Burse

care ne mananca zilele
lelia
junior
junior

Postby lelia » Mon Dec 05, 2005 10:00 pm

da asistentii si profesorii cu care am facut stagiile isi iau banii?
si daca noi am facut greva cum am terminat 2 stagii in timpul ei?
si in legatura cu sesiunea: s-a intamplat nu o data ca vacanta intersemestriala sa pice in mijlocul unui stagiu :?
nu ma asteptam la 2 decizii atat de lipsite de logica, sau poate au logica , dar eu nu o vad

dumbego
senior
senior

Postby dumbego » Tue Dec 06, 2005 5:31 pm

s-au afishat listele
an 5: 9.33
climb into the sky
never wonder why

mady0812
junior
junior

Postby mady0812 » Tue Dec 06, 2005 5:43 pm

la anu' 6 ....stie cineva ceva? :?:

mady0812
junior
junior

Postby mady0812 » Tue Dec 06, 2005 5:43 pm

cate au fost la anul 5?

pinky
senior
senior

Postby pinky » Tue Dec 06, 2005 5:55 pm

e o abureala cu bursele astea semestriale. Unii au 3 examene in iarna, altii trei, am inteles ca cei din III de la Coltea n-au. Unii au imuno, altii nu. Unii au optionale, altii nu.

mady0812
junior
junior

Postby mady0812 » Tue Dec 06, 2005 5:57 pm

am inteles ca la anul 6 ultima medie de bursa e 9.27

stefan_georgescu
senior
senior

Postby stefan_georgescu » Tue Dec 06, 2005 8:15 pm

stefan_georgescu
Posted: Mon Dec 05, 2005 6:46 pm Post subject:
nu se vor lua bani pentru saptamanile de greva, am vorbit astazi cu secretara de an (III) dar bursele se vor acorda semestrial considerandu-se drept medie pentru semestrul urmator media notelor examenelor din sesiunea respectiva!
ceea ce e un pic dificil considerand ca nu toti au aceleasi examene in sesiune
poate se mai schimba ceva

Cred ca am fost gresit inteles pentru ca nu m-am exprimat bine
vroiam sa spun ca nu ni se vor scadea bani din burse pentru saptamanile de greva
My bad
Imi cer kile de scuze!
Nu ne vindem tara!
O dam pe gratis!

alona
senior
senior

Postby alona » Tue Dec 06, 2005 8:21 pm

Stie cineva care a fost ultima medie la anul 4 :?:
:)

tulip
senior
senior

Postby tulip » Wed Dec 07, 2005 6:41 pm

pentru remedierea fazei cu bursele semestriale se strang semnaturi
vorbiti cu sefii de serie
borderouri sunt la sediul SSMB
mai multe la topicul cu suntem idioti

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Wed Dec 07, 2005 6:45 pm

tulip wrote:mai multe la topicul cu suntem idioti

:rofl:
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"

alona
senior
senior

Postby alona » Wed Dec 07, 2005 9:16 pm

La anul 4 ultima medie este 9.09 :)
:)

aliwshk

Postby aliwshk » Thu Dec 08, 2005 4:27 pm

am auzit bine???

studentii au fost de acord cu bursa pe semestru???? care e ala din comisia de burse? are bursa? cum isi permite????

io nu cunosc un stud normal la cap care sa fie de acord cu asta....
k sa-ti poti indeplini visele, tre mai intai sa te trezesti

Karaboo
newbie
newbie

Postby Karaboo » Thu Dec 08, 2005 4:36 pm

aliwshk wrote:am auzit bine???

studentii au fost de acord cu bursa pe semestru???? care e ala din comisia de burse? are bursa? cum isi permite????

io nu cunosc un stud normal la cap care sa fie de acord cu asta....

