Impresii dupa licenta
- doctorpieleanu
- senior
Azi m-am perindat si eu ca tot omul prin fata listelor nu notele de la licenta. Asa de relaxare, cum zicea Elfstone, de dragul unei barfe mici gen: ia uite-l(o) si pe x ce nota mica a luat , ia uite ma Y a ratat zecele de data asta ,etc etc .
Am ramas surprins placut de un singur lucru : colegii nostri greci au facut mari progrese. Cel putin vreo zece insi aveau peste 9.50, in conditiile in care , prin anul I daca nu aveai la activ studii serioase de mima/pantomima , nu te puteai intelege cu ei . .
Si jur ca nu m-a deranjat deloc faptul ca multi s-au clasat inaintea mea, si poate inaintea unora dintre voi .
....Daca a avut el Figo puterea sa se recunoasca invins de greci , de ce n-am face-o si noi ?
Daca fotbalistii au fost calauziti de un neamt in viata , colegilor nostri au fost sprijiniti de multi fosti presedinti americani , toti trecuti in nefinta, asezati unul peste altul, si prinsi cu elastic .
Morala ?
Nu mai putem spune decat : IN GOD WE TRUST !
Am ramas surprins placut de un singur lucru : colegii nostri greci au facut mari progrese. Cel putin vreo zece insi aveau peste 9.50, in conditiile in care , prin anul I daca nu aveai la activ studii serioase de mima/pantomima , nu te puteai intelege cu ei . .
Si jur ca nu m-a deranjat deloc faptul ca multi s-au clasat inaintea mea, si poate inaintea unora dintre voi .
....Daca a avut el Figo puterea sa se recunoasca invins de greci , de ce n-am face-o si noi ?
Daca fotbalistii au fost calauziti de un neamt in viata , colegilor nostri au fost sprijiniti de multi fosti presedinti americani , toti trecuti in nefinta, asezati unul peste altul, si prinsi cu elastic .
Morala ?
Nu mai putem spune decat : IN GOD WE TRUST !
- elfstone
- senior
- doctorpieleanu
- senior
oricum acum hai sa fim sinceri , ierarhia de acolo nu are nici o relevanta , in afara de servi ca motiv de amuzament ,pentru oamenii rai ca noi .
Totusi sunt si cazuri in care studenti buni , s-au demoralizat din cauza unei note mai mici obtinute la acest examen!
N-are rost fratilor ! la rezi o sa fie alta ierarhie , si poate atunci voi o sa puteti spune :"doar cine rade la urma , are de ce si de cine rade ", ca sa adaptez putin vechiul proverb .
Totusi sunt si cazuri in care studenti buni , s-au demoralizat din cauza unei note mai mici obtinute la acest examen!
N-are rost fratilor ! la rezi o sa fie alta ierarhie , si poate atunci voi o sa puteti spune :"doar cine rade la urma , are de ce si de cine rade ", ca sa adaptez putin vechiul proverb .
- man.on.the.moon
vreau sa spun si eu ceva ca GREC CE SUNT ca raspuns la colegii care ii acuza pe cei ca mine ca am luat note mai mari ca voi (romani)!!!
fratilor nu va luati de greci pt ca nu ei sunt de vina ci facultatea asta.eu am copiat la greu la licenta la fel ca voi.imi pare rau de seria 10 care nu a copiat.....in fine....greci au fost mereu de vina!!!!!!!!
succes in continuare!!!!
fratilor nu va luati de greci pt ca nu ei sunt de vina ci facultatea asta.eu am copiat la greu la licenta la fel ca voi.imi pare rau de seria 10 care nu a copiat.....in fine....greci au fost mereu de vina!!!!!!!!
succes in continuare!!!!
=:) ....parerea mea.... =:)
- sixtyne
- senior
Parca sunteti la gradinitza cu notele asteea, fratzilor
Ce, in facultate a fost intotdeauna ierarhia care trebuia sa fie
Examenul e examen...rezultatul depinde si de bafta si de alte alea...asa ca lasatzi-o balta, nu de alta dar devenim patetici.Si ce daca au luat grecii mai mult decat noi?Concuram cu ei la ceva?Sa le fie de bine...felicitari chiar din partea mea ca au stiut sa se descurce ca intotdeauna.Macar nu e nici unul(cel putin din cei pe care ii cunosc eu) sa se umfle in pene si sa aiba pretentii ca sunt mai destepti decat noi.Spre deosebire de alti colegi romani care traiesc intr-un univers "paralel" si inteleg evenimentele cu totul altfel decat "restul lumii".Iar probabil ca cei care sunt asa de ofuscati fac parte dintre ei, ca eu numai pe d'astia i-am vazut ofuscati.
Bafta la rezidentiat tuturor!
Acolo vom avea alte dezamagiri...de data asta reale.

