Trecerea de la taxa la fara si invers
-
- newbie
a, si inca ceva... raspunsul de la secretariat a fost ca cei care au credit in toamna (adica nu siau luat restanta nici dupa 15 octombrie) nu intra in top si sunt declarati la cu taxa din oficiu... ( asa a fost si anul asta cu cei 11 oameni care inca mai aveau credit la 1 februarie)
din cei X care or sa fie integralisti la 15 octombrie se face clasament si primii 425 ( nu stiu de unde vine cifra ) sunt fara taxa, urmatorii cu...
din cei X care or sa fie integralisti la 15 octombrie se face clasament si primii 425 ( nu stiu de unde vine cifra ) sunt fara taxa, urmatorii cu...
- rox
- elder
exe wrote:pai 425 pt k atatia am fost admisi la buget in 2005. stiu k trebuiau doar 400, dar la cum functioneaza treaba in fac asta....
duh, hai ca ai zis-o. de data asta chiar functioneaza normal. adica: n-au fost fix 400 oameni la buget, pentru ca au fost mai multi cu ultimul punctaj si s-au depasit locurile( nu era sa-i ia pe primii 5 cu 86 sau cu cit s-a intrat si pe urmatorii 15 tot cu 86 sa-i bage la taxa....). si la moase/asistenta/fkt nu s-au ocupat toate locurile, asa ca cele ramase s-au redistribuit intre stoma-mg-fama. d-aici ies 425
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- cosmina-gabriela
- elder
- medic_pagan
- senior
Eu nu semnez.
Una din discutii "random" a unui coleg :
"Legea ar fi buna intr-o lume care ar functiona perfect,in care totul ar
fi corect si obiectiv.Dar cum bine stim nu exista asa ceva asa ca legea
aceasta e o aberatie ca majoritatea legilor din romania.Ceea ce ma
enerveaza pe mine e ca sunt pus in fata situatiei implinite si nu am
dreptul la alegere.Sunt practic fortat sa semnez ceea ce distruge
democratia din tara asta,daca a existat vreodata.Spre exemplu am fost
azi la doamna secretara whateverus,ca sa o citez pe dna profesoara
sfetea,sa o intreb daca e absolut obligatorie semnarea contractului si
ea a zis extraordinar de politicos,stand pe scaun la 3 m de geam, ca da
si : " da cu ce te deranjeaza pe tine ? " si eu i-am raspuns ca ar fi
fost mai bine sa ne fi anuntat de la inceputul anului si daca era sa
semnam atunci.Ea a inceput sa se crizeze si sa tipe la mine ca asta e vina secretarului sef si inca ceva ce nu am inteles ca ma apucasera si pe mine nervii.Si i-am mai pus o intrebare , daca noi avem vreun cuvant de spus si ea a zis ca nu .Deci daca noi nu avem un cuvant de spus suntem decat buni de dat bani la o facultate plina de oameni dezinteresati. Ca sa rezum tot ce am scris pana acum : EU NU VOTEZ pana nu vad contractul ala si legea aia la timp si fara nici o presiune!!! Nu stiu cat o sa rezolvam dar eu zic ca merita o incercare de a ne impune . "
Mergeti ca OILE si semnati ! Sunt curios daca ne dau pe toti 420 afara, cei de la fara taxa daca n am semna nici unu.
Una din discutii "random" a unui coleg :
"Legea ar fi buna intr-o lume care ar functiona perfect,in care totul ar
fi corect si obiectiv.Dar cum bine stim nu exista asa ceva asa ca legea
aceasta e o aberatie ca majoritatea legilor din romania.Ceea ce ma
enerveaza pe mine e ca sunt pus in fata situatiei implinite si nu am
dreptul la alegere.Sunt practic fortat sa semnez ceea ce distruge
democratia din tara asta,daca a existat vreodata.Spre exemplu am fost
azi la doamna secretara whateverus,ca sa o citez pe dna profesoara
sfetea,sa o intreb daca e absolut obligatorie semnarea contractului si
ea a zis extraordinar de politicos,stand pe scaun la 3 m de geam, ca da
si : " da cu ce te deranjeaza pe tine ? " si eu i-am raspuns ca ar fi
fost mai bine sa ne fi anuntat de la inceputul anului si daca era sa
semnam atunci.Ea a inceput sa se crizeze si sa tipe la mine ca asta e vina secretarului sef si inca ceva ce nu am inteles ca ma apucasera si pe mine nervii.Si i-am mai pus o intrebare , daca noi avem vreun cuvant de spus si ea a zis ca nu .Deci daca noi nu avem un cuvant de spus suntem decat buni de dat bani la o facultate plina de oameni dezinteresati. Ca sa rezum tot ce am scris pana acum : EU NU VOTEZ pana nu vad contractul ala si legea aia la timp si fara nici o presiune!!! Nu stiu cat o sa rezolvam dar eu zic ca merita o incercare de a ne impune . "
Mergeti ca OILE si semnati ! Sunt curios daca ne dau pe toti 420 afara, cei de la fara taxa daca n am semna nici unu.
morti la tava
- rox
- elder
- lazarosa
- senior
- cosmina-gabriela
- elder
- b3
- elite
medic_pagan wrote:Si i-am mai pus o intrebare , daca noi avem vreun cuvant de spus si ea a zis ca nu .
Aveti un cuvant de spus. Vorbiti cu seful/sefa de serie care la randul lui/ei trebuie sa vorbeasca cu reprezentantul vostru de an care va vorbi in consiliu. Sau cel putin asta e teoria. Dar daca ea exista, puteti face presiuni sa se puna si in practica. Ce se pare ca nu vrea nimeni sa inteleaga este ca toti reprezentantii si toti cei din functiile de conducere sunt alesi, nu au primit locul de la Dumnezeu sau prin nastere. Pot fi alesi si altii in locul lor daca nu ne mai reprezinta interesele.
Sunt curios daca ne dau pe toti 420 afara, cei de la fara taxa daca n am semna nici unu
Taxa ati platit-o deja pe primul an, de ce nu ?

Frica asta de repercursiuni omoara orice initiativa. "Cum sa ne cerem drepturile, daca ne pica la exemene, daca ne dau note mici, daca ne iau la ochi si nu mai terminam facultatea?".
Mergeti ca OILE si semnati !
Gaseste-le un pastor care sa indrume oile intr-o directie constructiva. Un numar mare de oi poate bloca si o autostrada

Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- monicutza
- elder
ce nu inteleg eu e de ce va stresati asa tare
daca inveti ramai in top daca nu pa pa asa e peste tot numai la noi aud mereu scandal
vrei sa semnezi o chestie logica si de bun simt cat de cat ok daca nu gaseste-ti alta facultate care e problema?
ne-am obisnuit prost tocim juam de an si facem meditatii cu mai stiu eu ce profi si gata intram la buget si altu care nu s-a stresat pentru asa o aberatie nu mai are voie sa treaca la buget ca unu a a avut noroc sau etc diverse motive
iar incepem cu discutia asta stupida care nu duce la nimic
daca nu va convine nu semnati faceti greva ducet-iva la decan nu stiu dar nu va plangeti ca nu asa se rezolva daca chiar nu va convine
ps: oricum asa o sa fie indiferent ca ii convine cuiva sau nu
daca inveti ramai in top daca nu pa pa asa e peste tot numai la noi aud mereu scandal
vrei sa semnezi o chestie logica si de bun simt cat de cat ok daca nu gaseste-ti alta facultate care e problema?
ne-am obisnuit prost tocim juam de an si facem meditatii cu mai stiu eu ce profi si gata intram la buget si altu care nu s-a stresat pentru asa o aberatie nu mai are voie sa treaca la buget ca unu a a avut noroc sau etc diverse motive
iar incepem cu discutia asta stupida care nu duce la nimic
daca nu va convine nu semnati faceti greva ducet-iva la decan nu stiu dar nu va plangeti ca nu asa se rezolva daca chiar nu va convine
ps: oricum asa o sa fie indiferent ca ii convine cuiva sau nu
- cosmina-gabriela
- elder
- rox
- elder
- groopy
- elder
- lazarosa
- senior
- rox
- elder
si totusi, ce v-a deranjat la contractul ala? ca eu l-am citit si n-am gasit decit o singura chestie dubioasa: zicea pe undeva ca se incheie pina la 31 octombrie si noi suntem in aprilie daca nu ma insel....
in rest...re-examniarea s-a redus de la 100 la 50 euro....au clarificat si ei treaba cu bursele si cu cazurile sociale...au stipulat clar cum se face clasificarea..( bine, iar imi aduc aminte cum am platit semestrul 1 ca ei n-au fost capabili sa se hotarasca de la inceputul anului si asta mi se pare ILEGAL, dar...)

in rest...re-examniarea s-a redus de la 100 la 50 euro....au clarificat si ei treaba cu bursele si cu cazurile sociale...au stipulat clar cum se face clasificarea..( bine, iar imi aduc aminte cum am platit semestrul 1 ca ei n-au fost capabili sa se hotarasca de la inceputul anului si asta mi se pare ILEGAL, dar...)
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- b3
- elite
monicutza wrote:altu care nu s-a stresat pentru asa o aberatie nu mai are voie sa treaca la buget ca unu a a avut noroc sau etc diverse motive
Mie singura metoda corecta de trecere taxa>buget mi se pare sa dai iar examenul de admitere si sa ti se echivaleze anul/examenele luate in anul de la taxa. Dar fara conditiile alea stupide pe care le-au bagat in ultima vreme cu media peste 8.50, integralist si ce au mai inventat.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
- X-White
- junior
- stupid_cow
- junior
-
- elder
- deena01
- senior
- groopy
- elder