Atentie la portofele !

care ne mananca zilele
b3
elite
elite

Atentie la portofele !

Postby b3 » Thu Dec 09, 2004 8:15 pm

Saptamana asta au disparut citeva portofele si mobile (5 cazuri, din cite stiu eu), chiar si o geanta cu totul, din laboratoarele din facultate. Evident, au fost lasate nesupravegheate, din naivitatea posesorilor, care se gandeau ca "hai dom'ne, cine sa le ia?", dar va recomand grija si mai putina naivitate. :?

Si daca gasiti portofele cu acte aruncate prin facultate sau prin jur, duceti-le la portar sau la secretare. Sunt destul de greu/enervant de refacut toate actele.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Thu Dec 09, 2004 11:21 pm

Cand am fost eu anul 1 sau 2 , nu mai tin bine minte, a fost o perioada cand se furau haine de piele, tot asa, din laboratoare. Mare minune! Asa de mare sa fie disperarea studentului la medicina incat sa inceapa sa fure portofele ca orice borfas de rand? Acum isi fura colegii, apoi urmeaza babele in autobuze, apoi...

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Fri Dec 10, 2004 1:23 am

ndsimona wrote:...apoi...

apoi.. sa jacmaneasca bolnavii care au nevoie de ingrijire.. da asa e..

alimori
elite
elite

Postby alimori » Sat Dec 11, 2004 10:13 am

Cand eram anul 5 se fura din vestiare :roll: Cand se mai schimbau si altii cu noi, mai era cum mai era... Dar cand se schimba doar seria noastra in alt spital, era de-a dreptul interesant... :roll:

jethro
junior
junior

Postby jethro » Mon Dec 13, 2004 5:41 pm

Si in spitale e aceeasi problema: noi banuim "garderobiera", mereu cand se fura cate un mobil sau bani, e aceeasi. Coltea e in top (si la acest capitol). Stiu ca e caraghios sa umbli printre bolnavi cu buzunarele pline de diverse chestii, dar e foarte practic! :?

mihaiion2
junior
junior

Postby mihaiion2 » Tue Dec 14, 2004 1:26 am

Nu mai stiu acum unde este garderoba la Coltea dar pana anul trecut lasam mobilul si banii in buzunare la garderoba si nu mi-a disparut niciodata nimic. Poate generatia voastra este de vina. 3 ani la rand am facut la Coltea si nu mi-a disparut nimic. Ba chiar ne anunta femeia de la garderoba cand ne luam gecile - ca ne-a sunat telefonul :D . Era amuzant.

Dark
senior
senior

Postby Dark » Fri Dec 17, 2004 11:58 pm

lol, e normal sa se fure haine si mobile, cand mie in anu 1 mia disparut un teanc de foi de pe masa din laborator, desi eram doar 20 in sala
In Mozilla We Trust

http://www.spreadfirefox.com

Neo
Nervos (C)

Postby Neo » Wed Jan 05, 2005 6:39 am

jethro wrote:Si in spitale e aceeasi problema: noi banuim "garderobiera", mereu cand se fura cate un mobil sau bani, e aceeasi. Coltea e in top (si la acest capitol). Stiu ca e caraghios sa umbli printre bolnavi cu buzunarele pline de diverse chestii, dar e foarte practic! :?

Mda. Eu ce sa zic, ca mi-a disparut tensiometrul la Coltea. Adica l-am uitat. Si nu l-am mai gasit. Eu ii banuiam pe cei mai mari :lol: ...ca mi-am uitat apoi stetoscopul la Sf. Maria si pe asta l-am gasit. Anyway... :?

P.S.: Simona, studentul la medicina este un borfas de rand....macar in ceea ce priveste cunostintele. Le fura de unde apuca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Thou art eternal darkness
Thou art eternal heresy
Thou art day and night
Thou art the flame inside
I'll make my misery thy saturnine

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Wed Jan 05, 2005 11:03 am

pai da nu te supara tu cam des iti uiti lucrurile... aminteste-ti ca traim in romania, ce te face sa crezi k studentii sunt altfel? doar si ei tot in romania traiesc...

droopy
elder
elder

Postby droopy » Fri Jan 07, 2005 5:13 am

Brusc totul devine o discutie de genul "toti romanii sunt hoti"... :cry:
RTFM=Read The la naiba Manual
UTFG=Use The la naiba Google
STFW=Search The la naiba Web
RTFA=Read The la naiba Article

Neo
Nervos (C)

Postby Neo » Fri Jan 07, 2005 5:16 am