Bafta la rezidentiat tuturor!
Acolo vom avea alte dezamagiri...de data asta reale.
- lothlorien
- junior
- Spagasinul
- newbie
Fratilor
Mare e gradina lui Dumnezeu...si vad ca aveti toti loc acolo! Pe mine sincer ma durea in C** si daca luam sub noua la licenta,sunt superfericit ca am scapat de tot circul asta de facultate,de toate amfiteatrele puturoase si "indrumatorii" sclerozati care si-au exprimat frustrarile in fel si chip in toti acesti ani! Da parca cel mai tare ma bucur ca am scapat de dragutii de voi,niste egoisti cu frustrari majore care isi au originea pe la pubertate asa( probabil v-ati dezvirginat tarziu-si acum ma refer la baieti ca la fete se vede dupa mustata ca mai au de lucrat in acest domeniu). Mi-ati fost extrem de antipatici si nu neaparat ca sunteti urati,dar pentru ca habar nu aveti sa fiti altruisti si buni,pentru ca habar nu aveti sa discutati despre altceva in alt domeniu,pentru ca habar nu aveti sa va distrati si sa va simtiti bine (Pleeease-am fost la cateva bairame unde toata lumea statea jos si se discuta despre...facultate)...Nu zic ca betivanii care nu veneau pe la scoala deloc sunt mai ok,dar mai fratilor...sunteti terminati! Ma uitam si eu pe liste la note si era imbulzeala mare...la un moment dat se trezeste o ciupacabra din spate cu ochelari daia,fund de sifon sa tipe foarte ofensata ca ea nu vede nimic si ca sa ma dau la o parte... Nu stiu ce sa zic...e poate o meserie nobila..dar pe majoritatea din voi va tampit rau de tot si ma gandesc ca sigur o sa ajungeti ca Ciomu,va veni un moment cand probabil...cei mai buni dintre voi veti ajunge profesori si o sa va razbunati pe bietii studenti de atunci sau si mai rau,o sa explodati intr-o zi de atata uratenie sufleteasca!!! Pentru cei dintre voi care sunteti ok...niste oameni normali..imi pare rau ca nu v-am cunoscut - probabil pentru ca sunteti putini si pentru ca nu prea veneati pe la scoala
Iar pentru ceilalti...tot respectul,daca aveti ceva in cap dar am un sfat...mai schimbati-va si voi glumele si felul de a va purta ca sunteti penibili,fetele sa se mai epileze si ele ca nu strica,sa stiti ca mai exista si frizer si coafor si ca poti fii destept si fara sa ai o claie de par transpirata in cap...anyway La Anu si La Multi Ani! Sper sa nu va suparati pe mine,stiu ca sunteti iertatori si aveti niste caractere remarcabile care nu pot purta pica nimanui!
Cat despre grile,felicitari celor care le-au avut..baieti destepti!

- doctoritz
- senior
impresii dupa licenta!
Eu am luat 9.99 si nu simt nimic mai mult decat ca s-a terminat si ca facultatea!Chiar credeti ca semnifica ceva notele astea?Eu nu! 

- mastermind
- junior
alimori wrote:Seful seriei X a supravietuit? Am auzit ca s-au luat de el 2 arabi...

Alimori tu ai auzit prea multe povesti cu Al-Quaeda!

Eu pana acum nu am postat nimic pe forum deoarece am asteptat sa se limpezeasca cat de cat apele si sa aflu si eu exact din ce cauze s-a ajuns la o asemenea situatie neplacuta:
-singurii studenti picati de la noi din an sunt din seria 10: cei 2 arabi de care vorbea alimori;
-mai mult de jumatate din seria 10 are note sub 9;
Cea mai plauzibila explicatie este ca seria mea a avut ghinionul sa aiba singura comisie care a fost corecta la aceasta licenta:nu ne-au lasat deloc sa vb, ne-au mutat daca incercam sa vb, politie in toata regula!
Oricare ar fi adevarul, pe mine nu ma deranjeaza atat de mult notele in sine, ci implicatiile acestora, care afecteaza in mod nefericit viitorul unora dintre noi:
-in primul rand faptul ca am 2 colegi care au picat, desi destui straini stiu la fel de multa(sau chiar mai putina) medicina ca si ei;
-in al doilea rand s-au stricat multe din planurile de rezidentiat aici in Romania ale strainilor de la mine din serie pt care era f. importanta nota obtinuta la licenta(ea impreuna cu media notelor din toti anii de facultate era criteriul de departajare a lor in privinta rezidentiatului)!
Concluzia e una destul de trista: asta este Romania, tara in care dreptatea se cantareste cu 2 ocale diferite!

Mai ramane o speranta, ca rezidentiatul va fi cat de cat corect, pentru ca acolo e adevarata miza, nu la licenta

Magister dixit!
-
- junior
- Gongul
- senior
wow
Nu -mi vine sa cred cata ura lolek...chir nu pot sa inteleg de unde pana unde ai ajuns sa ma jignesti...ca sa nu mai vorbesc de faptul ca nici macar nu ai decenta sa raspunzi la pm-urile pe care ti le-am tot trimis ca sa rezolvam problema intr-un fel sau altul!
Sincer sa fiu ma mir cum de nu a aparut si "prietenul" bolek...ca stiu ca voi 2 ma atacati de obieci in tandem!
Sper ca nu iti inchipui ca nu am raspuns pana acum de frica sau ceva de genul asta...vineri am dat licenta, iar astaz am sustinut diploma la care, spre surprinderea ta am luat 10 (de altfel toti colegi de la babes au luat 10)
Ca sa lamuresc problema cu licenta:
-un coleg m-a ajutat si mi-a imbulinat 10 grile...nu mi-a rusine sa o recunosc...mi-a supt foaia si aveam colone nu buline pe borderou asa ca a trebuit sa o schimb
-cat as fii meritat?...sincer sa fiu si eu eram curios asa ca am luat grilele acasa si le-am facut...am obtinut 8.3...nu am spus ca meritam nota respectiva...am spus doar ce nota am luat!
Te rog pe viitor sa te abtii de la comentarii malitiose si sa-ti vezi de treaba ta, iar daca ai ceva personal cu mine te rog sa folosesti pm-ul sau mail-ul!
Iti/ Va multumesc anticipat(tie si lui bolek)!
Spor maxim in continuare!
Sincer sa fiu ma mir cum de nu a aparut si "prietenul" bolek...ca stiu ca voi 2 ma atacati de obieci in tandem!
Sper ca nu iti inchipui ca nu am raspuns pana acum de frica sau ceva de genul asta...vineri am dat licenta, iar astaz am sustinut diploma la care, spre surprinderea ta am luat 10 (de altfel toti colegi de la babes au luat 10)
Ca sa lamuresc problema cu licenta:
-un coleg m-a ajutat si mi-a imbulinat 10 grile...nu mi-a rusine sa o recunosc...mi-a supt foaia si aveam colone nu buline pe borderou asa ca a trebuit sa o schimb
-cat as fii meritat?...sincer sa fiu si eu eram curios asa ca am luat grilele acasa si le-am facut...am obtinut 8.3...nu am spus ca meritam nota respectiva...am spus doar ce nota am luat!
Te rog pe viitor sa te abtii de la comentarii malitiose si sa-ti vezi de treaba ta, iar daca ai ceva personal cu mine te rog sa folosesti pm-ul sau mail-ul!
Iti/ Va multumesc anticipat(tie si lui bolek)!
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu
- Carpantier
- senior
Re: impresii dupa licenta!
doctoritz wrote:Eu am luat 9.99 si nu simt nimic mai mult decat ca s-a terminat si ca facultatea!Chiar credeti ca semnifica ceva notele astea?Eu nu!
Ne bucuram ca ai luat 9.99, mai ales ca nota asta nici macar nu a existat.
- Gongul
- senior
sorry
Departe de postul anterior vreau sa spun si eu ceva:
-faculta asta s-a terminat EXACT asa cum a fost...frate am colegi care au luat mai putin la licenta decat mine si VA GARANTEZ ca stiu mai multedecat mine...a fost o bataie de joc...nu-mi vine sa cred!
Celor din seria 10: e cat se poate de regretabil ca s-a intamplat asa...nu stiu ce sa zic, zvonuri sunt multe(ca cei 2 arabi au dat bani si s-au culcat pe o ureche...ca au lasat 1/2 borderou neimbulinat)...indiferent de toate astea mie imi pare sincer rau ca s-a intamplat asa!Cunosc cativa colegi din seria 10 care DE ASEMENEA au luat note mai mici decat mine si pe langa faptul ca dau pe interne, VA GARANTEZ DE ASEMENEA ca stiu medicina tata...!
Nu stiu ce se mai poate face!
Nu stiu cat conteaza notele astea!
Nu stiu ce relevanta are lista cu notele de licenta...daca are vreuna!
Inca o data vreau sa stiti ca regret cele intamplate cu colegii din seria 10...NU MERITAU CE LI S-A INTAMPLAT!
-faculta asta s-a terminat EXACT asa cum a fost...frate am colegi care au luat mai putin la licenta decat mine si VA GARANTEZ ca stiu mai multedecat mine...a fost o bataie de joc...nu-mi vine sa cred!
Celor din seria 10: e cat se poate de regretabil ca s-a intamplat asa...nu stiu ce sa zic, zvonuri sunt multe(ca cei 2 arabi au dat bani si s-au culcat pe o ureche...ca au lasat 1/2 borderou neimbulinat)...indiferent de toate astea mie imi pare sincer rau ca s-a intamplat asa!Cunosc cativa colegi din seria 10 care DE ASEMENEA au luat note mai mici decat mine si pe langa faptul ca dau pe interne, VA GARANTEZ DE ASEMENEA ca stiu medicina tata...!
Nu stiu ce se mai poate face!
Nu stiu cat conteaza notele astea!
Nu stiu ce relevanta are lista cu notele de licenta...daca are vreuna!
Inca o data vreau sa stiti ca regret cele intamplate cu colegii din seria 10...NU MERITAU CE LI S-A INTAMPLAT!
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu
- alcorsimona
- senior
Inteleg ca multa lume e frustrata si nu e drept ca licenta nu a fost la fel pt toata lumea (sincera sa fiu la bafta mea inca sunt surprinsa ca nu am fost eu in seria X), dar cred ca sunteti constienti ca rezultatele la un examen depind in mare masura de bafta. Asta e, poata o sa aiba noroc altadata.
Eu sunt dintre cei care se bucura de nota din 2 motive:
1. Eu dau pe medicala si a fost un fel de evaluare. Daca nu s-ar fi vorbit nu as fi luat atat dar as fi luat peste 9.50 ceea ce pt moment mi se pare ok
2. Nota asta va aparea (intr-o medie) pe diploma si nu se stie cand o sa-mi trebuiasca, chiar daca acum nu are nici o importanta si atunci nu voi putea argumenta ca nu era materia pt rezidentiat si la cate pile vor avea altii, macar atat avantaj sa am si eu...
Si daca tot sunteti convinsi ca nu conteaza, de ce atata suparare?
Eu sunt dintre cei care se bucura de nota din 2 motive:
1. Eu dau pe medicala si a fost un fel de evaluare. Daca nu s-ar fi vorbit nu as fi luat atat dar as fi luat peste 9.50 ceea ce pt moment mi se pare ok
2. Nota asta va aparea (intr-o medie) pe diploma si nu se stie cand o sa-mi trebuiasca, chiar daca acum nu are nici o importanta si atunci nu voi putea argumenta ca nu era materia pt rezidentiat si la cate pile vor avea altii, macar atat avantaj sa am si eu...
Si daca tot sunteti convinsi ca nu conteaza, de ce atata suparare?

