Bani pentru licenta!!!!-40 de euro

care ne mananca zilele
Chingachgook
addicted
addicted

Bani pentru licenta!!!!-40 de euro

Postby Chingachgook » Mon Jun 27, 2005 1:03 pm

Umbla zvonul ca se strang cate 40 de euro pentru licenta!
Voi dati? Ce se face cu ei?

Eu nu dau. Si mai conving pe cativa sa nu dea.

kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

venus
senior
senior

Postby venus » Mon Jun 27, 2005 1:19 pm

40 euro...45 $..imi suna familiar ......abonamentul meu de tel pe luna trecuta :oops: :oops: :oops:

ralucaV
newbie
newbie

Postby ralucaV » Mon Jun 27, 2005 4:08 pm

taci din gura - nu ti-e bine? Bine ca e atat de ieftin - la privat am fost colegi au dat pt licenta lor 200-300e

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Mon Jun 27, 2005 4:18 pm

ralucaV wrote:taci din gura - nu ti-e bine? Bine ca e atat de ieftin - la privat am fost colegi au dat pt licenta lor 200-300e

cred k ar trebui sa taci tu din gura, de ce sa dea? e taxa de eliberare diploma sau ce?

b3
elite
elite

Postby b3 » Mon Jun 27, 2005 6:47 pm

:roll: Pe sistemul "ciocu' mic, sa nu suparam sefii".. ?

:(
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

grasshopper
elder
elder

Postby grasshopper » Mon Jun 27, 2005 11:59 pm

Pe la cluj e mai ieftin....numa 30euroi....oferta speciala, meniu complet : scris+practic+diploma !

3 in 1, efect antimatreatza! :lol:
Death makes angels of us all
& gives us wings
Where we had shoulders
Smooth as raven's
Claws

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Jun 28, 2005 1:55 am

ralucaV wrote:taci din gura - nu ti-e bine? Bine ca e atat de ieftin - la privat am fost colegi au dat pt licenta lor 200-300e

stai ca imi iau elan si te injur ulterior.
sper ca esti deja sub masa.

kooksee :evil:
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Dan
Master of Disaster

Postby Dan » Tue Jun 28, 2005 2:16 am

Platiti..ca sa stiti dupa aia de ce ati platit..:lol:, asa cum ati facut o facultate ca sa stiti dupa iaa de ce ati facut-o... 8)
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Jun 28, 2005 2:31 am

btw, dan voi cat ati dat la licenta?

kooks

Reaktor
elder
elder

Postby Reaktor » Tue Jun 28, 2005 2:35 am

Noi 20-30 (cat lasa inima pe fiecare) ca a fost oferta. Da a meritat :wink:
"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jun 28, 2005 5:59 am

pai da oricum, ce poti sa-ti mai iei cu patruj de euro in ziua de azi..

Dan
Master of Disaster

Postby Dan » Tue Jun 28, 2005 6:35 pm

Parca 40 nu mai stiu daca E sau $...da precum ziceam ca la poker: platesti inainte si vezi dupa... :lol:
Eu din muntii mei...

dustweaver
elite
elite

Postby dustweaver » Tue Jun 28, 2005 6:37 pm

trident wrote:pai da oricum, ce poti sa-ti mai iei cu patruj de euro in ziua de azi..
provizii de tzigari pentru o luna :wink:
Bears, beets, Battlestar Galactica.

Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.

Dan
Master of Disaster

Postby Dan » Tue Jun 28, 2005 6:37 pm

A....si inca ceva ..mai usurel un pic cu discutia asta pentru ca iar apare vreo tuta de la Evenimentul Zilei sau mai stiu eu de pe unde si da cu copy/paste de pe forum de ne face tagma/breasla de tot kkos-ul. 8)
Eu din muntii mei...

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Jun 28, 2005 9:54 pm

pai de ce sa nu ajunga la presa zvonul?

