as vrea sa va intreb daca stiti pe cineva care sa se fi transferat de la iasi la bucuresti,daca stiti cam ce proceduri trebuiesc facute, si ce stagii se fac la voi in anul VI, pentru ca difera stagiile de la un centru universitar la altul.
mersi
andreea3d wrote:Buna,eu m-am transferat anul acesta din targu mures la bucuresti in anul 3,contrar a ceea ce ati spus voi mie mi s-a spus ca in anul 1 si 2 nu se fac transferuri ci incepand cu anul 3.Deci eu incep anul 3 la bucuresti si sunt destul de speriata pt ca inca habar nu am cum decurg lucrurile pe aici,nu cunosc pe nimeni din facultate,sunt putin cam pierduta:)) so...daca e careva bun sa ma ajute si pe mine cu ceva informatii ii voi ramane profund recunoscatoare.
andreea3d wrote:Buna,eu m-am transferat anul acesta din targu mures la bucuresti in anul 3,contrar a ceea ce ati spus voi mie mi s-a spus ca in anul 1 si 2 nu se fac transferuri ci incepand cu anul 3.Deci eu incep anul 3 la bucuresti si sunt destul de speriata pt ca inca habar nu am cum decurg lucrurile pe aici,nu cunosc pe nimeni din facultate,sunt putin cam pierduta:)) so...daca e careva bun sa ma ajute si pe mine cu ceva informatii ii voi ramane profund recunoscatoare.
alexa ozdemir wrote:'neatza:)
am si eu niste nelamuriri legate de facultatea de medicina...
tocmai am terminat cu bac-ul(astept doar rezultatele...) si mi-am adus aminte ca vreau la medicina dupa ce m-am batut cu pumnul in piept ca ma duc la facultatea de stiinte(sa ies asistenta medicala)...
acum...eu am o mica mare problema cu fizica si cu chimia...iar la bucuresti daca dau admiterea poate nu intru...
m-am tot gandit sa dau la sibiu(ar fi cel mai aproape...dupa bucuresti care e la 70 km de mine...) pentru ca se da o singura proba la alegere:biologie,chimie sau fizica...
dupa cat timp ma pot transfera(daca se poate) la bucuresti?si...mai dau vreo diferenta,ceva?
iar daca intru la buget la sibiu,la bucuresti va fi la fel sau ma baga la taxa?
sper sa-si faca cineva timp sa-mi raspunda si mie...
MumaPadurii wrote:Nu inteleg. Intai o faci "lipsita de bun-simt" apoi ii urezi bafta??! Ce inseamna asta? Ca tu iti doresti ca la medicina sa intre oameni lipsiti de bun-simt?
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests