subscriu iolandei:mai bine mai tarziu decat niciodata!

dragosh wrote:Oana, prezentarea e partea mai usoara, in sensul ca dureaza putin, dar ti se pare grea pt ca ai emotii. Dar iti revii repede. O sa vezi ca dupa prezentare o sa zici: asta a fost tot?Mai ales daca esti pe la sfarsit comisia o sa fie plictisita si n-o sa te lase sa vorbesti prea mult. Deci sfatul meu e sa nu te pierzi in detalii si sa faci o prezentare cu ce ti se pare tie mai interesant din toata lucrarea, cateva chestii si concluziile. Nu-i plictisi cu multe grafice sau amanunte nesemnificative. Acum depinde si pe ce ai lucrarea. Pe chirurgie e asa cum iti spun. Oricum bafta multa la licenta tuturor absolventilor si sa ne vedem cu bine pe 20 noiembrie!:wink:
P.S. btw prezentarea e cumva marti?
adamaria wrote:Sorry pt offtopic, dar am observat ca voi cei care ati terminat nu prea mai intrati decat pe topicurile ce au leg cu rez sau licenta...asadar voi posta intrebarea mea aici
Spuneti-mi si mie va rog, daca stiti, cam de la ce medie s-a luat bursa in anul 6 la voi....PLEASE PLEASE
as vrea si eu sa aflu cate ceva de la voi,cei care ati dat pe neuro!daca aveti timp sa ne postati si noua citeva ideiandrada wrote:Acum va bat si eu la cap cu o chestie!Daca tot s-a terminat toata treaba cu licenta si LD poate imi spune si mie cineva care a avut pe neuro cum a fost comisia si cam ce note s-au luat...Acum cit e totul proaspat! Pls
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests