mariri

care ne mananca zilele
D.E.A.
newbie
newbie

mariri

Postby D.E.A. » Thu Aug 11, 2005 9:31 pm

Tocami am terminat anul v si vreau sa merg la cateva mariri.Imi poate spune cineva daca sunt in aceesi perioada cu restantele,iar daca nu cand se dau?Multumesc anticipat! :)
Remember:you live only once,but if you live right once is enough!

LAN
senior
senior

Postby LAN » Thu Aug 11, 2005 10:00 pm

eu stiam ca nu poti sa dai marire decat daca esti "integralist".cat despre perioda de mariri ar trebui sa te duci la diversele catedre pt ca maririle se organizeaza doar in "principiu" in perioda comunicata de secretariatul facultatii si ai putea sa ai surprize daca te ghidezi doar dupa ceea ce se spune la secretariat .in general restantele si maririle se dau in aceeasi perioda "la gramada" doar cu subiecte diferite,evident.
succes..

liana_ro2004
senior
senior

mariri

Postby liana_ro2004 » Wed Aug 31, 2005 1:40 am

Cel mai bine te duci personal la catedra respectiva si te interesezi din timp. Oricum, intai faci cerere de marire (5-9 sept) si pt mai multa siguranta vorbesti inainte cu Crina-va veni din concediu pe 5.
Multa bafta (cat sa-ti ajunga tot anul) !
Are cineva idee cam de la cat o sa se ia bursa pt anul 5?
Eu am inteles ca incepand cu 9.60 poti sta linistit-venitul ti se va mari :twisted:

rolyzoly
senior
senior

Postby rolyzoly » Fri Sep 02, 2005 12:52 pm

ce stiti despre cum e situatia la mariri la: gastro-municipal-andronescu si farmaco clinica? ...pt o prietena care are 8 la ambele...e vreo sansa sa ia mai mult sau sunt balauri profii si nu dau note mari...la mariri? :roll:

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Sat Sep 03, 2005 1:53 pm

Stie cineva cum se comporta prof. Ciocalteu la mariri? Ca la examenul din sesiunea de vara noi am avut surprize... :shock:
Maaari surprize
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"

liana_ro2004
senior
senior

Postby liana_ro2004 » Sat Sep 03, 2005 3:06 pm

Dar la SPM stie cineva cum e la mariri? Cu cine se da examenul, ce note se dau? E la fel ca in timpul anului cand notele s-au dat la intamplare (cel putin in seria mea)?

primoladulce
senior
senior

Postby primoladulce » Sat Sep 03, 2005 8:04 pm

la Spm e traznet!!depinde de noroc si voia buna a profei..seria mea la examen a luat note dezastroase habar n-am din ce motive.daca la mariri va fi ca la examen..mai gandeste-te o data daca vrei sa dai marire!oricum sa ai subiectele facute(toate cele din lista) si eventual la indemana.Multa bafta!
give me chocolate and I'll be nicer:)

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Mon Sep 05, 2005 11:22 am

Am aflat de mariri...mai bine imi dau foc singura. Ziceam ca ce s-a intamplat cu seria noastra a fost o exceptie (grile ciudate ramase de pe la semiologie, in cel mai bun caz, desi noi dadeam nefro), dar vad ca ploconu' este o conditie sine qua non la aceasta materie facuta in Sf. Ioan. Bleah... :evil:
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"

adamaria
senior
senior

Postby adamaria » Wed Sep 07, 2005 5:30 pm

dar de marire la diabet stie cineva ceva.....
si poate imi zice cineva si cam de la ce medie s-aluat bursa anii trecuti( pt anul 6) Multam

andrada
junior
junior

Postby andrada » Thu Sep 08, 2005 10:46 am

Hello!Si pe mine m-ar interesa cam de la ce medie s-a luat bursa pt anul VI! :lol: Posteaza cineva? :roll:

andrada
junior
junior

Postby andrada » Thu Sep 08, 2005 7:11 pm

dar de marire la diabet stie cineva ceva.....
Eu am auzit ca se dau aceleasi grile.Acum depinde unde ai facut.La Cantacuzino cumva? :roll:

andrada
junior
junior

Postby andrada » Fri Sep 09, 2005 3:23 pm

adamaria wrote:dar de marire la diabet stie cineva ceva.....
Daca te intereseaza pt diabet s-a fixat o data pe 26 septembrie...dar ti-am zis la Cantacuzino...