parca despre idioti se dicuta la topicul ala cu sunteti idioti
scria acolo ca studentul din comisia de acordare a burselor este calin voicu
m-am uitat si eu dupa el pe liste, sa vad daca are bursa. Ghiciti ce?
Nu are. Mai mult, nici macar nu a trecut in anul V - e ultimul pe lista, cu media neincheiata. Daca am ajuns sa fim reprezentati de astfel de oameni in Biroul de Senat, pot sa spun ca am ajuns bine de tot.
Multumesc UMF "Carol Davila" pentru privilegiul de a fi reprezentat de domnul Voicu Calin.(cacofonia care este are o rezonanta impresionanta)
Poate ne raspunde si el pe forum.
Ii multumesc anticipat pentru raspuns, care sper ca va fi suficient de explicit, sa ne lamureasca.
Daca poate. Ca o fi vreun analfabet daca nu a reusit sa treaca anul.
Astia merita impuscati cu totii

dice
senior
senior

burse semestriale dar pe serii

Postby dice » Thu Dec 08, 2005 5:21 pm

ideea cu bursa semestriala mie mi se pare f corecta cu precizarea ca ea sa se dea pe serii.eu am facut primii 3 ani la cj si acolo asa era,cel putin pe vremea cd eu eram acolo....

tulip
senior
senior

Postby tulip » Thu Dec 08, 2005 8:01 pm

da
pe serii e corecta
dar sunt serii mai bune si serii mai proaste
si mai e ceva
unele serii au un singur ex in iarna
cum ii departajezi?
si inca ceva
daca pe an a durat 3 luni sa calc media, cum ar fi sa pui secretarele sa le calc pe fiecare serie in parte, sa faca procente, etc.
am lua bursa in iulie
in cel mai bun caz
si mai e ceva
daca s-au hotarat sa faca chestia asta, ar fi trebuit sa anunte de la inc anului - unii au lasat ex pe mai incolo, unii au lasat cate ceva pentru mariri...
si inca ceva
daca fac burse semenstriale, vor fi multi cu bursa de merit - mai ales cei cu un singur ex
asta ins ca nr total de burse va fi mai mic
va convine?

tulip
senior
senior

Postby tulip » Thu Dec 08, 2005 8:02 pm

si inca ceva
va rugam, fara atacuri la persoana

dice
senior
senior

....

Postby dice » Thu Dec 08, 2005 8:54 pm

intr-un sementru nu pot sa fie m putin de 4 ex,chiar dk sunt module care dureaza si 10 sapt(ex in anul 4 nu cred ca e cardio dupa resp sau ceva de genul,m sunt si materii care se fac in paralel cu modulele dar dupa-amiaza.
intarzierea calcularii mediilor eu zic ca e din motive m putin obiectice,exista programe cu care se fac,nu se calculeaza "babeste" ca sa zic asa.deci s-ar putea face promt.
e adevarat ca-s serii m bune si serii m proaste cum la fel de adevarat e ca sunt serii care prind spitale m usoare si altele care nu ,si deci notele mari se pot lua uneori f usor.prin urmare o bursa pe serie e m corecta,zic eu.departajarea s-ar putea realiza si ea.cum se poate prin alte parti,chiar dk umf bucuresti are m multi studenti(prea multi as indrazni sa spun) ca alte centre universitare...
ar fi prea multe burse de merit?adevarat si asta...pot adauga ca in nici un alt centru universitar din tara nu se ia 10-le m usor ca in bucuresti?niciunde nu circula grilele si subiectele de ex ca in bucuresti...?
nu e un atac ceea ce am scris in ultimele randuri,e doar o costatare...

lelia
junior
junior

Re: ....

Postby lelia » Thu Dec 08, 2005 9:05 pm

dice wrote: in nici un alt centru universitar din tara nu se ia 10-le m usor ca in bucuresti?niciunde nu circula grilele si subiectele de ex ca in bucuresti...?

Ce citesti tu pe forum nu e valabil pentru toata lumea din bucuresti, as putea aduga ca pentru majoritatea nu se intampla chiar asa.......
Si daca tot le stii tu pe "toate", ce fac studentii din anul 6 , cum o sa-si ia ei bursele de pe semestrul 2, norocosii care o sa reuseasca sa imbine rezi cu stagiile....?!

dice
senior
senior

...

Postby dice » Thu Dec 08, 2005 9:08 pm

era vb fara atac la pers...cat despre imbinatul rezi cu stagiile e treaba fiecaruia la ce tine m mult...sa ia note de bursa sau sa invete pt rezi...

dice
senior
senior

...