Dan
Master of Disaster

Postby Dan » Thu Jun 30, 2005 2:15 am

Pentru ca tuta ramane tuta, presa slugarel si UMF --UMF 8)
Eu din muntii mei...

duofruo
senior
senior

Postby duofruo » Fri Jul 01, 2005 2:03 am

Pentru cei care invata pt chirurgie mi se pare destul de ok, 40 euro si n-ai grija. Numai ca vorba lu' Dan - platesti inainte si vezi dupa.
Eu dau pe chiru si o sa dau banii astia. E rezonabil sa dau 40 euro pt o saptamana - doua castigate pt a invata pt rezi.
Cei care dati pe medicale sau MF, va inteleg daca nu dati banu. Si eu as face la fel. La fel si pe cei care au invatat toata facultatea si stiu bine materia de licenta chiar daca dau pe chiru - ii inteleg. Ma streseaza insa oamenii care se bazeaza ca vor trage foloase chiar daca altii platesc. Sper sa nu fie prea multi.

Stiu ca poate unii dintre voi nu ma inteleg si considera ca ceea ce fac nu e ok. Insa rezidentiatul e un scop intr-atat de important incat imi va scuza mijloacele. La rezidentiat nu tre sa iei peste o nota anume, ci tre sa fii mai bun decat x contracandidati. Eu cred ca 1-2 saptamani in plus la invatat pot face diferenta, si de aceea accept ideea cu cei 40 de marafeti.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Jul 01, 2005 9:48 am

mda, si cand o sa fii chirurg o sa ceri spaga, ca de, scopul scuza mijloacele.
eu sper sa fie cati mai multi care sa profite de pe urma voastra, a celor care platiti. :hammer:

kooksee

duofruo
senior
senior

Postby duofruo » Fri Jul 01, 2005 4:33 pm

Bati campii. Ce lagatura are una cu alta?

Ti-as fi acceptat comentariul de mai sus daca m-ai fi vazut ca dau bani ca sa iau rezidentiatu. Dar ia spune-mi mie, cu licenta asta ce faci? In afara ca iti da dreptul sa dai rezidentiatul nu te ajuta cu nimic. Mai nou si dreptul de libera practica il iei dupa 3 ani de REZIDENTIAT. Licenta este mai mult sau mai putin egala cu ZERO. Sa pierd timpul pentru a invata la ceva care este egal cu zero? Nu, tati, mai bine introduc io 40 euro si n-am grija. Ar fi primul examen din viata mea pentru care platesc, dar nu o sa am remuscari.

Tu poate dai pe medicale (sau poate chiar MF) si te doare in 14, ca si-asa inveti aceeasi materie. E frumos? Unii sa aiba aceeasi materie si la licenta si la rezidentiat sa ia toti 10 si ceilalti sa invete ca robii de 2 ori? Nu crezi ca era mai frumos sa avem materie in mod egal si de colo si de colo? Sau la alegere? Sau poate ca in mintea ta e mai bine asa, "da-i dr@#% de chirurgi, daca tot vor sa faca chirurgie sa invete sa le bubie capu, mama lor de chirurgi, si-asa nici nu se fac bine rezidenti si cer deja spaga".

Nu ma lua tu pe mine cu murdarii de genu cerut spaga pt ca nu ma cunosti. Si alea daca vrei le discutam in alt topic sau pe private, aici este vorba despre licenta.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Jul 01, 2005 8:25 pm

duo fruo,
m-am plictisit rau de oameni ca tine. "din moment ce licenta nu conteaza la nimic, de ce sa nu o platim?"
Fa scandal sa se uniformizeze materia, sa fie si la licenta subiecte din chirurgie eventual.
Incearca sa nu deturnezi discutia ca deocamdata nu a injurat nimeni (potentialii) chirurgi.
Nu stiu daca te-ai prins dar topicul asta este despre BANII pentru licenta.

kooksee

Madi
elder
elder

Postby Madi » Fri Jul 01, 2005 9:00 pm

Tu poate dai pe medicale (sau poate chiar MF) si te doare in 14, ca si-asa inveti aceeasi materie. E frumos?

