Daca n-ai nici un talent, dai la Medicina"."
hmmmmmmmmmmmmm :evil: se vede ca esti la inceput de drum.
te vei mai lamuri pe parcurs cum sta treaba cu multiplele talente necesare unui student la medicina pt a iesi din fac cu macar o aparenta sanatate mintala :P
Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Jul 27, 2003 6:07 pm

e o gluma semantura :)
am auzit ca pt a trece in anul II fara taxa trebuie nu numai sa iei admiterea iar dar si sa treci prin sesiune cu peste 8.50 ?? :dizzy:
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Wed Apr 13, 2005 6:34 pm

nope, poti sa ai ce medie vrea muschiu tau, poti sa iti lasi examenele in re-re, sa inveti la admitere sa ti le iei dupa aia si tot la fara taxa esti, daca ai luat admiterea :P

ups, deabia acum m-am uitat la data:)

angela_20
newbie
newbie

Postby angela_20 » Sat Sep 24, 2005 12:10 pm

Enemy wrote:nope, poti sa ai ce medie vrea muschiu tau, poti sa iti lasi examenele in re-re, sa inveti la admitere sa ti le iei dupa aia si tot la fara taxa esti, daca ai luat admiterea
Sorry ca intervin!Vroiam si eu sa intreb ceva si ca sa nu mai fac un topic nou l-am reactivat pe asta.Am citit ce ai zis tu si nu cred ca ai dreptate!Eu am picat anul trecut la 2 puncte sub linie si parintii mei au facut eforturi uriase sa ma tina un an la cu taxa!Anul asta am luat ex de admitere dar de cind s-a afisat lista ni se pun tot felul de conditii ca sa ne admita in anul 2:sa nu ai nici o restanta/apoi ca poti sa ai dar sa nu ramai cu ea in rere/sa ai toate notele la toate materiile peste 8/apoi sa ai media peste 8 ...si tot asa ne pun bete in roate :(
    Intrebarea mea e adresata celor care au mai trecut prin situatia asta:asa e mereu se tot schimba conditiile sau vor doar sa te intimideze?
    Eu sint foarte suparata ca nu stiu ce sa fac :cry: Chiar m-as inscrie in anul 1 din nou daca as sti ca vin la sf. anului 2 si ma pun sa platesc anul ca nu am nu stiu ce medie!
Oricum ce ma enerveaza cel mai tare e ca nu se anunta nmk oficial!Eu incep anul 2 dar nu stiu unde ma aflu (pt ca am uitat sa va spun ca nu am restante dar n-am media peste 8 :( )
    Poate ma sfatuiti si pe mine ce sa fac...sa ma hotarasc daca trec anul 1 sau anul 2... :roll:

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Sat Sep 24, 2005 12:56 pm

Daca nu indeplinesti toate conditiile lor pentru a face scoala la fara taxa, ma indoiesc amarnic ca vor renunta la acei multi bani pe care ii dai. Asa ca informeaza-te bine in legatura cu acest subiect. Daca ai avut acest ghinion sa fii la 2 puncte de ultimul admis la fara taxa, asteapta-te la multe surprize neplacute din partea UMF : nu conteaza ca ai medie peste 9.50, nu ti se va face nici macar o reducere a taxei....asta in conditiile in care unii dintre colegii care fac scoala pe banii statului se tarasc cu cinciul intr-o mediocritate absoluta :( Nu mai zic de remarcile tampite ale unora dintre colegi care nu incap de tine...
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"

elfstone
senior
senior

Postby elfstone » Sat Sep 24, 2005 4:19 pm

Nu m-ai suparat... m-ai iritat si m-ai intristat. Nu mai ai nici scuza varstei, nici scuza ca ai fi o liceana dezorientata... Nu ai nici o justificare sa vorbesti cu alimori asa. Las-o balta.

In fine, serios vorbind, mi se pare ABSURD sa fie conditionata trecerea in anul II in felurile mentionate de tine. Din moment ce ai absolvit anul I, i.e. ai obtinut creditele necesare, calificativele nu au cum sa conteze. Vorbesc principial, habar nu am care e situatia, dar nu mi se pare firesc sa nu te lasa in afara cazului in care mai ai restante pana la termenul limita de inmatriculare... Incearca sa intri in audienta la cineva cu functie de-adevarat, nu sa crezi ce spun colegii sau secretarele. E notoriu ca secretarele UMF confabuleaza. Keep trying.
"I'd much rather be happy than right, any day" (name not important)

Get firefox

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat Sep 24, 2005 8:27 pm

Off topic la greu.. s-a sters.

angela_20: du-te in audienta la secretarul sef (Pricina) sau la rectorat si afla de acolo care-s conditiile reale. Vara trecuta nu a fost nici o conditie de medie, doar sa nu ai restante. Vara asta am auzit si eu ce ai scris aici, mi se pare aberant. Strangeti-va mai multi si faceti scandal, eventual uitati-va in contractul de studii pe care l-ati semnat cand ati platit taxa in anul 1, nu scrie nimic despre conditiile de trecut la fara taxa?

Return to “Facultatea”