Postby icoana » Thu Oct 14, 2010 8:02 am
Din pacate, mereu vor exista persoane gen DOLL care arunca cu vorbe in dreapta si-n stanga. Eu mi-am facut licenta la catedra de Biofizica medicala, lumea de acolo e ok si nici pe alti colegi care au fost la alte catedre nu i-am auzit sa se planga. Licenta mi-am facut-o singura, majoritatea informatiilor mi le-am luat de pe net, am dus-o la indrumatoare, ea mi-a facut corecturi si adaugiri si cam asta a fost tot. O prietena de-a mea a fost la Nefrologie si d-na dr care s-a ocupat de ea a fost iarasi ok din toate punctele de vedere. Nu mi s-a cerut nimic, i-am luat indrumatoarei un cadou tocmai pentru ca se purtase impecabil si mi-am dorit din suflet sa primeasca ceva de la mine (a trebuit sa insist o groaza pana am convins-o sa primeasca).
Inca ceva: cui nu-i convine la Iasi sa se duca in alta parte dar cu tristete zic: daca esti din Moldova n-o sa-ti fie moale. Am facut practica de vara la Cluj, la Institutul de Oncologie "Chiricuta". Proful din "fata de la Iasi" nu ma scotea, povestea numai absurditati despre spitalul Sf Spiridon Iasi, apoi ca la tara in Moldova casele sunt din chirpici etc, la radiologie ma ia un asistent ca stie el cum sunt moldovencele si eu sunt moldoveanca tipica, eu abia intrasem pe usa si asta se lua de mine (asa m-a recomandat doctorita ca sunt din Moldova)... A, uitasem sa zic ca doctorita care-mi era indrumatoare intai nu a vrut sa ma primeasca si dupa ce m-a primit m-a luat ca de ce n-am facut practica la Iasi. Ultima penibilitate ce mi-a fost dat s-o traiesc la Cluj a fost la caminul unde m-am cazat: a facut cineva mizerie la baie iar femeia de serviciu tipa pe hol ca nou-venitii trebuie si ei sa respecte curatenia (eram singura nou-venita si aia stia ca sunt din Iasi pentru ca ma luase la intrebari pe la dusuri- deh, eram o figura noua si trebuia musai sa stie de unde sunt si ce fac pe acolo). Cand m-am intalnit iarasi cu ea a tinut sa-mi spuna, pe un ton spasit, ca a aflat cine fusese autorul. Concluziile le trage fiecare....