Ger in facultate

care ne mananca zilele
b3
elite
elite

Ger in facultate

Postby b3 » Thu Nov 18, 2004 7:54 pm

Pentru cei din anii mai mari care au mai avut problema asta: se poate face ceva pentru remedierea problemei cu caldura ? De vreo 2 saptamini efectiv inghetzam la cursuri, in Amfiteatrul mare nu sunt geamurile izolate sau nu stiu ce se intimpla dar este ingrozitor de frig. In laboratoare la fel, dar parca nu se simte la fel de tare pentru ca e spatiu mai mic si stam mai inghesuiti. Ca sa nu mai vorbesc de un laborator de fiziologie care n-are tavan si se face un echilibru termic cu temperatura de afara minunat.
Foarte multi colegi au racit deja, nici eu nu ma simt prea bine, este penibil ce se intimpla. Astept cu groaza momentul cind va mai scadea temperatura si vom scoate aburi in facultate. Azi, fiind un pic de soare afara, ieseam in curte sa ne incalzim, atit de frig a fost.

Nici nu am inteles care e cauza. Umbla un zvon ca s-ar fi taiat caldura de la SUUB care ne-a dat pana anul asta, si ca acum se construieste centrala. Dar apoi am auzit ca SUUB nu ne-a dat niciodata caldura, am avut mereu centrala noastra. Vizavi de sala de sport am vazut un santier in lucru, cu niste boilere inauntru. Aia e centrala noastra ? :shock: Si acum se contruieste ceva langa, de la 0, nici zidurile nu le-au terminat bine. Sper sa fie anexa la biblioteca, nu parte din centrala, ca atunci mai bine inghetz anul (excuse the phun) si vin cind e caldura.
E o problema care apare in fiecare an ? Anul trecut a fost ok, insa.

Are cineva idee ce putem face ? La cine ne plangem, cine are putere de decizie ? (ce putem face noi, cei care invatzam in facultate, cei mai mari de anul 3 am inteles ca nu mai au nici o treaba cu cladirea din str. Eroii Sanitari). Sa boicotam cursurile nu vad rostul, daca e in constructie centrala chiar n-are nimeni ce sa faca. Dar daca e altul motivul, gen se face economie... :?

Mi se pare ireal ca am ajuns sa stam imbracati ca afara in amfiteatru (unii chiar cu caciuli si manusi) si in pauza sa ne agitam ca sa ne incalzim.

Va rog fara mishtouri, este foarte serios.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Dark
senior
senior

Postby Dark » Thu Nov 18, 2004 9:27 pm

Asistentii ne-au impartasit faptu ca Facultatea a avut o dilema : sa skimba centrala in totu iernii sau sa continue cu bazinu, si cum Romania e singura tara in care bazinele se construiesc vara si centralele iarna , vezi si tu care sunt consecintele, plus alte idiotenii de genu sa torni betoane la subsol direct in gropi pline cu apa sperand ca apa sa fie absorbita de pamant sau depozitezi tot pamantu in acele gradini unde se fac renovari si porma sa realizeze ca nu mai pot sal mute ca e prea mult si ultima nebunie e ca au ridicat skelele sa repare fatadele acestor gradini deci sa puna betoane si sa varuiasca insa asteapta sa inceapa ninsoarea pana sa se apuce, ca nu pot lucra cat timp ploua
romanii au o mare traditie in constructii, daca sar face o reclama, nemtii ar fi porcusorul cu casa din caramizi iar noi porcusoru cu casa din paie sau vreascuri, si aia facuta doar daca incepe sal ploua
oricum azi au dat caldura, insa laboratoarele erau inca inghetate, doar holurile functionau
"....traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...."
In Mozilla We Trust

http://www.spreadfirefox.com

darkside
senior
senior

Postby darkside » Fri Nov 19, 2004 2:38 am

din cate am aflat, centrala facultatii este in constructie inca de asta vara. constructorii si directorul administrativ au promis atunci ca pana la iarna o sa fie gata. Speram ca macar pana la 01 decembrie sa fie gata.
Ultimul care pleaca sa stinga lumina ......

firstaidkit
senior
senior

Postby firstaidkit » Fri Nov 19, 2004 10:35 am

ca sa intorc cutitul in rana, la spital, ca acum fac stagiul de pediatrie, nu poti sa porti nimic pe sub halat, asa de cald e :P

adamaria
senior
senior

Postby adamaria » Fri Nov 19, 2004 4:49 pm

stai sa vezi la diabet cantacuzino in sala de curs........se sta cu geamul deschis.... :twisted: ....sorry pt cei mai mici, nu m-am putut abtinne...