Postby dice » Thu Dec 08, 2005 9:09 pm

iar pe forumul asta isi da fiacare cu parerea .imi cer scuze dk parerea mea a suparat pe unii.nu se va m repeta..

pinky
senior
senior

Postby pinky » Thu Dec 08, 2005 9:10 pm

sau noi, astia de anul III care ramanem fara secretara, pentru ca o sa nasca un bebe, si am inteles ca nu vine nimeni in locul ei? (offtopic: de cand "m" se citeste/se vrea MAI?)

lelia
junior
junior

Postby lelia » Thu Dec 08, 2005 9:10 pm

eu nu te-am atacat in nici un fel , te-am intrebat, vazand ca stii multe , cand isi iau studentii bursieri bursa de pe sem 2 , fiind in anul 6 si terminand in vara

dice
senior
senior

..

Postby dice » Thu Dec 08, 2005 9:27 pm

"m" se vrea a fii "mai" pt mine asa cum pt tine "sem" se vrea a fii "semestru" si tot asa.fiecare prescurteaza cum vrea.dk asta ti s-a parut tie imp..ma rog.si sper ca ai remarcat ca am folosit "dk"....
chiar sunt un motiv pe cearta toata toate chestiile asta.
si nu am zis eu ca le stiu pe toate.e concluzia trasa de tine.era o sugestie faza cu bursele pe serii.dk (dk) tot s-a luat oficial hotararea burselor pe semestre....nu pe mine ar trebui sa ma intrebi ce e de facut dk asa,sau dk asa...

dice
senior
senior

Postby dice » Thu Dec 08, 2005 9:30 pm

scuze lelia.abia acum am obs ca nu tu te-ai luat de "m" -meu

stefan_georgescu
senior
senior

Postby stefan_georgescu » Thu Dec 08, 2005 10:11 pm

@pinky
se pare ca se vor da bursele sefilor de serie (zvon pentru care nu introduc mana in foc)
sau
se pare ca va veni secretara (asta daca nu naste pana atunci) pe 15 si 16 decembrie ca sa dea bursele (zvon pentru care iar nu introduc mana in foc)
Nu ne vindem tara!

O dam pe gratis!

doctor jo
junior
junior
Location: Bucuresti...dar tare mi-as dori sa fiu pe o plaja in hawaii drinking marguerita

Re: ....

Postby doctor jo » Sun Dec 11, 2005 8:41 pm

dice wrote:intr-un sementru nu pot sa fie m putin de 4 ex,chiar dk sunt module care dureaza si 10 sapt(ex in anul 4 nu cred ca e cardio dupa resp sau ceva de genul,m sunt si materii care se fac in paralel cu modulele dar dupa-amiaza.
intarzierea calcularii mediilor eu zic ca e din motive m putin obiectice,exista programe cu care se fac,nu se calculeaza "babeste" ca sa zic asa.deci s-ar putea face promt.
e adevarat ca-s serii m bune si serii m proaste cum la fel de adevarat e ca sunt serii care prind spitale m usoare si altele care nu ,si deci notele mari se pot lua uneori f usor.prin urmare o bursa pe serie e m corecta,zic eu.departajarea s-ar putea realiza si ea.cum se poate prin alte parti,chiar dk umf bucuresti are m multi studenti(prea multi as indrazni sa spun) ca alte centre universitare...
ar fi prea multe burse de merit?adevarat si asta...pot adauga ca in nici un alt centru universitar din tara nu se ia 10-le m usor ca in bucuresti?niciunde nu circula grilele si subiectele de ex ca in bucuresti...?

mai exista si exceptii......io voi avea pana in feb cand se termina sem 7 note fara optionale si alte faze d'astea. exista serii care vor avea 3-4 note. cum se poate face o echivalenta k nu stiu cum sa-i spun altfel?mie una mi se pare frustrant si nedrept ceea ce se intampla cu bursele astea. de exemplu io sunt super ofticata k probabil am pierdut bursa pe sem II din cauza 8-lui de la legala desi la restu am 10. ma irita la culme faptul k am invatat prosteste anul trecut tocmai pt amarata asta de bursa de care chiar am nevoie si nu sunt numai io in situatia asta si acum vin unii care habar n-au ce fac si k sa se puna bine cu diversi grei din facultate sunt de acord cu o asemenea ineptie.
:evil: :evil:
'Tis better to be silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.

dragamaia
senior
senior

totusi....cand se dau ale naibii burse...?