Be careful what you want, it may happen to you!
- doctoritz
- senior
Impresii dupa licenta
CARPANTIER draga,nu am stiut ca acest site este doar pentru cei care termina facultatea la Bucuresti.Provincia sucks????Ei uite dracia naibii, eu sunt bucuresteanca dar am terminat la Cluj si am media 9.99.Multumit??? 

- Carpantier
- senior
- Spagasinul
- newbie
- Courage
- junior
Re: Fratilor
Spagasinul wrote:Mare e gradina lui Dumnezeu...si vad ca aveti toti loc acolo! Pe mine sincer ma durea in C** si daca luam sub noua la licenta,sunt superfericit ca am scapat de tot circul asta de facultate,de toate amfiteatrele puturoase si "indrumatorii" sclerozati care si-au exprimat frustrarile in fel si chip in toti acesti ani! Da parca cel mai tare ma bucur ca am scapat de dragutii de voi,niste egoisti cu frustrari majore care isi au originea pe la pubertate asa( probabil v-ati dezvirginat tarziu-si acum ma refer la baieti ca la fete se vede dupa mustata ca mai au de lucrat in acest domeniu). Mi-ati fost extrem de antipatici si nu neaparat ca sunteti urati,dar pentru ca habar nu aveti sa fiti altruisti si buni,pentru ca habar nu aveti sa discutati despre altceva in alt domeniu,pentru ca habar nu aveti sa va distrati si sa va simtiti bine (Pleeease-am fost la cateva bairame unde toata lumea statea jos si se discuta despre...facultate)...Nu zic ca betivanii care nu veneau pe la scoala deloc sunt mai ok,dar mai fratilor...sunteti terminati! Ma uitam si eu pe liste la note si era imbulzeala mare...la un moment dat se trezeste o ciupacabra din spate cu ochelari daia,fund de sifon sa tipe foarte ofensata ca ea nu vede nimic si ca sa ma dau la o parte... Nu stiu ce sa zic...e poate o meserie nobila..dar pe majoritatea din voi va tampit rau de tot si ma gandesc ca sigur o sa ajungeti ca Ciomu,va veni un moment cand probabil...cei mai buni dintre voi veti ajunge profesori si o sa va razbunati pe bietii studenti de atunci sau si mai rau,o sa explodati intr-o zi de atata uratenie sufleteasca!!! Pentru cei dintre voi care sunteti ok...niste oameni normali..imi pare rau ca nu v-am cunoscut - probabil pentru ca sunteti putini si pentru ca nu prea veneati pe la scoalaIar pentru ceilalti...tot respectul,daca aveti ceva in cap dar am un sfat...mai schimbati-va si voi glumele si felul de a va purta ca sunteti penibili,fetele sa se mai epileze si ele ca nu strica,sa stiti ca mai exista si frizer si coafor si ca poti fii destept si fara sa ai o claie de par transpirata in cap...anyway La Anu si La Multi Ani! Sper sa nu va suparati pe mine,stiu ca sunteti iertatori si aveti niste caractere remarcabile care nu pot purta pica nimanui!
Caesar Morituri te salutant !
Ai spus ceea ce simt si eu !
Eu m-am incris deja la Management la Romano-America

Poate invat si eu ceva util, nu doar exceptii...
- drLouis
- elite