in orasul meu netul emrge foarte prost . imi ia uneori 15 minute sa intru pana si pe pagina asta . de aceea am o rugaminte la voi . am nevoia de informatii despre sistemul de admitere , de testare , cati ani se face fiecare specializare in universitatile de medicina sau facultatile de medicina din cluj , bucuresti si timisoara . sunt sigur ca daca vreti ma puteti ajuta .
multumesc anticipat .
facultati - admitere, specializari
- Chingachgook
- addicted
salut!
deci la noi specializarile dureaza ca si la (eu sunt la bucuresti) celelalte centre din (si mie imi mereg netul prost) tara.
ce te intereseaza mai exact.
examenele sunt in general grila
sper ca am fost clar
deci la noi specializarile dureaza ca si la (eu sunt la bucuresti) celelalte centre din (si mie imi mereg netul prost) tara.
ce te intereseaza mai exact.
examenele sunt in general grila
sper ca am fost clar
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
pai mai exact fiecare facultate are propriul ei mod de testare , proprile manuale din care dau teste sau anumite manuale recomandate din care se testeaza si unele din materii diferite . am nevoie sa stiu la timisoara , cluj si bucuresti cum exact se intra . ce manuale , din ce materii , tot ce misca .
sper ca am fost destul de clar .
sper ca am fost destul de clar .
- Kamikazee
- senior
....majoritatea facultatilor scot una sau mai multe carti care cuprind grilele de examen...(in bucuresti exista, la fel si in sibiu si timisoara); la coada acestor carti exista si o bibliografie (adica manualele dupa care au fost realizate grilele)
bibliografia o mai gasesti si pe site-urile oficiale :www.univermed-cdgm.ro (pentru cea din buc)
facultatea dureaza (invariabil pentru omul de rind) 6 ani, la care se adauga specializare (minim 3 ani la medicina de familie...mult mai mult la altele)
bibliografia o mai gasesti si pe site-urile oficiale :www.univermed-cdgm.ro (pentru cea din buc)
facultatea dureaza (invariabil pentru omul de rind) 6 ani, la care se adauga specializare (minim 3 ani la medicina de familie...mult mai mult la altele)
Wake up and smell the roses
-
- elder
sefu anu asta se da anato din ardelean si celalalt manual alternativ, exact capitolele nu stau sa la insir. Se pot schimba manualele, asta a zis secretara, dar nu stie nimic sigur pana la sf lunii ianuarie.
La chimie inveti tot ce se poate din toate manualele, nu-i nimic recomandat si la fizica banuiesc k stii materia, iarasi nici aici nimic recomandat.
Daca vrei sa fii tare cumpara`ti grilele de bio, chimie si fizica si lucreaza-le (ceea ce ar fi trebuie sa fi facut deja) si esti sigur de reusita.
PS: la fac asta baza e toceala, dak intri ai sa-ti dai seama.
vb de umf carol davila din bucuresti
La chimie inveti tot ce se poate din toate manualele, nu-i nimic recomandat si la fizica banuiesc k stii materia, iarasi nici aici nimic recomandat.
Daca vrei sa fii tare cumpara`ti grilele de bio, chimie si fizica si lucreaza-le (ceea ce ar fi trebuie sa fi facut deja) si esti sigur de reusita.
PS: la fac asta baza e toceala, dak intri ai sa-ti dai seama.
vb de umf carol davila din bucuresti
- Chingachgook
- addicted
Enemy wrote:PS: la fac asta baza e toceala, dak intri ai sa-ti dai seama.
e, hai sa nu speriem tineretul
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- excristi
- senior
nu se mai da fizica la dmitere
am aflat de la profu meu de anato cca nu se mai da la admitere la umfcd fizica.. ci la alegere cu chimia... asa ca nu va mai stresati cu fizica si bagati chimie sia anato in voi..