Postby dragamaia » Mon Dec 12, 2005 7:01 pm

aveti idee cand ni se vireaza bursele? ca mai sunt doar 2 saptamani de scoala, e luna cadourilor...in fine vrem banii

doctor jo
junior
junior
Location: Bucuresti...dar tare mi-as dori sa fiu pe o plaja in hawaii drinking marguerita

Re: totusi....cand se dau ale naibii burse...?

Postby doctor jo » Tue Dec 13, 2005 6:25 pm

dragamaia wrote:aveti idee cand ni se vireaza bursele? ca mai sunt doar 2 saptamani de scoala, e luna cadourilor...in fine vrem banii

19-20 decembrie
nu stiu insa nimic despre banii de abonamente....care reprezinta o suma frumusica
conform doamnelor secretare bursele se dau cu siguranta p 19-20...dar sper k nu tot asa de sigur cum s-au dat si banii pe abonamente acum 2 sapt(adik nu s-au dat). :evil:
'Tis better to be silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.

tulip
senior
senior

Postby tulip » Tue Dec 13, 2005 6:55 pm

bursele raman in principiu anuale - sau cel putin asa a zis rectorul;
ramane sa se oficializeze treaba, altfel,... dust in the wind

lelia
junior
junior

burse

Postby lelia » Tue Dec 13, 2005 7:07 pm

uraaaaaaaaaaaaaaaaa :multi:

dumbego
senior
senior

Postby dumbego » Tue Dec 13, 2005 7:47 pm

se va umbla cumva la nrul burselor?
climb into the sky

never wonder why

yva
senior
senior

Postby yva » Tue Dec 13, 2005 10:30 pm

tulip wrote:bursele raman in principiu anuale - sau cel putin asa a zis rectorul;
ramane sa se oficializeze treaba, altfel,... dust in the wind
si asta cand se va intampla??? :? cam prin semestrul al II-lea??? :o
Yeah...right!

tulip
senior
senior

Postby tulip » Wed Dec 14, 2005 8:54 am

o sa mai insistam sa se faca o hartie, ceva

yva
senior
senior

Postby yva » Wed Dec 14, 2005 7:35 pm

uffffffffffff!!!insistam,insistam... :) sper ca nu in van... :?
    nici pana astazi n-am vazut ce culoare au hartiile alea pe care trebuie (cica) sa le semnez pt stabilirea licentei,burselor anuale...
Yeah...right!

liana_ro2004
senior
senior

Postby liana_ro2004 » Wed Dec 14, 2005 7:51 pm

Eu am inteles ca astazi s-a mai tinut un consiliu in care s-a hotarat definitiv ca bursele se vor acorda semestrual. Eu nu sunt sigura ca asa va fi, mai stie cineva ceva legat de asta?

yva
senior
senior

Postby yva » Wed Dec 14, 2005 7:55 pm

eu stiu ca astazi s-a mai tinut un consiliu in care nu s-a hotarat nmk... :roll: au vorbit discutii,diverse chestii neimportante,problema burselor e destul de spinoasa si e de evitat!!!
Yeah...right!

liana_ro2004
senior
senior

Postby liana_ro2004 » Wed Dec 14, 2005 8:41 pm

Scuze, rectific ca am spus mai devreme( o colega a facut o gluma...si m-a dezinformat). Se pare ca cineva din cadrul SSMB stie sigur ca bursele se vor acorda anual, hotarare luata astazi. Sper sa ramana asa!

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Fri Dec 16, 2005 1:51 pm

Program de acordare a burselor si abonamentelor ratb pentru anul 3:

Marti 20 Dec - intre orele 13 - 15
Miercuri 21 Dec - intre orele 9 - 15
Joi 22 Dec - intre orele 9 - 13

doctor jo
junior
junior

tot bursele

Postby doctor jo » Tue Jan 24, 2006 2:08 pm

:?: mai stie cineva ceva de burse pt k circula zvonuri k bursele raman semestriale? :( io una nu mai stiu ce sa mai cred.....pt mine e foarte important sa aflu raspunsul cat mai curand posibil si vad k astia se joaca cu noi cum face bush cu nivelul de securitate...azi e orange maine e red,asa si aici azi e anuala maine e semestriala.
multzam anticipat!
:D

dice
senior
senior

burse

Postby dice » Tue Jan 24, 2006 6:01 pm

secretara a zis azi ca nu exista nimic scis cum ca bursele nu ar fii semestriale..deci...e de avut inca in vedere aceasta varianta...

Return to “Facultatea”