Grile pt anul 6 MG-aici NU se cer grile,doar se ofera!
- mastermind
- junior
Grile pt anul 6 MG-aici NU se cer grile,doar se ofera!
Am grile de chirurgie pediatrica Budimex,au fost foarte bune anul acesta 2003-2004!Dati-mi pm cei interesati!Bafta! 

Magister dixit!
- mastermind
- junior
Subiecte de Medicina-Legala!
Vad ca nimeni nu mi-a urmat exemplul din pacate!
Continui insa,sa fiu un luptator singuratic
si postez niste subiecte de medicina legala care sunt de acum 2 ani si care nu stiu carui profesor apartin!
Eu zic ca sunt bune spre orientare macar!

Eu zic ca sunt bune spre orientare macar!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Magister dixit!
- mastermind
- junior
Chiar nimeni nu are nimic de postat pentru anul 6?
Hai fratzilor nu mai tinetzi doar pentru voi, mai si datzi!
Mai postez eu in continuare in sperantza ca-si va face cineva curaj
:
cursurile de psihiatria copilului
de urgentze(1-15 din cele 20) la prof.Cinteza(SUB3)
jumatate din cele de ginecologie la prof.Hudita(Cantacuzino).

Mai postez eu in continuare in sperantza ca-si va face cineva curaj

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Magister dixit!
-
- junior
- Oana Paun
- newbie
Lista de subiecte Neuropediatrie Gomoiu
Nu este o lista oficiala, dar asistentii ne-au intrebat daca o avem
. Sper sa va ajute.

- mastermind
- junior
-
- junior
-
- junior
- mastermind
- junior
-
- junior
- mastermind
- junior
Lamuriri privind postatul pe acest topic!
Dragi colegi,
Dupa cum spune si titlul acestui topic "Grile pt anul 6,aici NU se cer,doar se ofera" am initiat acest topic pt ca studentii de anul 6 sa gaseasca rapid informatiile de care au nevoie(fie ele grile,cursuri,etc) fara sa citeasca pagini de discutii pe marginea acestor subiecte,pentru discutii existand deja topicul "Cursuri,grile si alte alea".
De aceea orice post care nu va respecta aceasta cerinta-adica sa includa grile,cursuri,etc- va fi sters!(stiu ca unii carcotasi ar spune ca la o adica acest reply al meu intra in categoria celor ce trebuie sterse,dar aducand lamuriri privind postatul e singura exceptie ce nu va respecta aceasta regula!).
Special pt cei mai nou utilizatori ai forumului:pm inseamna private message=mesaj personal de la un user la altul si nu postreply=reply pe un topic, vizibil de catre toti userii!
Reinnoiesc pe aceasta cale un apel catre colegii de anul VI:suntem 600 aproximativ in an, iar pe acest topic au postat 2 persoane(as adauga inca una tulip care postase in alta parte niste grile).....nu mai tineti doar pt voi,dati si la altii ca sa ne fie tuturor mai bine!
Dupa cum spune si titlul acestui topic "Grile pt anul 6,aici NU se cer,doar se ofera" am initiat acest topic pt ca studentii de anul 6 sa gaseasca rapid informatiile de care au nevoie(fie ele grile,cursuri,etc) fara sa citeasca pagini de discutii pe marginea acestor subiecte,pentru discutii existand deja topicul "Cursuri,grile si alte alea".
De aceea orice post care nu va respecta aceasta cerinta-adica sa includa grile,cursuri,etc- va fi sters!(stiu ca unii carcotasi ar spune ca la o adica acest reply al meu intra in categoria celor ce trebuie sterse,dar aducand lamuriri privind postatul e singura exceptie ce nu va respecta aceasta regula!).
Special pt cei mai nou utilizatori ai forumului:pm inseamna private message=mesaj personal de la un user la altul si nu postreply=reply pe un topic, vizibil de catre toti userii!
Reinnoiesc pe aceasta cale un apel catre colegii de anul VI:suntem 600 aproximativ in an, iar pe acest topic au postat 2 persoane(as adauga inca una tulip care postase in alta parte niste grile).....nu mai tineti doar pt voi,dati si la altii ca sa ne fie tuturor mai bine!
Magister dixit!
- mastermind
- junior
Subiecte de psihiatrie I!
Ele au fost postate de shotcky1 in topicul cursuri,grile si alte alea si le-am adus aici ca sa fie mai usor de gasit de doritori! 

Magister dixit!
- blondel
- senior
-
- junior
vrem grile
Are sau stie cineva de grilele de la Urgenta Coltea ?
- mastermind
- junior