cursuri, grile si alte alea
-
- junior
- crisalia
- senior
-
- junior
- crisalia
- senior
- crisalia
- senior
-
- junior
- goosey
- junior
-
Grile gastro Cantacuzino are cineva???????????????/
Are cineva grile la gastro la cantacuzino??????
stiti cumva cum se da marirea de nota?
merci
stiti cumva cum se da marirea de nota?
merci
-
- junior
Iti raspund cu intarziere,dar eu am dat reumato cu colegii tai care au dat digestivul si aveau cam toti grilele...Sau niste grile..Nu stiu daca din acelea s-a dat dar dc mai ai nevoie cred k iti pot face rost de ele.
In alta ordine de idei as vrea si eu sa imi spuneti cum este Gineco la Polizu...Si dermato la Colentina...Si Urgentele la Municipal cu Andronescu..Eu am auzit k sunt foaaarte nashpa si as vrea makr sa stiu in ce sens..Mersi anticipat

In alta ordine de idei as vrea si eu sa imi spuneti cum este Gineco la Polizu...Si dermato la Colentina...Si Urgentele la Municipal cu Andronescu..Eu am auzit k sunt foaaarte nashpa si as vrea makr sa stiu in ce sens..Mersi anticipat
- Lady-bug
- senior
Dermato Colentin = lejer. Poti sa mai si lipsesti, totusi poti si sa inveti cate ceva. cursuri frumoase, examen usor, stagiu total nestressant. La examen practic trebuie recunosute 10 poze care vor fi proiectate cate un minut (mai mult de fapt ca sunt intelegatori) si la scris niste grile mai mult decat simple. Se ia 10 fara probleme si daca te duci ramai cu cate ceva. Mie mi-a placut 

"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
-
- newbie
digestiv cantacuzino
nu sunt multe din astea dar macar seamana
-
- junior
- nicoletaghe
- senior
- nicoletaghe
- senior
- nicoletaghe
- senior
-
- junior
- doctor jo
- junior
- Location: Bucuresti...dar tare mi-as dori sa fiu pe o plaja in hawaii drinking marguerita
Cristinelu wrote:Ma poate ajuta cu niste cursuri ATI Fundeni? De facut nu s-a facut nimic, dar nici de invatzat nu prea stim de pe ce sa invatzam....E o harababura totala acolo. Mersi frumos
io zic sa puneti mana de la mana si sa-i luati ceva lu' ala care invata cel mai mult de la voi si sa invete si pt examen. daca stie unul stie toti

'Tis better to be silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.
-
- junior
- DrB
- newbie
ortopedie ..foisor
Salutare si La multi ani!
Ma ajuta si pe mine cineva cu info despre examenul de ortopedie de la Foisor?
Grilele exista p undeva? le are cineva?
Ms
Ma ajuta si pe mine cineva cu info despre examenul de ortopedie de la Foisor?

Ms
LIFE is not a matter of holding all the good cards...but of playing a poor hand well
- nicoletaghe
- senior
Re: ortopedie ..foisor
DrB wrote:Salutare si La multi ani!
Ma ajuta si pe mine cineva cu info despre examenul de ortopedie de la Foisor?![]()
Ms
cauta pe ODC sau pe DC++ ca sigur gasesti....eu le-am cautat pe cele de la sf.Pantelimon si-am dat peste cele de la Foisor dar din pacate le-am sters din calculator.Sigur tre' sa gasesti.
Multa bafta!!!
si la sfarsit, mamotaaa....
- Irys
- newbie
HELP!!! O sa am si yo in vreo 2-3 saptamani examen la Radiologie. Si am facut la Fundeni. Am auzit ca e foarte greu si cam toti imi plang de mila cand aud la ce spital fac Radiologia. E chiar asa de rau? Se pica la practic? Cum sunt grilele pt examenul teoretic? Profii de-acolo au cam bagat spaima in noi

- maya
- junior
Tot la Fundeni am facut si eu. Mi-a fost frica rau de acest examen dar in final dracul nu a fost atat de rau pe cat se spunea. Eu am dat examenul practic cu profu' si a fost bine (a fost mai nasol la cei care au dat cu tipa care parca e conferentiara din cate mai tin minte)). Daca s-a picat?!!... Da, se picat, dar doar daca spui o FOARTE FOARTE MARE TAMPENIE (ex. Rx profil umbra inimii=tumora; umbra sanilor=tumora si altele de genul asta). Trebuie sa stii sa interpretezi o radiografie si nu prea se folosesc capcane.
La prof daca ce-l pe care il asculta nu stie, e indicat ca macar unul din ceilalti sa incerce sa-i dea raspunsul (daca raspunzi astfel de mai multe ori scapi de Rx - eu asa am patit si am luat practicul)
Examenul scris e grila si sunt din carte. Se ia si ala dar cum spuneam pentru asta trebuie sa inveti pentru ca nu este un examen usor.
La prof daca ce-l pe care il asculta nu stie, e indicat ca macar unul din ceilalti sa incerce sa-i dea raspunsul (daca raspunzi astfel de mai multe ori scapi de Rx - eu asa am patit si am luat practicul)
Examenul scris e grila si sunt din carte. Se ia si ala dar cum spuneam pentru asta trebuie sa inveti pentru ca nu este un examen usor.
"Don't walk behind me i will not lead, don't walk in front of me i will not follow, just walk beside me and be my friend."
- Irys
- newbie
- nicoletaghe
- senior
-
- nicoletaghe
- senior
skorpyutza wrote:grile toxico
merci mult, vad k sunt din anul 97/98, stii cumva dc mai sunt de actualitae, ma gandesc ca le-or fi mai schimbat pana acum.
am auzit ca sunt de genul celor de la farmaco-clinica(adica sa completezi sau sa scrii tu rasp), stii ceva de asta?
multumesc inca odata.
-
- nicoletaghe
- senior
skorpyutza wrote:Eu am dat anu trecut si s-au potrivit. Uita-te in astea si o sa vezi k sunt si din alea de completat. Acum nu stiu ce o sa fie anu asta Mai am niste grile si am incercat sa le atasez dar numerge...habar n-am de ce. O sa mai incerc...
saru'mana mult de tot.
- noidat
- junior
- rox
- elder