am ajuns in anul 5( la sfarsit, chiar) si tot nu mi-e clar daca la noi functioneaza sau nu creditele..si daca pot intra in anul 6 cu ele...pediatria, mai ales, ca am sapt asta in budimex si mi-e o frica de mor,,mai ales de practic, nu stiu de ce...
in toamna o sa fiu busy cu luna de miere, de aia mi-e mie .....uf...stie cineva ceva precis?
credite
- crisalia
- senior
-
- newbie
- b3
- elite
scrie la avizier in fiecare an cate credite are fiecare examen si cate credite pot fi lasate pentru anul urmator. in primii doi ani erau 10 credite si materii ca fiziologia aveau 11 credite..
a avut cineva experiente neplacute cu creditele insa ? adica se respecta, chiar repeti anul daca nu iei examenul ? presupunand ca s-a chinuit cineva rau de tot sa nu ia examenul, nu s-a dus in re-re-re-uri sau a suparat rau catedra..
a avut cineva experiente neplacute cu creditele insa ? adica se respecta, chiar repeti anul daca nu iei examenul ? presupunand ca s-a chinuit cineva rau de tot sa nu ia examenul, nu s-a dus in re-re-re-uri sau a suparat rau catedra..
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- aliwshk
sincer nu cred...de ce sa nu te chinuiasca un pic shi sa te treaca pe urma? dak iti dai putin silinta si te comporti corespunzator in per restantelor, cred k treci. cunosc vreo 2 care au ramas, da ei si-au bagat picioarele big time in fac...nici la restante nu s-au dus. in rest, o gramada pe care nu i-am vazut un an intreg, mi-au fost colegi in continuare.
noroku ii ajutas pe cei indrazneti..

noroku ii ajutas pe cei indrazneti..

k sa-ti poti indeplini visele, tre mai intai sa te trezesti
-
- newbie