fizica la admitere

care ne mananca zilele
sfu
junior
junior

Postby sfu » Tue Apr 26, 2005 8:52 pm

in legatura cu inlesnira admiterii la medicina din bucuresti (scotandu-se cu ocazia asta fizica,obligatorie altadata, acum facultativa), dupa parerea mea era un pas inevitabil. Banuiesc ca motivele au fost in mare parte de natura economica:ramaneau fara studenti: toti se axau pe facultatile unde era mai usor de intrat (eventual pe dosar). Sper sa nu scoata si chimia...

Just a thought...
Calatoria de o mie de mile incepe cu un pas (LAO TSE)

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Wed Apr 27, 2005 8:47 pm

mah io am vb cu cineva din fac (prof) si mi -a zis k fac e aiurea cum k multi intra aiurea ji k nu e kzu sa faci meditatii ji k multi kre sunt in anii treminali sunt vai d mama lor aja k mie imi convine sa nu ma strsez prea mult la admitere k ji aja pana la urma separarea trebie sa s fak in fac nu dupa nu inainte ci in timpu ei

drLouis
elite
elite

Postby drLouis » Thu Apr 28, 2005 12:09 am

monicutza wrote:mah io am vb cu cineva din fac (prof) si mi -a zis k fac e aiurea cum k multi intra aiurea ji k nu e kzu sa faci meditatii ji k multi kre sunt in anii treminali sunt vai d mama lor aja k mie imi convine sa nu ma strsez prea mult la admitere k ji aja pana la urma separarea trebie sa s fak in fac nu dupa nu inainte ci in timpu ei

pitiko..io-s anu 6 la dintzologie..
am auzit ca te bate gandu' tot intr-acolo

ia-o pe www ul meu si citeste la "scoala"

ps:nu se mai keama fac. d stomato ci de med. dentara

groopy
elder
elder

Postby groopy » Fri Apr 29, 2005 1:55 pm

nu am inteles dc toti fug de fizica ca de draq! daca ai un profesor de fizica care stie atat pedagogie cat si fizica e imposibil sa nu intelegi!

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Sun May 08, 2005 5:01 pm

dapz jtiu k e med dentara
dp c scrie p siteu tau pot sa ri zic k jtiu k fac asta ji cel nu sunt grozave dar io sincer mi-am dorit intotdeauna sa dau la medicina( e adev k la gen da vazand programa d examen am zis k dau la asta avnd in vdr k ji njimea a facut tot asta ji var meu la fel) ji dak asta vreau ji imi place tre sa accept tot c e p acolo inclusiv sa ascult dp un dinte n ore
la lic e asemanator crede-ma sau la al meu

Jules
junior
junior

Postby Jules » Sun May 08, 2005 8:29 pm

monicutza, dar tu esti din romania? dupa cum scrii..sincer, nu pari.

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Sun May 08, 2005 9:22 pm

Mai Monicutza scrie soro cum trebuie, ca zgarie retina, zau asa!

damonik
senior
senior

Postby damonik » Mon May 09, 2005 6:34 pm

probabil se pregateste de pe acum sa ia notite la cursurile interminabile si indescifrabile ale unor profi de la stoma. :lol:
Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Mon May 09, 2005 8:55 pm

srry dak v a deranjat srisu meu da e mai scurt :D
da sunt obisnuita cu scrisu asta pt viitor :D :lol:

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Mon May 09, 2005 10:10 pm

Ma bucur ca te distrezi, dar eu vorbeam serios.
Si fratele meu scrie cam ca tine, de , tot deprindere de licean care se da pe chat, dar , pe bune , este deranjant! Scrie romaneste, chiar daca unele lucruri le prescurtezi (exista prescurtari consacrate si pe care le intelege toata lumea). Zau, citeste si tu forumul si ai sa constati ca nu mai scrie nimeni in halul asta, oricat de grabit sau de lenes ar fi. Ma doare inima cum macelaresti limba romana.

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Tue May 10, 2005 9:52 pm

da bine scuzati-ma da chiar m-am obisnuit asa aiurea promit ca nu mai fac se vede ca inca mai sunt la liceu :D

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue May 10, 2005 10:00 pm

ei, nu t descuraja, mai e unii cu tendintze :wink:

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat May 14, 2005 12:02 am

alice18 wrote:E adevarat ca nu se mai da fizica la admitere ci la alegere cu chimia? Asa am auzit si am citit chestia asta si pe forum. Dar e ceva sigur? Daca da spuneti-mi si mie va rog ca eu mai am un an si dau si eu la medicina la Bucuresti. Asa ca trebuie sa ma apuc de invatat serios si fizica nu ma pasioneaza deloc. Faceti-mi si mie o bucurie! :)

excristi wrote:anul asta nu se mai da fizica la admitere.... ci la alegere cu chimia..
oricum chimia iti trebuie mai mult la fac.. asa ca baga chimie si anatomie cat cuprinde... si bafta...

edit: mutate aici dintr-un topic nou format.

alice18, daca tot citisei in topicul cu admiterea sau in cel cu fizica despre asta, nu puteai sa si raspunzi acolo ?...
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Return to “Facultatea”