Foarte multi colegi au racit deja, nici eu nu ma simt prea bine, este penibil ce se intimpla. Astept cu groaza momentul cind va mai scadea temperatura si vom scoate aburi in facultate. Azi, fiind un pic de soare afara, ieseam in curte sa ne incalzim, atit de frig a fost.
Nici nu am inteles care e cauza. Umbla un zvon ca s-ar fi taiat caldura de la SUUB care ne-a dat pana anul asta, si ca acum se construieste centrala. Dar apoi am auzit ca SUUB nu ne-a dat niciodata caldura, am avut mereu centrala noastra. Vizavi de sala de sport am vazut un santier in lucru, cu niste boilere inauntru. Aia e centrala noastra ?

E o problema care apare in fiecare an ? Anul trecut a fost ok, insa.
Are cineva idee ce putem face ? La cine ne plangem, cine are putere de decizie ? (ce putem face noi, cei care invatzam in facultate, cei mai mari de anul 3 am inteles ca nu mai au nici o treaba cu cladirea din str. Eroii Sanitari). Sa boicotam cursurile nu vad rostul, daca e in constructie centrala chiar n-are nimeni ce sa faca. Dar daca e altul motivul, gen se face economie...

Mi se pare ireal ca am ajuns sa stam imbracati ca afara in amfiteatru (unii chiar cu caciuli si manusi) si in pauza sa ne agitam ca sa ne incalzim.
Va rog fara mishtouri, este foarte serios.