firstaidkit....unde faci pediatrie?? daca in budimex zi-mi si mie cum e...acolo vom face si noi...si am auzit chestii nasoale :evil:

somnorici
junior
junior

Postby somnorici » Fri Nov 19, 2004 7:21 pm

eeeeeee.......
mai sunt amfitetre naspa si in anii mari: de ex. amf. din pantelimon de la et. 6. arata super dar caloriferele nu se incalzesc!
si ce vant batea acum vreo 3 ani in amf. de sf. ioan....
ca sa nu amintesc de sala aia unde se tineau cursurile de imuno... nu mai stiu daca era cald sau frig dar arata ingrozitor!
Inca mai sper!

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat Nov 20, 2004 12:39 am

darkside, deci s-a terminat centrala, de au bagat caldura ? Ca au fost un pic caldutze, dar atit, si doar o ora or so..
Si daca nu mai intram la cursuri se misca mai repede ?
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Sat Nov 20, 2004 11:32 am

daaa,eu zic sa nu mai intram la cursuri :lol:
Nu ar putea face fiecare serie o cerere la decanat,semnata d toti studentii?
cerere,plangere...orice!!!

Dan
Master of Disaster

Postby Dan » Sat Nov 20, 2004 2:55 pm

Hmm..chiar crezi in ceea ce zici Lorelai? Ca sub amenintarea depunctarii la examen, absentelor...samd nu vei intra la cursuri chiar daca atarna turturii de scaune? Sau mai bine zis, chiar daca tu refuzi sa intri, ce ecou crezi ca ar avea apelul asta de revolta in randul colegilor tai? pentru chestiuni mult mai grave nu a fost curaj de protest...ma tem ca e o cauza pierduta revolta asta...
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum

And
senior
senior

Postby And » Sun Nov 21, 2004 1:05 am

Dan wrote: Ca sub amenintarea depunctarii la examen, absentelor...samd nu vei intra la cursuri chiar daca atarna turturii de scaune?

Hmm , energiile studentesti ar trebui incurajate nu capacite.
O greva nu isi are rostul pt. acest motiv.Nu ar merita energia.Dar cateva lucruri puteti sa faceti:
1) O reclamatie facuta la facultate obligatoriu inregistrata la secretariat altfel nu este luata in seama.La acest gen de reclamatie prin lege ar trebui sa se raspunda in 30 de zile.
2) In caz ca nu merge , acelasi lucru la Inspectia Sanitara de Stat.Cu acestia deja nu mai este de joaca pentru ca pot da amenzi.Nu uitati sa o inregistrati
3)Presa.Compuneti o poveste cat mai spumoasa ca sa poata sa devina stire si umpleti toate e-mail-urile media pe care le gasiti.
Cred ca veti rezolva din primul pas pentru ca asa se comunica cu sistemul prin hartii.Vorbele n-au valoare.Cu cati semnati mai multi hartiile respective, ca atat veti fi mai luati in seama.Si nici n-are cine sa va poarte pica pentru ca nu intrati in conflict cu profesorii.

Dan
Master of Disaster

Postby Dan » Sun Nov 21, 2004 4:21 am

And ce vezi in postul meu anterior este rezultatul, sceptic e adevarat, a catorva ani de incurajare fara folos a asa-ziselor energii studentesti...
Ma tem ca purini sunt cei care au taria sa-si apere drepturile dincolo de prima amenintare, oricat de stupida ar fi ea... :?
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum

Dark
senior
senior

Postby Dark » Wed Nov 24, 2004 12:51 am

kiar daca au bagat caldura si fac teste, amfiteatru mare tot e frigider
In Mozilla We Trust

http://www.spreadfirefox.com

darkside
senior
senior

Postby darkside » Wed Nov 24, 2004 2:08 am

azi am trecut si eu prin facultate si chiar era cald. cred ca au reusit sa termine centrala. 8)
Ultimul care pleaca sa stinga lumina ......

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Nov 25, 2004 4:32 pm

S-a rezolvat :lol: E caaaaaaaaald si bine acum in facultate, sa tot stai.
Declar subiectul inchis. :byebye:

....completat si editat de Dan..

PS :pana la anu' ...cand iar ne ia iarna pe nepregatite.. :lol:

Return to “Facultatea”