ma poate ajuta cineva?
vreau sa stiu si eu cum e cu lucrarea de diplomaca nu stiu nimik.
parca as vrea pe gineco pt ca as vrea sa ma fac ginecolog.dar in acelasi timp as vrea sa stiu daca e asa de greu sa fii chirurg.nu ma refer daca e mult de invatat pt ca stiu asta ci ma refer la faptul ca as vrea sa ma fac chirurg ,dar in acelasi timp vreau sa am si o familie si copii.sunt in anul 5 si toti profii cu care fac semestrul asta sunt divortati sau fara copii pt ca spun ei meseria lea rapit tot timpul.profele nau fost niciodata casatorite.
am niste dubii imense.
daca nu o sa imi aleg ginecologia o sami aleg cardiologia dar dragostea me aramane gineco.
daca stie cineva cum e viata de medic rezident ginecolog il rog sa ma anunte.
keep in taci!
ps:stie cineva daca dragomir se okupa de studenti cu lucrarea de licenta?
licenta iasi
-
- junior
licenta iasi
i'm TNT
i'm DYNAMITE!!!!
i'm DYNAMITE!!!!
- Tutza
- elder
Sfat din inima
Ia-ti lucrarea de diploma unde e cel mai usor : fiziopat
Nu se uita nici dracu' la lucrarea de diploma. Mi-am mancat sanatatea la lucrarea mea si era pe chirurgie
M-am ingropat de 3 ori la arhiva. Mi-au iesit ochii sa o concep de una singura.
trebuie sa scapi cat mai repede de lucrare ca sa te apuci d invatat pt rez.
Daca mai ai de scris la lucrare in mai anu 6 esti fraier.
Eu am lucrat la a mea pana in august. Si acu imi rod unghiile ca n-am nici o sansa sa recuperez timpul pierdut.
Prezentarea tine 5 min iar la preclinic(unde te sfatuiesc sa alegi) toata lumea casca si nimeni din comisie nu e atent.
Ce ai sa te mai bucuri daca ai sa faci cum iti zic eu si ai sa alegi calea mai usoara.
Ia-ti lucrarea de diploma unde e cel mai usor : fiziopat
Nu se uita nici dracu' la lucrarea de diploma. Mi-am mancat sanatatea la lucrarea mea si era pe chirurgie

M-am ingropat de 3 ori la arhiva. Mi-au iesit ochii sa o concep de una singura.
trebuie sa scapi cat mai repede de lucrare ca sa te apuci d invatat pt rez.
Daca mai ai de scris la lucrare in mai anu 6 esti fraier.
Eu am lucrat la a mea pana in august. Si acu imi rod unghiile ca n-am nici o sansa sa recuperez timpul pierdut.
Prezentarea tine 5 min iar la preclinic(unde te sfatuiesc sa alegi) toata lumea casca si nimeni din comisie nu e atent.
Ce ai sa te mai bucuri daca ai sa faci cum iti zic eu si ai sa alegi calea mai usoara.

Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.
- Tutza
- elder