Duofruo, ma simt datoare sa-ti amintesc ca acei 40 euro nu iti dau o anumita nota la licenta (in cazul in care asta ti se pare "frumos"), ci iti dau posibilitatea de a copia de la aia de-i "doare in 14". Asta e frumos?

Dar merge, au facut-o si altii in anii trecuti. :evil:
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

duofruo
senior
senior

Postby duofruo » Fri Jul 01, 2005 10:06 pm

kooksee, stim amandoi cine a deviat primu de la topic. Nu-si avea locul afirmatia ta. Aici ne putem exprima opiniile liber, deci daca ai fi spus "parerea mea este ca vei cere spaga" sau "poate ca o sa ajungi sa ceri spaga .." etc era alceva, nu ma suparam, iti exprimai opinia. Ori tu ai atacat direct.

1 - cu 40 euro imi cumpar timp, care pt mine e foarte pretios
2 - Daca nu am timp sa invat amaratele alea de grile nu am timp nici sa mai fac scandal sa se uniformizeze materia.
3 - Astept explicatii de la voi in sensul ca vreau sa stiu cu ce va deranjeaza pe voi daca eu dau 40 euro sau nu. Nu-i iau de la voi din buzunar. Voi si-asa sunteti doxa deci o sa luati 10, ce pot sa va faca aia? Si explicatiile sa fie pertinente, si nu gen " cand o sa fii chirurg o sa ceri spaga".

Madi, ma simt dator sa-ti reamintesc ca tu poti foarte usor sa-ti acoperi frumos grila in asa fel incat eu sa nu vad ce raspunsuri ai pus. Deci nu vad unde e problema ta. Nu dau 40 euro ca sa ma ajuti tu pe mine. Tu poti pur si simplu sa nu ma lasi sa copiez si cu asta basta.
Si daca tu crezi ca e fair play ca eu sa dau la licenta o materie care nu-mi trebuie la rez in timp ce altii dau - culmea - fix grilele care vor fi si la rez, astept sa ma indoctrinezi si pe mine, cine stie poate ma convingi. Sa fi fost situatia invers, pun pariu ca ati fi gandit altfel acum. Tu crezi ca imi convine sa dau 40 euro pt ca niste idioti s-au gandit sa ii defavorizeze la licenta pe cei care dau pe chirurgie?
Stau si ma gandesc si vad ca din toata afacerea asta nu pierd decat eu, care o sa fiu cu 40 euro mai sarac si cu nici o certitudine. Spuneti-mi si mie ce pierdeti voi, dar fara sa ne balacarim va rog eu. 10q

Madi
elder
elder

Postby Madi » Fri Jul 01, 2005 10:24 pm

Nu e vorba de mine, Duofruo, din pacate (sau din fericire???) nu o sa dam licenta impreuna. Am dat-o deja. :wink:
Dar am avut si noi aceeasi discutie la vremea noastra...
Caut linkul si-l pun...

P.S.
Am gasit:
http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?t=390
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Jul 01, 2005 10:53 pm

duofruo, ai un mod curios de a pune problema.
eu nu pierd nimic daca tu dai sau nu 40 de euro amarati.
era vorba de spre o idee.
oricum ti-am inteles punctul de vedere. mi-e rusine ca am astfel de colegi dar asta e.
Si, da ai dreptate, aici e un loc unde ne putem expriam liberi parerile. Parerea mea este ca vei ajunge un chirurg care va lua si va cere (eventual) shpaga.

