in legatura cu inlesnira admiterii la medicina din bucuresti (scotandu-se cu ocazia asta fizica,obligatorie altadata, acum facultativa), dupa parerea mea era un pas inevitabil. Banuiesc ca motivele au fost in mare parte de natura economica:ramaneau fara studenti: toti se axau pe facultatile unde era mai usor de intrat (eventual pe dosar). Sper sa nu scoata si chimia...
Just a thought...
fizica la admitere
- monicutza
- elder
mah io am vb cu cineva din fac (prof) si mi -a zis k fac e aiurea cum k multi intra aiurea ji k nu e kzu sa faci meditatii ji k multi kre sunt in anii treminali sunt vai d mama lor aja k mie imi convine sa nu ma strsez prea mult la admitere k ji aja pana la urma separarea trebie sa s fak in fac nu dupa nu inainte ci in timpu ei
- drLouis
- elite
monicutza wrote:mah io am vb cu cineva din fac (prof) si mi -a zis k fac e aiurea cum k multi intra aiurea ji k nu e kzu sa faci meditatii ji k multi kre sunt in anii treminali sunt vai d mama lor aja k mie imi convine sa nu ma strsez prea mult la admitere k ji aja pana la urma separarea trebie sa s fak in fac nu dupa nu inainte ci in timpu ei
pitiko..io-s anu 6 la dintzologie..
am auzit ca te bate gandu' tot intr-acolo
ia-o pe www ul meu si citeste la "scoala"
ps:nu se mai keama fac. d stomato ci de med. dentara
- groopy
- elder
- monicutza
- elder
dapz jtiu k e med dentara
dp c scrie p siteu tau pot sa ri zic k jtiu k fac asta ji cel nu sunt grozave dar io sincer mi-am dorit intotdeauna sa dau la medicina( e adev k la gen da vazand programa d examen am zis k dau la asta avnd in vdr k ji njimea a facut tot asta ji var meu la fel) ji dak asta vreau ji imi place tre sa accept tot c e p acolo inclusiv sa ascult dp un dinte n ore
la lic e asemanator crede-ma sau la al meu
dp c scrie p siteu tau pot sa ri zic k jtiu k fac asta ji cel nu sunt grozave dar io sincer mi-am dorit intotdeauna sa dau la medicina( e adev k la gen da vazand programa d examen am zis k dau la asta avnd in vdr k ji njimea a facut tot asta ji var meu la fel) ji dak asta vreau ji imi place tre sa accept tot c e p acolo inclusiv sa ascult dp un dinte n ore
la lic e asemanator crede-ma sau la al meu
-
- junior
- damonik
- senior
- ndsimona
- elder
Ma bucur ca te distrezi, dar eu vorbeam serios.
Si fratele meu scrie cam ca tine, de , tot deprindere de licean care se da pe chat, dar , pe bune , este deranjant! Scrie romaneste, chiar daca unele lucruri le prescurtezi (exista prescurtari consacrate si pe care le intelege toata lumea). Zau, citeste si tu forumul si ai sa constati ca nu mai scrie nimeni in halul asta, oricat de grabit sau de lenes ar fi. Ma doare inima cum macelaresti limba romana.
Si fratele meu scrie cam ca tine, de , tot deprindere de licean care se da pe chat, dar , pe bune , este deranjant! Scrie romaneste, chiar daca unele lucruri le prescurtezi (exista prescurtari consacrate si pe care le intelege toata lumea). Zau, citeste si tu forumul si ai sa constati ca nu mai scrie nimeni in halul asta, oricat de grabit sau de lenes ar fi. Ma doare inima cum macelaresti limba romana.
- b3
- elite
alice18 wrote:E adevarat ca nu se mai da fizica la admitere ci la alegere cu chimia? Asa am auzit si am citit chestia asta si pe forum. Dar e ceva sigur? Daca da spuneti-mi si mie va rog ca eu mai am un an si dau si eu la medicina la Bucuresti. Asa ca trebuie sa ma apuc de invatat serios si fizica nu ma pasioneaza deloc. Faceti-mi si mie o bucurie!
excristi wrote:anul asta nu se mai da fizica la admitere.... ci la alegere cu chimia..
oricum chimia iti trebuie mai mult la fac.. asa ca baga chimie si anatomie cat cuprinde... si bafta...
edit: mutate aici dintr-un topic nou format.
alice18, daca tot citisei in topicul cu admiterea sau in cel cu fizica despre asta, nu puteai sa si raspunzi acolo ?...
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara