credite

care ne mananca zilele
magdutz
elder
elder

credite

Postby magdutz » Tue Jul 05, 2005 4:41 pm

am ajuns in anul 5( la sfarsit, chiar) si tot nu mi-e clar daca la noi functioneaza sau nu creditele..si daca pot intra in anul 6 cu ele...pediatria, mai ales, ca am sapt asta in budimex si mi-e o frica de mor,,mai ales de practic, nu stiu de ce...
in toamna o sa fiu busy cu luna de miere, de aia mi-e mie .....uf...stie cineva ceva precis?

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Tue Jul 05, 2005 5:27 pm

se poate trece din anul 5 in anul 6 cu o materie lasata....insa nu stiu dc pediatria, ca depinde cate credite are......ideea e ca materia lasata nu trebuie sa depaseasca 10 credite ca sa treci anul :D

ginaenache02
newbie
newbie

Postby ginaenache02 » Thu Sep 15, 2005 10:42 pm

Am si eu o intrebare. Pot sa trec din anul 3 in 4 cu o restanta.
Eventual unde pot gasi un regulament in care sa se specifice clar cum pot sa trec, cu cate puncte de credit in minus.

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Sep 15, 2005 11:40 pm

scrie la avizier in fiecare an cate credite are fiecare examen si cate credite pot fi lasate pentru anul urmator. in primii doi ani erau 10 credite si materii ca fiziologia aveau 11 credite..

a avut cineva experiente neplacute cu creditele insa ? adica se respecta, chiar repeti anul daca nu iei examenul ? presupunand ca s-a chinuit cineva rau de tot sa nu ia examenul, nu s-a dus in re-re-re-uri sau a suparat rau catedra..
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

aliwshk

Postby aliwshk » Mon Sep 19, 2005 2:27 pm

sincer nu cred...de ce sa nu te chinuiasca un pic shi sa te treaca pe urma? dak iti dai putin silinta si te comporti corespunzator in per restantelor, cred k treci. cunosc vreo 2 care au ramas, da ei si-au bagat picioarele big time in fac...nici la restante nu s-au dus. in rest, o gramada pe care nu i-am vazut un an intreg, mi-au fost colegi in continuare.

noroku ii ajutas pe cei indrazneti..
:twisted:
k sa-ti poti indeplini visele, tre mai intai sa te trezesti

ginaenache02
newbie
newbie

Postby ginaenache02 » Mon Sep 19, 2005 3:40 pm

ideea e ca sunt 3 exam in aceeasi zi si la aceeasi ora(spitale diferite). Se dau toate numai in ziua aceea.

Return to “Facultatea”