kooksee

enchanter
junior
junior

Postby enchanter » Fri Jul 01, 2005 11:03 pm

kooksee,morala este ca nu strica sa citesti ce au mai scris si altii.nu esti tu buricul universului si toate care se intampla nu se intampla doar tie.tot ce ti se intampla tie ,s-a mai intamplat si altora ..te-as lua cu notiunea de arhetip,dar nu cred ca ai intelege mai mult de mistocareala de care dai dovada asa de des.tu si flooderii de zi de zi.(noua generatie,care vad ca deja a inceput sa te streseze).
de ce sa dai bani la licenta? motivul este " pentru protocol".si intelegi ca daca aia din sala isi pun mintea cu voi si va dau grile la prima vedere ,o sa cam plangeti dupa examen.dar voi sunteti bine pregatiti ,nu?
sa dai bani ca sa copiezi la un examen,da e nasol.sa dai bani la un examen pt protocol(fara ghilimele) nu e asa de nasol.depinde din ce punct de vedere privesti.
Ce que je veux te faire comprendre

duofruo
senior
senior

Postby duofruo » Fri Jul 01, 2005 11:07 pm

Am rasfoit si eu un pic topicul ala, si tot nu-mi dau seama de ce unii dintre voi sunt suparati pe cei care dau. Cu ce ii atinge faptul ca eu dau si ei nu? Ei stiu materia foarte bine, nu-i problema, vor lua 10, tot respectul, daca nu vor sa lase pe altii sa copieze iarasi din partea mea tot respectul, nu-i obliga nimeni. Nu ma voi supara pe cei care nu vor da, e optiunea lor si o respect. Daca stiam materia nu dadeam nici 10 mii de protocol, na! Ce pot astia sa va faca, frate, chiar daca va trec pe "liste speciale", or sa va anuleze lucrarile?
Deci astept sa mi se raspunda si mie, frate, cu ce gresesc? Aduceti-ma pe calea cea buna.

duofruo
senior
senior

Postby duofruo » Fri Jul 01, 2005 11:11 pm

Kooks, tu ai o problema in a te exprima. Fa-ti cunoscute opiniile pertinente, nu incepe cu flame-uri etc. Uite, in ultimul post ti-ai exprimat foarte frumos o parere iar eu ti-o accept.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Jul 02, 2005 1:12 am

bre da va risipiti energiile...
first, chestia cu dat bani de licentza este o malformatie, sunt intru totul de acord cu kooksee.
ca doua fructe da banii, daca lui ii e ok, il inteleg perfect.

pana la urma let's admit: asta e situatia, anul asta n-o sa se mai schimbe, eu zic ca trebuie privita toata treaba la nivel de individ, adica fiecare se misca cum ii e mai bine. asta conteaza zic eu.

pe de alta parte, eu nu-mi pun nici o baza in banii astia, eu sper alta treaba, si-mi curatz inboxul ca poate se va milostivi cineva in ziua X.
de treaba enchanter asta, avea si omul niste chestii de zis, ar fi poate o pb ca a nimerit cu ele tocmai aici, da bine ca s-a descarcat.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Jul 02, 2005 1:18 am

enchanter wrote:kooksee,morala este ca nu strica sa citesti ce au mai scris si altii.nu esti tu buricul universului

pai da ce sa citeasca, ca vad ca pa linku ala pus de madi omu chiar el scrisese ca se declara impotriva obiceiului.. si asta era years ago, inainte sa se nasca enchanter. :x

enchanter
junior
junior

Postby enchanter » Sat Jul 02, 2005 9:17 am

trident sa iti explic clar ca poate intelegi si tu o data :sentimentul de 'apreciere'e reciproc asa ca pastreaza distanta.. nu te apreciez ,nu ma apreciezi,asta e ,mergem mai departe.pastreaza-te pt venus,stupidcow,tasha,kooksee and so on.imi acorzi prea mare atentie (un 'flooder'ca tine isi apleaca privirea asupra postarilor mele )si ma tem ca nu o merit.daca ma mai 'onorezi'mult nu o sa te mai introduc in seama o sa te ignor asa cum meriti si asa cum altii o fac deja.
si ca sa fiu on topic: dear kooksee, poate asa cum spuneai in primul tau post faza cu platitul e doar un zvon,asa ca poate nu are rost sa te agiti..daca te ajuta cu ceva informatia,noi nu am dat nici un ban .asa ca poti sa speri si tu ca si la voi o sa fie la fel.
Ce que je veux te faire comprendre

