imi acorzi credit!
-in constanta :sp. judetean si de urgenta,sp. municipal,policlinica 2,sp. militar,sp.port.,policlinica port,si in palazu-sp. tbc si psihiatria
-n-am stiut pina acum ca nr. de locuri la rez. trebuie sa acopere nr. de absolventi din centrul respectiv!!eu nu intentionez sa ramin in const.daca iau rez.!eu stiu ca rez. este un CONCURS national,motiv ptr. care nu inteleg de ce nu as avea aceleasi drepturi ca si colegii mei din alte centre!stagiarii isi fac anul de stagiu in spitalele mai sus mentionate,dar avind in vedere ca pe acolo misuna si studentii,este cam aglomerat-asa imi pare mie

nu stiu pe la voi cum este!trebuie stiut si cam citi sinteti voi in an-de ex. anul meu a avut cam 120 de absolventi,anii mai mici am inteles ca sunt pe 2 serii de cite 100-scuze ptr. cm daca gresesc

-vezi, nu te zburli iar

-
am avut colegi care s-au transferat la buc. (dificila miscare si dintr-un sens si din celalalt!)si apreciau clinicul de la buc. mai ales datorita sp. numeroase,acesta ar cam fii si motivul ptr. care eu nu vreau sa ramin in const.!
in final tin sa va rog-nu spun care cum a gresit!-sa incetati cu sicanele!
cm te rog sa fii mai domoala,nu stiu exact ce vrei,nimeni n-a inteles-poate ai dreptate!dar nu ai reusit sa convingi pe nimeni!in fiecare dim. cind intram pe forum,inevitabil mai gaseam cite o vb. aruncata aiurea!-apropo,iesi si tu seara pina cind mai poti ,parca va asteptati una pe alta la colt!