Doddy wrote:Virgin.Black wrote:Eu nu stiu cati de 10 au fost in toamna. Eu ziceam doar ca e posibil daca stii materia. Dar parca vad raspunsul: "colega ta sigur a dat bani, e ruda cu cei din catedra de fiziologie, e nepoata rectorului etc etc etc"
De fapt si noi sigur dam bani sau avem rude in catedra de fiziologie si suntem nepotii si stranepotii si cumnatii profilor.
Mai mult, eu am informatii ca toti cei care au terminat medicina in doar 6 ani au pile, dau bani, au relatii, sunt rude, si vor fi niste medici realmente groaznici, numai cei care se perinda cate 8-9 ani prin facultate pot fi adevaratii practicieni pe care sa te bazezi!![]()
![]()
![]()
Trecand peste toate, nenea asta e mult prea tare!![]()
Domnule, daca e atata incorectitudine in UMF, daca toti care prin o oarecare munca dau bani / au pile / au relatii, de ce nu va indrumati copilul spre o alta facultate, unde e mai multa corectitudine? Sau spre UMF Titu Maiorescu, ca acolo oricum sunt taxele exorbitante, deci toti dau bani, deci toti au sanse egale? Plus ca toti sunt la taxa, deci este o concurenta cinstita? Poate de acolo va iesi un adevarat practician in doar 6 ani?
Lucrezi in cercetare?Stii ce inseamna sa inveti ca sa descoperi ceva in medicina?inseamna sa fii pasionat, nu ca ai luat note mari si bursa!