elfstone
senior
senior

Postby elfstone » Sat Jul 02, 2005 11:13 am

Bre, daca tot s-a "rupt" traditia anul trecut, de ce tineti mortis sa o reluati? Faza cu zvonul e tipica - si anul trecut zvonul era ca "asa se face", insinuandu-se ca cererea vine de la persoane din UMF, de la viitori supraveghetori etc. Sustinatorii ideii dadeau de inteles, misterios, ca stiu ceva in plus fata de muritorii de rand. Adevarul era (ca si acum, probabil) ca nu stiau nimic, iar ideea isi avea originile in randul studentilor panicati de-ampulea. Misunau peste tot diverse persoane isterice care acuzau in dreapta si in stanga de "lipsa de solidaritate" si prooroceau deznodaminte catastrofice in cazul in care nu se strange suficient (as if UMF Carol Davila urma sa faca in asa fel incat sa nu mai poata da ochii cu celelalte UMF-uri din cauza ca niste maruntei nu si-au primit pomana).

Lasa... bafta la licenta, rezidentiat si tot restul.
"I'd much rather be happy than right, any day" (name not important)

Get firefox

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Jul 03, 2005 9:31 am

eu nu cred in faza cu UMF-ul si ca vrea EI sa se ia note mari, eu cred doar ca exista leakuri care permit sa se ia note mari... nu cred, am vrut sa zic sper.
si nu cred ca tine nimeni mortis sa fie traditia asta, de fapt din cate am inteles anul trecut s-ar fi rupt intr-adevar, dar de strans tot s-au strans.. cred ca e mentalitatea centurii de sigurantza
dc era dupa mine, adunam banii si luam direct grilele.. si n-ar mai fi interesat pe nimeni cat de aprigi e supraveghetorii..

lady galadriel
senior
senior

Postby lady galadriel » Sun Jul 03, 2005 1:54 pm

doar unele serii au strans dar li s-au dat insa banii inapoi...de vorbit insa au vorbit apropape toate seriile

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Jul 03, 2005 2:09 pm

la mine in seria 2 mai mult nu s-au strans decat s-au strans.

k

Fana
junior
junior

Postby Fana » Sun Jul 03, 2005 3:42 pm

Anul trecut s-au strans banii. La inceput au fost destui nehotarati, pana la urma doar cativa nu au contribuit. In ziua examenului s-au mai adunat cativa lei pt protocol. Surpriza ar fi fost ca nu s-a stiut componenta comisiilor... ai pana in dimineata examenului n-au avut cui sa dea banii.
Evident ca (mai ales, dar nu doar) pt viitorii candidati pe chirurgie situatia devenise cam nasoala. Nu prea stiam la ce sa ne asteptam mai ales ca UMF-ul avea conducere proaspat numita. Se lua in calcul si posibilitatea de a efectua platile dupa... :twisted: Am incercat sa aflam cam ce-o sa fie ?!! Am avut niste discutii "orientative" cu medicii din comisie. Au fost "de treaba", sensibili la temerile noastre. N-a fost cazul sa dam nimic, banii stransi s-au restituit. In timpul examenului s-a putut colabora, la inceput mai timid... spre sfarsit mai cu tupeu. Au fost atentionate persoanele prea zgomotoase, dar nimic mai mult.
A fost o serie unde nu s-a miscat. Seful comisiei i-a atentionat de la inceput ca... au avut ghinion :!: Notele au fost mai mici la respectiva serie.
Invatati pt rezidentiat si bafta la licenta!

Return to “Facultatea”