cursuri, grile si alte alea
- aarabagiu_aalina
- junior
-
putin ajutor pls :help:
Am vazut cursuri la multe materii dar nu am gasit neurochir, neuro, ortopedie, chir pediatrica (in alexandrescu) chirurgie,med interna- digestiv renal si sange am nevoie de toate acestea
Cineva de la Fkt ar fi cel mai indicat ca e aceeasi materie.
ae ok si de la MG ca e la fel.
Multumesc mult!

Cineva de la Fkt ar fi cel mai indicat ca e aceeasi materie.
ae ok si de la MG ca e la fel.
Multumesc mult!
-
- newbie
grile Respirator Colentina
vreau si eu niste informatii despre exam la respirator Colentina. Ca numai maine nu du exam practic. Si grile si orice mi am prinde bine. Ca am fost la cursuri si le am pe toate, Va rog frumos, copil amarat ce sunt
BLAME IT ON MY YOUTH
- YY
- senior
-
- newbie
Re: grile Respirator Colentina
ca tot a trecut examenul////a fsot nasol tare. grilele nu seaman dela un an la altul. Eu incerc sa mi le amintesc si sa scriu o parte din ele. in rest, Dumnezeu cu mila
rroxana_the_best wrote:vreau si eu niste informatii despre exam la respirator Colentina. Ca numai maine nu du exam practic. Si grile si orice mi am prinde bine. Ca am fost la cursuri si le am pe toate, Va rog frumos, copil amarat ce sunt
BLAME IT ON MY YOUTH
- primoladulce
- senior
- primoladulce
- senior
- Lastjunk
- junior
-
- newbie
fiziopat cursuri???
Am auzit ca exista niste cursuri de fiz pat de anul III si totodata si subiecte deja rezolvate.DACA binevoieste cineva sa mi le dea si mie,va rog!
- doctor jo
- junior
- Location: Bucuresti...dar tare mi-as dori sa fiu pe o plaja in hawaii drinking marguerita
Re: .....
dice wrote:grile ati fundeni URGENT!!!!!!!!cei care au dat azi ex ,le aveti?ca cica s-au schimbat.nu-s cele pe care le aveam noi,amaratii care dam maine....![]()
![]()
![]()
help!
nu te stresa in privinta examenului....grilele care circula sunt egale cu 0 pt k se dau altele(noi am dat azi).dar zau k examenul este super lejer....noi am facut la comun totul.macar citeste cursurile k sa stii unde sa cauti

bafta!

'Tis better to be silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.
- yva
- senior
se pare ca si dice a dat tot azi...adica ati facut la comun impreuna!

...dar niciodata nu e prea tarziu...Posted: Tue Dec 13, 2005 6:17 pm Post subject: .....
grile ati fundeni URGENT!!!!!!!!cei care au dat azi ex ,le aveti?ca cica s-au schimbat.nu-s cele pe care le aveam noi,amaratii care dam maine....

Yeah...right!
- doctor jo
- junior
- Location: Bucuresti...dar tare mi-as dori sa fiu pe o plaja in hawaii drinking marguerita
of la naiba
!am zis k o sa-mi modific data de pe telefonul mobil
.....unii dintre noi e mai indragostiti.....vine craciunul...ce sa-i faci.imi pare rau k am venit la spartul targului dar macar vor mai vedea si altii cum a fost.

'Tis better to be silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.
- Andreuca
- newbie
Grile dermatologie Forsea
Are cineva grile de la dermato Forsea? PLEASE... Examenul e joi 

- chris0500
- senior
Re: Grile dermatologie Forsea
Andreuca wrote:Are cineva grile de la dermato Forsea? PLEASE... Examenul e joi
nu mai cauta grile la forsea ca nu se dau din ele.
citeste cursurile bine. citeste amanuntele.
- blondel
- senior
alua wrote:dau un regat pt grile sau subiecte de Pediatrie Budimex. am examen in cateva zile. merci
nu cred ca are cineva grile de pediatrie budimex, si noi am incercat sa la gasim si nu am reusit...
sfatul meu este sa citesti bine ...s-a dat din toata materia... iar la noi au fost 106 grile (aprox ) din care in jur de 10 au fost din capitolul de imunologie din cartea lui iordachescu ( nu sari peste capitolul ala chiar daca are cateva pagini )
N.B. invata si din iordachescu si din ciofu, anumite capitole nu exista in iordachescu dar trebuie invatate
Si totusi Pamantul se invarte!...
-
- junior
-
- junior
de unde drq fac rost de proiect info?
Am o mica problema.Am de facu un kk de proiect la info:aplicatii al biostatisticii in biochimie.de unde fac rost?macar de o carte ceva...Multzam anticipat
-
- junior
- dice
- senior
urgenta suub
as dori si eu cursurile de urgenta tinute de prof cinteza,suub.cine ma poate ajuta,rog pm.multumesc anticipat!
- Chingachgook
- addicted
Re: urgenta suub
dice wrote:as dori si eu cursurile de urgenta tinute de prof cinteza,suub.cine ma poate ajuta,rog pm.multumesc anticipat!
eu am facut urgente in suub dar cinteza nu a prea tinut cursuri.
k
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted
- doctor jo
- junior