cursuri, grile si alte alea
- gargaritza
- senior
lb romana
de posesat nu stiu daca poseseaza cineva cursurile de MF...de posedat,mai poate....
- doctor jo
- junior
- Location: Bucuresti...dar tare mi-as dori sa fiu pe o plaja in hawaii drinking marguerita
- andrada
- junior
- doctor jo
- junior
- Location: Bucuresti...dar tare mi-as dori sa fiu pe o plaja in hawaii drinking marguerita
andrada wrote:so daca e newbie ar trebui sa-si muste limba!!!sau mai bine degetele inainte sa tasteze!!!pana la elder mai am cale lunga!!!damn it!!!doctor jo wrote:a newbie si deja face ordine prin forum!!!!still I'm junior
![]()

'Tis better to be silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.
- Madi
- elder
-
- junior
- Cristinik
- newbie
Chirurgie pediatrica Budimex
Hello! Va rog eu mult, mult, mult si frumos, frumos, frumos de tot, sa-mi ziceti si mie macar daca exista grile de CHIRURGIE PEDIATRICA din BUDIMEX.Macar sa stiu daca sa ma mai zbat...
In cazul ideal in care le-ati avea, va rog si mai mult si mai frumos sa ma contactati si pe mine... devi_cris@yahoo.com
Nu de alta dar mie nu-mi merge forumul de acasa...
Va multumesc mult.
In cazul ideal in care le-ati avea, va rog si mai mult si mai frumos sa ma contactati si pe mine... devi_cris@yahoo.com
Nu de alta dar mie nu-mi merge forumul de acasa...
Va multumesc mult.
- doctor jo
- junior
Cristinelu wrote:are cineva grile endocrine Parhon?...Am auzit k sunt grilele de acum 5ani....Mersi anticipat

examenul k si tot staffu'lu' cocu'sunt de tot...

'Tis better to be silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.
-
- junior
-
- junior
Re: Chirurgie pediatrica Budimex
Cristinik wrote:Hello! Va rog eu mult, mult, mult si frumos, frumos, frumos de tot, sa-mi ziceti si mie macar daca exista grile de CHIRURGIE PEDIATRICA din BUDIMEX.Macar sa stiu daca sa ma mai zbat...
Eu am avut niste grile ..erau 4numere dar din ele nu prea s-a dat..nu ai nevoie oricum pt k e un ex la care s-a copiat pe rupte...Nu tb sa inveti nimic....Numerele se dau in asa fel incat colega/colegul tau va avea nr celui din fata ta(in x )...Deci-nu te mai agita

- doctor jo
- junior
Cristinelu wrote:Pai...ce sa zic?Asa am auzit si eu:k au picat kiar unii care invatzasera super bine,k nu conteaza oricum ce faci la scris.....In concluzie k e cam nashpa ex...Dar mersi mult oricum pt informatii..Oricum as prefera sa dau cu profu' decat cu Poiana.
dc imi amintesc io bine la mine in serie n-a picat nimeni dar nu e o regula. si cocu e la fel de nashpa. io am dat cu poiana si pt k stiam prea multe(invatasem k o nebuna

au fost insa altii care erau paraleli cu endocrinele dar care au luat 10 pt k au stiut cat sa dea

oricum bafta multa si nu-ti fa probleme....dc inveti nici macar poiana n-o sa t pice

bafta
- liana_ro2004
- senior
Si eu am dat cu Poiana si nu mi s-a parut chiar asa de speriat, eu si inca o colega de grupa am luat 10, restul 9. La celelalte grupe din serie au fost de asemenea note bune. Eu zic sa nu facem din ea unul dintre cosmarurile anului 5!Ce mi s-a parut mie ca a contat mai mult a fost sa pari sigur pe tine si sa nu spui chiar gogomanii. O fi tinand si de noroc, nu stiu. Anyway, multa bafta la examen!
- doctor jo
- junior
- tripleX
- senior
pinky wrote:exista grile pt examenul de farmaco?
Eu nu prea stiu de asa ceva... Mai ales ca te referi de grilele "de la examen". Cred si eu ca se cam repeta treaba pe-acolo de cativa ani dar totusi nu stiu sa circule astfel de grile; repet, cel putin nu cu pretentia ca "sunt cele de la examen"
Oricum cand am dat eu exul nu prea curcula nimic!
Insa... stai linistit nu e cea mai grea chestie din viata ta exul de la Fulga.... nici pe departe!
"Infernul este pavat cu bune intentii" - Samuel Johnson
-
- junior
- chris0500
- senior
Re: grile
dice wrote:are cineva grilele de oftalmo suub?multumesc anticipat binevoitorilor....
nu conteaza grilele. conteaza sa puneti toata grupa aceleasi raspunsuri la grile (chiar daca sunt sau nu corecte), fiindca se face curba lui gauss pe grupa.

“EVERYTHING THAT HAPPENS HAS A REASON BEHINDâ€
- kuky_nic
- junior
cursuri,grile si alte alea
Am si eu o intrebare:are cineva carti de legala(curs si lp)?ca noua azi ne-a zis ca e musai sa le cumparam..dar pt un stagiu amarat de 2 sapt sa dai atatia bani...nu prea-mi vine.multumesc anticipat
- kadissa
- junior
- kuky_nic
- junior
cursuri,grile si alte alea
Fac cu dr.curca...si,stii cumva de unde pot face rost si de cursurile alea care circula? 

-
- junior
- lelia
- junior
- viermemic
- newbie
medicina de familie
As dori si eu cursuri de medicina de familie
Multumesc mult de tot 

-
- junior
- nicoletaghe