Dupa tzeapa cu alegerile si cu lasatul cu ochii in soare in ceea ce priveste balul o clega din an a reusit sa aranjeze, pentru maine seara, in club Coando la acelasi pret la care ni se promisese la Snagov!
Cei care vor sa participe sunt rugati sa o contacteze pe Monica Mutu cat mai repede! Numarul ei de telefon este: 0744347526!
VA ROG SA VA GRABITI!!!
BALUL DE ABSOLVIRE - U.M.F. BUCURESTI
- Gongul
- senior
- HornySkunk
- senior
- mastermind
- junior

Magister dixit!
- Luci Sandor
- senior
mastermind wrote: o alternativa la amanarea balului de la Snagov si aceasta s-a chemat Cuando!
Mai, usurel sa nu va spetiti, ca sintem in Bucuresti si nu prea e loc. Toate halele de 400 de persoane erau ocupate cu constructia de avioane? Iar erau ardelenii mai dotati?
Acu' serios, e barul unui prieten?
nu arunca lucrurile care pot fi utile altcuiva, doneaza pe Freecycle Bucuresti
- mastermind
- junior
Mai, usurel sa nu va spetiti, ca sintem in Bucuresti si nu prea e loc.
Imi place atitudinea ta:hai sa criticam ca e mai usor decat sa facem ceva!

Toate halele de 400 de persoane erau ocupate cu constructia de avioane?
Noi am aflat miercuri seara tarziu ca balul s-a amanat si trebuia sa gasim o amplasare care sa nu fie ocupata si ai caror patroni sa accepte rezervarea ei de azi(joi 1iulie-cand am inceput sa dam telefoane) pentru maine(vineri 2iulie).Cam cate hale de 400 de persoane zici tu ca puteau fi rezervate de azi pentru maine?Cate erau libere?

Acu' serios, e barul unui prieten?
NU!A fost singura amplasare cat de cat acceptabila care a corespuns la cele 2 cerinte de mai sus!
Imi cer scuze in special fatza de tine Luci Sandor ca nu am facut licitatie de oferte pentru amplasarea balului, la care sa fie minim 5 firme participante, sa fie anuntata cu cel putin 2 saptamani inainte in ziare nationale si ca din cauza asta nu ai putut sa dormi linistit/linistita pentru ca unul din cei care organizeaza si-ar fi putut baga la inaintare prietenii lui(daca are astfel de prieteni) care au cluburi si baruri!

Oameni ca tine ma fac sa-mi para rau ca am incercat sa gasim o alternativa ca sa se poata tine balul!

Magister dixit!
- Luci Sandor
- senior
Nu ma lua in serios, sint absolvent si am fost la "balurile" mele cind a fost vremea mea (chiar si anul asta am avut unul, noroc ca eram 15 in serie si ne-am descurcat cu o camera de camin
). Doar ca suna usor pompieristic, cu semnele alea de exclamare samd.

nu arunca lucrurile care pot fi utile altcuiva, doneaza pe Freecycle Bucuresti
- mastermind
- junior