Burse
-
- newbie
-
- newbie
-
- elder
-
- newbie
hm!
sunt aproape de 100...
oricum, mersi mult de ajutor, daca iau bursa, fac cinste cu o berik
am zis!

am zis!
"Daca ti-e frig, dezbraca-te caci altfel risti sa te arzi" N. Stanescu
-
- elder
- firstaidkit
- senior
-
- elder
- firstaidkit
- senior
-
- elder
- lelia
- junior
bursa an 6
Am inteles ca acum bursele se dau pe un singur semestru
Ma gandesc ce spiridusi rau intentionati i-au determinat pe 'ai mari sa faca una ca asta.......
Nu s-au gandit ca poate unii au 5 examene pana in sem II , iar altii doar 1-2
nu prea inteleg
Si daca majoritatea colegilor mei au pana acum 10 o sa ne dea Mos Craciun bursa la toti ?

Ma gandesc ce spiridusi rau intentionati i-au determinat pe 'ai mari sa faca una ca asta.......
Nu s-au gandit ca poate unii au 5 examene pana in sem II , iar altii doar 1-2
nu prea inteleg
Si daca majoritatea colegilor mei au pana acum 10 o sa ne dea Mos Craciun bursa la toti ?
- mememe
mie imi pare rau ca nu am citit inainte de a pune un nou topic..dar sper ca nu se va supara nimeni pe mine
oricum...sper ca cititi si ce am scris au mai sus...
asa ca pe langa chestia cu semestriala..mai bine si faza ca nu se dau bani pe greav...
dar zvonu nu e de semestriala..ci ca se vor da o data la 3 luni banii...eu asa stiu...
oricum...sper ca cititi si ce am scris au mai sus...
asa ca pe langa chestia cu semestriala..mai bine si faza ca nu se dau bani pe greav...
dar zvonu nu e de semestriala..ci ca se vor da o data la 3 luni banii...eu asa stiu...
- stefan_georgescu
- senior
ce-mi plac zvonurile,
toata lumea se infoaie si incepe sa faca precum o pisica in calduri, desi nimeni nu stie cu adevarat nimic
1.din moment ce nu s-au afisat bursele nu se stie daca s-au dat mai multi bani sau nu
2.din moment ce nimeni nu si-a luat bursa pana acum nu se stie daca se vor taia din burse
chiar ma enervez cand cineva se agita fara motiv
toata lumea se infoaie si incepe sa faca precum o pisica in calduri, desi nimeni nu stie cu adevarat nimic
1.din moment ce nu s-au afisat bursele nu se stie daca s-au dat mai multi bani sau nu
2.din moment ce nimeni nu si-a luat bursa pana acum nu se stie daca se vor taia din burse
chiar ma enervez cand cineva se agita fara motiv
Nu ne vindem tara!
O dam pe gratis!
O dam pe gratis!
- mememe

si mie imi plac studentii la medicina care nu au stiut niciodata sa isi apere interesele si care s-au lasat calcati in picioare intotdeauna..pe sistemul..mai bine tac...ca daca sunt in ***** si imi este bine..mai bine tac din gura...
sper ca zvonurile sa nu fie adevarate...iar daca sunt...
sper ca cei care au stat impasibili...sa aiba nevoie de banii aia ca de aer ..si sa nu aiba de unde sa ii ia...
acu sa stii ca am scris din postura unui familist al carui venit e bursa aia de ***** si ...banii de la parinti...care nu vin decta la paste si la craciun sub foram unei bonificatii..de cateva sute
...
scuze..dar m-am enervat
- yva
- senior
nu inteleg de ce sa se dea o data la trei luni si nu inteleg ce treaba avem noi ,studentii, cu greva???
eu nu am facut greva in spirit de solidaritate cu profii...daca faceam...nici n-am cum...poate daca eram rezident era altceva ca statul ma platea...si eu frecam menta...este absolut aberant!!!

Yeah...right!
- yva
- senior
eu zic s-o lasam mai moale cu zvonurile astea...poate le dam noi idei cand ei habar n-aveau de asa ceva...
...mai e si chestia cu examenele

ar trebui sa ne gandim logic:ce avantaje ar avea daca ar face treaba asta???sa calculeze secretarele mediile la fiecare 3 luni sau semestrial...hai sa fim seriosi!!!ele abia le-au calculat pe astea de an cu chiu si vai si le-au afisat dupa 2 luni de "munca" "5badair.gif"Nu s-au gandit ca poate unii au 5 examene pana in sem II , iar altii doar 1-2...Si daca majoritatea colegilor mei au pana acum 10 o sa ne dea Mos Craciun bursa la toti ?
Yeah...right!
-
- elder
- lelia
- junior
stefan_georgescu wrote:ce-mi plac zvonurile,
nu zic sa facem precum in povestea cu drobul de sare , dar eu nu sunt genul de persoana care sa accepte deciziile luate de altii si apoi sa incerce sa-si dea cu parerea...........si daca ai avea nevoie de bani , sau macar daca ai simti ca esti defavorizat in vreun fel ai gandi si tu la fel
iar in legatura cu greva , din moment ce profesorii o sa-si primeasca intreg salariul , nu vad de ce nu am lua si noi bursa
- stefan_georgescu
- senior
profesorii nu o sa primeasca salariul intreg stiu asta pentru ca tata e prof si ca si ceilalti nu a lucrat o luna intraga
stiu si eu ce inseamna sa ai nevoie de bani
1.profii o sa primeasca salariul la plata cu ora si nu ca si incadrare deci nu se vor aplica nici un fel de sporuri
2. daca nu vor recupera orele pierdute sambata si duminica ceea ce au primit acum li se va taia din salariile viitoare
asa ca nu-mi spune mie cum e ca stiu mai bine
si daca nu accepti deciziile lor ce crezi ca o sa schimbi ceva?vorbesti de parca daca nu esti tu de acord se va schimba sistemul
hai ca deja m-am enervat din cauza voastra a celor ce nu stiu intreafa situatie
stiu si eu ce inseamna sa ai nevoie de bani
1.profii o sa primeasca salariul la plata cu ora si nu ca si incadrare deci nu se vor aplica nici un fel de sporuri
2. daca nu vor recupera orele pierdute sambata si duminica ceea ce au primit acum li se va taia din salariile viitoare
asa ca nu-mi spune mie cum e ca stiu mai bine
si daca nu accepti deciziile lor ce crezi ca o sa schimbi ceva?vorbesti de parca daca nu esti tu de acord se va schimba sistemul
hai ca deja m-am enervat din cauza voastra a celor ce nu stiu intreafa situatie
Nu ne vindem tara!
O dam pe gratis!
O dam pe gratis!
- stefan_georgescu
- senior
-
- junior
- yva
- senior
- stefan_georgescu
- senior
nu se vor lua bani pentru saptamanile de greva, am vorbit astazi cu secretara de an (III) dar bursele se vor acorda semestrial considerandu-se drept medie pentru semestrul urmator media notelor examenelor din sesiunea respectiva!
ceea ce e un pic dificil considerand ca nu toti au aceleasi examene in sesiune
poate se mai schimba ceva

ceea ce e un pic dificil considerand ca nu toti au aceleasi examene in sesiune
poate se mai schimba ceva
Nu ne vindem tara!
O dam pe gratis!
O dam pe gratis!
- stefan_georgescu
- senior