imi cer scuze anticipat daca mai exista un alt topic de acest gen, eu am dat search si nu am gasit ceva apropiat. veti vedea ca mesajul are doua parti, prima fiind pentru studenti, a doua adresandu-se atat studentilor din an terminal, cat si absolventilor. asadar, daca moderatorul considera ca trebuie mutat, nu ma supar, atata timp cat nu dispare.
Iata mesajul, pe care il copiez de pe un alt forum:
"Doua anunturi:
1. Pentru tinerii care (mai) sunt implicati in proiecte de cercetare din tara (studenti in ani terminali la facultati de stiinte biologice, medicina si farmacie, doctoranzi, tineri cercetatori) si care doresc sa-si insuseasca tehnici de baza si avansate de biologie moleculara: Societatii Romane de Biochimie si Biologie Moleculara tocmai i-a fost aprobata si finantata aplicatia pentru organizarea unui nou curs FEBS practic si teoretic, cu tema "Recombinant DNA technology and protein expression", care va avea loc in Bucuresti, 21-29 iunie 2005. Exista doar 5 locuri pentru studenti romani si 15 pentru straini
(conditia impusa de FEBS). Detalii despre curs vor fi publicate in scurt timp in FEBS Letters si in posterele FEBS, dar persoanele interesate ma pot deja contacta direct la adresa de e-mail: srbbm@biochim.ro
Din experienta anilor trecuti va pot spune ca au fost mult mai multe cereri, atat din partea studentilor romani, cat si straini, decat locuri disponibile, iar in cazul unor CV-uri cu valoare apropiata functioneaza regula prioritatii primului venit.
2. Pentru tinerii absolventi care vor sa faca un doctorat in Germania: International Max Planck Research School for Molecular Cell Biology and Bioengineering deschide un program de PhD la Dresda, in Cell Biology, Bioengineering, Developmental Biology, Neurobiology, Biophysics, Genetics, Bioinformatics.
Application deadline: January 3, 2005
Alte detalii la adresa: http://www.imprs-mcbb.de"
Multa bafta!
training in cercetare biologie celulara + doctorat in German
- manolo
- elder
training in cercetare biologie celulara + doctorat in German
Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei
Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei.
Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni.
- Reaktor
- elder
Da, probabil e vorba de trainingul din toamna de la institutul de biochimie (cred ca din 2 in 2 ani se tine,dar site-ul lor nu e actualizat,sunt doar pozele de la trainingul de acum 2 ani...oricum frumoase participantele nu zic nu...dar si profesoarele asemenea
).Curios e ca nu au schimbat tema,aceeasi ca in 2003...
Tu de unde ai informatiile,manolo?apropo esti interesat de pipete?
Alte cursuri,prin lumea larga:
http://febs.unibe.ch/Activities/Advance ... Advc05.htm

Tu de unde ai informatiile,manolo?apropo esti interesat de pipete?

Alte cursuri,prin lumea larga:
http://febs.unibe.ch/Activities/Advance ... Advc05.htm
"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."
- manolo
- elder
reaktor, de pe un alt forum (nu spui care, secret!
)
De pipete, da, dar mai ales legate de farmacologie. Biochimia nu ma prea pasioneaza. De ce?

De pipete, da, dar mai ales legate de farmacologie. Biochimia nu ma prea pasioneaza. De ce?
Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei