prezenta la ore

care ne mananca zilele
aesira
senior
senior

prezenta la ore

Postby aesira » Thu Mar 03, 2005 2:05 pm

hello all!as vrea si eu sa intreb daca prezenta la ore e obligatorie...si cam cum e pe la laboratoare.adika am auzit ca de prin anu doi nu se mai sta pe la fac ci mai mult pe la spitale. :)

a si ceva extra cam ce muzica asc studentii de la medicina?:) :twisted:

ryskill
newbie
newbie

Re: prezenta la ore

Postby ryskill » Thu Mar 03, 2005 2:15 pm

aesira wrote:hello all!as vrea si eu sa intreb daca prezenta la ore e obligatorie...si cam cum e pe la laboratoare.adika am auzit ca de prin anu doi nu se mai sta pe la fac ci mai mult pe la spitale. :)

a si ceva extra cam ce muzica asc studentii de la medicina?:) :twisted:

prezenta la cursuri e facultativa...dar sunt unele la care e bine sa te duci..uite de ex eu in anu I nu am fost la psiho la aproape nici un curs si nu am avut decat vreo 1.5 puncte in plus la examen..am avut colegi care au avut si 3 puncte in plus la nota datorita prezentei...asha ca prezenta la curs e subiectiva :lol: :wink:
la lp teroretic e musai sa te duci si daca nu te duci sa faci recuperarari..dar aici e mai usor daca ai un asistent de treaba...eu pe sem 2 in anu' I am mai sarit 'cateva' lp-uri de anato dar a fost ok asistentul si nu a trebuit sa recuperez...
asha ca depinde de tine si de cum te ai cu asistentul de la grupa...la cursuri cel mai bine e sa intrebi punctual (adica:'la cursu' X e bine sa ma duc?')...

de muzica..eu personal ascult niste AC/DC acum..si vine un Iris cat de curand :D
Si se-ntampla uneori sa mai vezi un cersetor/Si sa-ti zica cineva :-Frate, asta a fost DOCTOR

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Thu Mar 03, 2005 3:00 pm

De prin anul 3 se sta prin spitale, prezenta la LP este obligatorie, ai voie 2 sau 3 absente, dar trebuie sa recuperezi dupa aceea; depinde foarte mult de ce materie e vorba, de ce asistent ai etc.

Muzica....muzica care o asculta si studentii altor facultati, tot tineri suntem , avem aceleasi urechi etc

oana'
junior
junior

Postby oana' » Sat Mar 05, 2005 10:27 am

Numai din anul trei faci practica in spitale??
"Tinerii sunt sclavii viselor, batranii servitorii regretelor"(N. Iorga)

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Sat Mar 05, 2005 10:48 am

Da, pentru ca in primii doi ani este numai preclinic, cu materii gen :anatomie,fiziologie, histologie, genetica,biochimie, microbiologie, igienavirusologie, care se fac prin facultate si prin institutele respective. In spitel ajungi numai la practica de vara (3 saptamani daca tin bine minte);iti alegi tu ce spital si ce doctor vrei si te duci si tu sa dai cu nasul; dar poti sa-ti aranjezi sa-ti dea doar nota la sfarsit , fara sa calci pe acolo.Nota asta trebuie la calcularea mediei si la inscrierea in anul urmator.De obicei este 10.

Return to “Facultatea”