Ei, acuma exagerez. De fapt, eu sunt cea care are nevoie de ajutor. Am terminat jurnalismu', scriu la "Flacara" si ultimul material pe care l-am facut are in centrul sau primii ani de studentie ai medicinistului: ore de disectie, cranii, oase, modalitati de obtinere, etc. Eu un material amuzant si simpatic, zic eu (e deja, facut, ca sa fiu cat se poate de clara). Dar am nevoie disperata de poze cu cranii si oase (cat mai macabre cu putinta

. Glumesc acuma. Dar am nevoie de poze. Tre' sa fac si in facultate. A propos, cine mai e seful catedrei de Anato, ca sa stiu cui cer voie sa vin cu un fotoreporter in facultate sa faca poze pe la depozitele de oase, prin sala de disectie? Dar asta sa zicem ca o rezolv singura.
Ideea este ca am nevoie si de niste poze cu cranii apartinand studentilor, asadar cu materialul didactic propriu: craniu pe masa, pe etajera, intr-o camera de camin, in fine, ceva in genul asta. Deci, ca sa nu existe temeri si neintelegeri, nu am nevoie de nume de posesori ori de figuri in fotografii, am nevoie doar de poze cu cranii si oase. Asa ca, va rog, daca sunteti fericiti posesori ai unor astfel de obiecte de studiu, dati-mi un semn cat mai repede. Materialul o sa apara pe la sf. lui martie dar eu trebuie sa ma misc repede. Repet, ca sa nu fie probleme, nu o sa folosesc numele niciunuia dintre posesori, materialul e deja scris. Fie-va mila si daca "sunteti in masura sa ma ajutati" (replica de aurolac, recunosc), dati un reply ca sa stabilim o intalnire pentru operatiunea de pozare. Mai spun si ca pozele o sa fie facute de un profesionist, de un fotoreporter de la Flacara, asa ca daca vreti sa va vedeti craniul

in revista, astept sa vad raspunsurile voastre. Repede, ca intru in fibrilatii altfel. Multzam anticipat. Ah! Daca aveti poze proprii cu obiectele de studiu, si asa mi-ati fi de ajutor. Atata zic ca m-am lungit prea rau. V-am pupat. Aveti grija.