andrada
junior
junior

Postby andrada » Sat Sep 10, 2005 2:47 pm

Hello!!!Careva de pe-aicisa a fost cumva la marire la pediatrie in Fundeni la prof. Arion?! :roll: Sau detine cineva vreo informatie despre chestia asta?!Se dau grile sau examen oral...eu am auzit ca s-ar da exact aceleasi grile care au fost la examen la sf stagiului...apoi ca e examen oral...apoi ca proful te intreaba ce nota ai si zice:"va dau la toti cu 2 puncte peste si hai treceti acasa!" :shock: :shock: Acu' nu stiu ce sa mai cred :?:
    Poate ma lamuriti si pe mine...
    Multzam

andrada
junior
junior

Postby andrada » Sat Sep 10, 2005 3:48 pm

Acum mi-am dat seama ca pediatria s-a facut pana acum in anul VI asa ca presupun ca nimeni nu s-a dus la marire inainte de licenta...sau...whatever...in timp ce invata pt rezi... :roll: Am I right? :?:

liana_ro2004
senior
senior

Postby liana_ro2004 » Sun Sep 11, 2005 7:50 pm

Are cineva idee cand se dau maririle la Urologie si Hemato la Fundeni?
Daca mai e cineva interesat sa spuna, eu ma voi duce marti si voi anunta datele.

adamaria
senior
senior

Postby adamaria » Mon Sep 12, 2005 6:03 pm

andrada wrote:
adamaria wrote:dar de marire la diabet stie cineva ceva.....
Daca te intereseaza pt diabet s-a fixat o data pe 26 septembrie...dar ti-am zis la Cantacuzino...

Esti sigura ca se da pe 26??? Ai fost tu la Cabtacuyino si ai intrebat??
pt ca pe caldura asta mi-e asa o lene sa mai merg pana acolo :oops: :oops:

andrada
junior
junior

Postby andrada » Mon Sep 12, 2005 10:45 pm

adamaria wrote:Esti sigura ca se da pe 26??? Ai fost tu la Cabtacuyino si ai intrebat??
pt ca pe caldura asta mi-e asa o lene sa mai merg pana acolo
DA am intrebat si au zis ca pe 26 sept!Asta daca ai facut cu prof Lichiardopol ca eu cu el am vb si a zis ca cei ce au facut cu altcineva sa vina sa intrebe!

adamaria
senior
senior

Postby adamaria » Thu Sep 15, 2005 1:40 pm

Pt. cine e interesat de marire la diabet
am fost azi la Cantacuzino si am vorbit cu secretara care mi-a zis ca de-abia luni se stabileste data pt examen si ca probabil o sa fie un singur examan indiferent de profu/ asist cu care s-a facut cursul
O sa sun luni sa aflu data exam si o sa postez, daca sunt oameni interesati
Nr de tel de la secretariat este 210 64 60.... asta in cazul in care nu ma credeti si vreti sa verificati :lol:
[/b]

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat Sep 24, 2005 12:54 am

dr.quinn wrote:as vrea sa dau si eu marire la medikala si la chirurgie.ce m-a frapat cand m-am dus sa vb cu georgescu arsenescu la medikala a fost ca mi-a zis ca ex va fi mult mai greu ca in vara.m-a cam speriat mai ales ca nu prea am chef sa invat.cam la fel mi-a zis si tarcoveanu. stie cineva ceva ?daca intra-devar ex sunt asa de grele? o kolega de-a mea a dat ieri marire la farmaco.avea 8 si profu nu a vrut sa ii mareasca nota. naspa ........ :?:
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

andrada
junior
junior

Postby andrada » Mon Sep 26, 2005 12:38 am

liana_ro2004 wrote:Are cineva idee cand se dau maririle la Urologie si Hemato la Fundeni?
Daca mai e cineva interesat sa spuna, eu ma voi duce marti si voi anunta datele.
Ma intereseaza si pe mine dar sper sa nu fie prea tarziu... :roll:
well...anyway...nevermind...

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue Sep 27, 2005 8:12 pm

lelia wrote:Exista cineva care la marire la toxico a luat nota mai mica decat a avut?
(mi-e cam frica sa n-o patesc) :?

HornySkunk wrote:Bineinteles. Dupa marire am auzit ca trebuia sa 'cotizezi' ceea ce eu nu facusem drept urmare...am luat nota mai mica la marire. :lol: Facusem de zece la 'marire' pt ca din intamplare mi-a picat aceeasi grila ca in vara si stiam unde si ce gresisem. Ce vremuri... :P

mutate din alt topic
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Return to “Facultatea”