Vaccinare anti VHB
- laurapopescu
- junior
Vaccinare anti VHB
Mai exista vreo oportunitate de vaccinare gratuita anti-VHB? Acum 2 ani stiu ca se facea la Colentina, prof. Rebedea. Puteau fi vaccinate si persoane din afara UMF. Eu mi-am facut cele 3 doze acum 5 ani si ma gandeam sa-mi repet vaccinarea. Daca se putea for free era minunat. Apropos, se mai face vaccinarea gratuita studentilor medicinisti de anul II?
-
- elder
- laurapopescu
- junior
-
- elder
- b3
- elite
a treia prin mai parca..
din cate imi amintesc eu te cauta pe lista si te punea sa semnezi la UMF, nu stiu daca mergea sa faci daca nu erai pe lista
daca ai facut acum 5 ani trebuie sa faci doar rapel, adica o singura doza, cred..
ce scleroza in placi ?
din cate imi amintesc eu te cauta pe lista si te punea sa semnezi la UMF, nu stiu daca mergea sa faci daca nu erai pe lista

daca ai facut acum 5 ani trebuie sa faci doar rapel, adica o singura doza, cred..
ce scleroza in placi ?

Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- enchanter
- junior
in cazuri rare engerix-B da si "sclérose en plaque ou SEP "...dar step-istii ar trebui sa stie ca "No causal relationship has been established."
cum insa romanii sunt francofoni (nu si la rezidentiat):..En France uniquement, on a évoqué la possibilité de survenue d'une sclérose en plaques, mais sans preuve réelle...
cum insa romanii sunt francofoni (nu si la rezidentiat):..En France uniquement, on a évoqué la possibilité de survenue d'une sclérose en plaques, mais sans preuve réelle...

Ce que je veux te faire comprendre
- b3
- elite
Studiile astea se poate sa fie facute "la comanda" ? Adica Aventis-Pasteur se supara pe SKB ca prea li se vinde Engerix B si arunca un fitil d-asta.. Am auzit si de Nifedipin ca ar da moarte subita, dar nimic concret.
Intreb doar, nu dau cu parul
Intreb doar, nu dau cu parul

Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.