Catedra de Farmacologie Clinca _ De unde, De ce, Cum ?

care ne mananca zilele
blueadi
junior
junior

Catedra de Farmacologie Clinca _ De unde, De ce, Cum ?

Postby blueadi » Tue Apr 05, 2005 8:48 pm

Eu credeam ca facem Toxicologie in anu 5 (ceea ce mi se pare OK), dar de unde ma trezesc ca am in anu 4 farmaco clinica. Cica multe cursuri, dupa stagiile de cardio, pulmonar si digestiv, si dupa aia cu examen greu. Si mai ales toata lumea a auzit ca nu se stiu grilele. Nene, sunt disperat. Pai de asta mai aveam eu nevoie?
Si ca sa fie toate si mai misto cica acu au si PSIHOFARMACOLOGIE care e posibil sa apara in curand prin anul 6.
Poate aveti si voi pareri si zvonuri :?: :evil: :(

Andreuca
newbie
newbie

Postby Andreuca » Wed Apr 06, 2005 12:40 am

Eu sunt anul 5 acum si anul trecut am dat examen la Farmaco clinica.A fost primul an in care s-a bagat materia obligatoriu.Examenul a fost greu .Intrebarile au fost numai din cursuri dar ambigue.Au picat destul de multi iar majoritatea celor care au luat au avut note destul de mici. :( Timp putin:30 minute,20 intrebari din care vreo 3 grile si restul trebuia sa completezi tu.Nu circula grile,cel putin anul trecut nu erau. :cry:

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Wed Apr 06, 2005 5:36 pm

" A fost primul an in care s-a bagat materia obligatoriu."

Cum adica? Farmacologia nu a fost materie obtionala. Eu am facut-o in anul 3.

Andreuca
newbie
newbie

Postby Andreuca » Wed Apr 06, 2005 5:52 pm

Farmacologia ai facut-o in in anul 3 asa cum am facut-o toti.Materia introdusa anul trecut obligatoriu se numeste Farmacologie Clinica si se face in anul 4 la Floreasca.Asa ca este vorba de altceva :!:

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Wed Apr 06, 2005 6:20 pm

OK, am inteles.

blondel
senior
senior

Postby blondel » Thu Apr 07, 2005 4:45 pm

corect: grile ambigue si cursuri cu informatie depasita, dar nu sunt chiar atat de multe cursuri si exista grile (pt toate numerele) care s-au dat in ultimii doi ani...am postat si eu undeva pe aici pe forum niste exemple...
Si totusi Pamantul se invarte!...

blueadi
junior
junior

Postby blueadi » Thu Apr 07, 2005 8:20 pm

m-ar interesa si pe mine niste grile din astea ca pe la mine prin serie nu stie nimeni nimic, sau nu zic nimic :?: .

Iar despre cursuri depasite, nu stiu ce sa zic, mie mi se par destul de actuale, parca mai actuale decat partea de farmaco de la stagiile respective

tulip
senior
senior

Postby tulip » Fri Apr 08, 2005 3:29 pm

blueadi
junior
junior

Postby blueadi » Sun Apr 10, 2005 6:28 pm

mersi mult pentru grile
Chestia e ca mi se par diferite de exemplele pe care ni fac profii la curs.
Poate le-au mai schimbat.....
Daca are cineva si altele as fi recunoscator (niciodata nu le-am avut cu medicamentele, iar acu chiar mi-am prins urechile in ele).
Mersi

micutza
junior
junior

Postby micutza » Thu May 12, 2005 9:39 am

stie cineva unde si la ce ora se da examenul de farmacologie clinica de pe 16 mai?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu May 12, 2005 12:28 pm

blueadi wrote:niciodata nu le-am avut cu medicamentele, iar acu chiar mi-am prins urechile in ele

norocul tau ca esti la facultatea care trebuie. o sa ai ocazia sa studiezi in amanunt problema.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Return to “Facultatea”