Feedback cursuri

care ne mananca zilele
masteryoda

Postby masteryoda » Mon Jun 27, 2005 8:02 pm

am eu un prieten care a fost la catalin popescu...

oare de ce nu mai este el acum la anato?
si cine l-a verificat sa vada daca a avut o singura restanta?
eu nu am auzit deloc de bine despre el, cica era nasol rau daca te trimitea niculescu la el, si daca mai erai si tipa, era si mai nasol...o fi asa....n-o fi asa?

cine a dat practicul cu el cred ca ne poate spune mai multe.....
cat despre calcatul cu masina.....sa ma laud asa pot si eu!
astea sunt teribilisme, pustisme de bravada!

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Fri Jul 01, 2005 10:00 pm

chirurgie in colentina cu prof sorin simionescu........dc te tii dupa el intelegi super misto chirurgia......inv multe lucruri care te pot ajuta in viata......aproape ca se roaga de tine sa intri in sala.......la exm super lejer......pt mine a fost stagiul ideal pana acum :D
la polul opus virusi cu cernescu.......info cu....la naiba ca am si uitat cum il chema......il stiti voi..... :)
sunt de acord cu steriu de la paraziti :D

bobocu'
junior
junior

Postby bobocu' » Sat Jul 02, 2005 5:53 pm

ce pareri aveti despre biochimie - profi/asistenti ?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Jul 03, 2005 9:16 am

Mohora rules [da' parca e doar confa, o fi profa though..], (sper ca a trecut la powerpoint, ca pe vremea mea venea cu folii scrise de mana:))) si ca asistent una Muscurel, daca mai e. se mai fura din lab de biochimie?

sper ca nu vbeatzi de spircu, spirtu e un suuuper adevarat, un om realist si ca prof mergeai de drag la cursurile lui. nu si voinea..

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Sun Jul 03, 2005 11:27 am

ba sa stii ca de spircu era vb.......un nimic care se agita degeaba pt o balarie de materie .......ca parca informatica e baza medicinei si asta se da la rezidentiat........lp niste porcarii.......iar asa zisa controlare a lor si mai imbecila..... :x

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Sun Jul 03, 2005 12:45 pm

nota 10:
parazitologie/prof steriu
neurologie/prof bajenaru/SUUB
Huuuuuuuuo:
cernescu
spircu
diabet-cantacuzino cu o tipa pe care nu mai stiu cum o cheama (constantza cumva), dar are un tic verbal: DECI!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Jul 03, 2005 1:35 pm

crisalia wrote:o balarie de materie .......ca parca informatica e baza medicinei si asta se da la rezidentiat

ignoramoose..

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Sun Jul 03, 2005 3:46 pm

in primul rand se scrie: ignoramus
[From New Latin ignrmus, a grand jury's endorsement upon a bill of indictment when evidence is deemed insufficient to send the case to a trial jury, from Latin, we do not know, first person pl. present tense of ignrre, to be ignorant.

verifica in dictionar inainte de a posta!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Jul 03, 2005 10:48 pm

lol, era un desen animat cu Elanul.. the moose.
lasa,..offtopic

yva
senior
senior

Postby yva » Thu Oct 27, 2005 5:22 pm

exemple negative-pe primul loc sint aproape la egalitate 2 somitati ale UMFCD:
    spircu-foarte scarbos intr-adevar...unde mai pui ca daca urla la tine te umplea de saliva... :o ...avea in plus o metoda ingenioasa prin care desemna pe cei care picau examenul:numai el o stia! :shock:
    andronescu din SUUB...un prof care facea bani pe spinarea studentilor:te obliga sa cumperi cartea lui de kk0 la un pret aproape dublu fata de cel cu care o gaseai la libraria facultatii...secretara facea lista...amenintari cu restanta...prezenta obligatorie la cursuri la care adormeai in timp ce asistentii dictau monoton si tu ii urmareai cu degetul pe carte (aia de kk0) pe sub banca...etc...
    cernescu-sint de acord cu ce-ati zis
    ar mai fi voiosu de la colentina:niste rht-uri de cursuri,unde mai pui ca vorbea de parca avea prune in gura...la examen grile total pe langa cursuri...
    si apropo era vorba probabil de sorin simion...cu limbajul lui inconfundabil pentru care am auzit ca este renumit...in rest nothing!
    sa nu mai zic de minunata catedra de SPM cu ilustrele sale cadre didactice cu tot...si...mai sint? :roll: nu-mi mai amintesc acum
acum cele pozitive...hmmm... :roll:
    Prof. Ispas si Dr. Filipoiu
    Prof. Steriu
    Prof.C.Ginghina
    Prof.Bajenaru
Yeah...right!

Return to “Facultatea”